ea6gka Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2008 Το λοιπον μιας και φτασαμε στο αμην , εχουμε 2 διαγωνιζομενους 1 . http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806666 2. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806628 Το πρωτο ειναι μεγαλο ευρυχωρο αλουμινιο παιρνει ψυγειοκαταψυκτες και ενα καρο δισκους και εχει και παραθυρακι! Το δευτερο ειναι το κλασσικο , εδραιωμενο , δεν χρειαζεται να αποδειξει τιποτα και ειναι και αυτο ανετο. ΕΠισης μου αρεσει κιολας πιο πολυ απο το αλλο , το κοσμος ομως ξερω οτι ειναι καλυτερο και επειδη εχω μια ταση να κανω του κεφαλιου μου σας ρωτναω να προχωρησουμε με βαση τι λεει το γουστο μας ή η λογικη? Οταν αγοραζουμε κουτι τι κοιταμε πρωτα , looks or functionality (φακτσιοναλιτυ), προσεξατε η αγορα θα γινει με προοπτικη να μηνμ ξαναγορασω κουτι EVER
Dem Δεκέμβριος 4, 2008 #2 Δεκέμβριος 4, 2008 προοπτικη να μηνμ ξαναγορασω κουτι EVER (ας πουμε για μεγαλο χρονικο διαστημα)με βαση τι λεει το γουστο μας ή η λογικη? να κανω του κεφαλιου μουκαι χωρις να εχω ιδεα απο τα κουτια με βαση τα παραπάνω προτεινω το STACKER.
Jerry007 Δεκέμβριος 4, 2008 #3 Δεκέμβριος 4, 2008 Εγώ είχα ψάξει πολύ για κουτάκι(δεν θα έβαζα υδρόψυξη)Είναι οτι καλύτερο έχω πιάσει στα χέρια μου(και με μικ΄ρη μόντα πέρνει και 3 ή 4ρι radi απο κάτω :crazy_pilot:)
ReaperX Δεκέμβριος 4, 2008 #4 Δεκέμβριος 4, 2008 Μεταξύ των δυο το Cosmos σαφώς υπερέχει σε ψύξη και χώρο.Τώρα η εμφάνιση είναι γούστο του καθενός,αλλά σίγουρα και σημαντικός παράγοντας για ένα κουτί πόσο μάλλον όταν θες να σου μείνει χρόνια.
SLN Δεκέμβριος 4, 2008 #5 Δεκέμβριος 4, 2008 Εγω επειδη ξερω οτι το να μην ξαναγορασεις κουτι EVER απλα δεν παιζει και αμα σου κατσει 1.5 χρονο (ΜΑΧ) θα πετας την σκουφια σου απο χαρα, σου λεω να παρεις το φτηνοτερο.Λειτουργικα ειναι και τα 2. Πιο λειτουργικο μου φαινεται το cosmos, λογω "καινουργιλας".
Athens2004 Δεκέμβριος 4, 2008 #6 Δεκέμβριος 4, 2008 Τον καναμε χρυσο να βγαλει απο την λίστα το !θερμαλτεικ! . Παλι καλα . . . παρε οποιο ναναι απο τα 2 . Αν και συνιστω cosmos απο τι σου ειπα
Billys Δεκέμβριος 4, 2008 #8 Δεκέμβριος 4, 2008 Αν και κατοχος stacker..αυτην την στιγμη αν επαιρνα κουτι,θα επαιρνα το Cosmos S..στην αρχη το ειχα παρεξηγησει..αλλα μολις το ειδα απο κοντα αλλαξα γνωμη..οχι πως το stacker παει πισω.. Οποιο κ να παρεις πιστευω θα μεινεις παραπανω απο ικανοποιημενος..
mech5107 Δεκέμβριος 4, 2008 #9 Δεκέμβριος 4, 2008 Εμένα δεν μου αρέσει το Cosmos. Πάρε το Stacker, που είναι κλασική αξία...
sofos1990 Δεκέμβριος 4, 2008 #10 Δεκέμβριος 4, 2008 Πάρε το Cosmos-S και δεν θα χάσεις....Και έτοιμη θέση για τριπλό ψυγείο.....!!!!!
KoMM Δεκέμβριος 4, 2008 #11 Δεκέμβριος 4, 2008 CosmoSSSSSS γιατι απλα ειναι πιο καινουργιο. Η μπορει εγω να βαρεθηκα το στακερ μου και να ζαχαρωνω υποσυνειδητα αλλα κουτια το βαρος φανταζομαι δε σε απασχολει σε κανενα απ τα 2 ε?
Dante80 Δεκέμβριος 5, 2008 #13 Δεκέμβριος 5, 2008 Να προσθέσω και μερικές εναλλακτικές σε αυτά τα λεφτά....είμαι οπαδός των πιο σοβαρών (βαρετών) σε γραμμές cases... CASE SILVERSTONE FORTRESS TOWER Lian Li - PC-V1010B Black (Midi Case) Από τα 2 που ανάφερες πάντως, θα επέλεγα το stacker...^^
l2phile Δεκέμβριος 5, 2008 #14 Δεκέμβριος 5, 2008 Το Κόσμος είναι όμορφοΤο Στάκερ είναι πιο αντρικό...αλλά έχει πόρτα μπροστάΟπότε Κόσμος (σε έπεισα?)
l2phile Δεκέμβριος 5, 2008 #16 Δεκέμβριος 5, 2008 είμαι αφοπλιστικός, τι να κάνουμε; πάντως είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα πεις: -Χμμμ τι είπαν όλοι; ΑΥΤΟ. Οκ θα πάρω το άλλο που με τάβλωσε αυτό το δευτερόλεπτο
Blinky Δεκέμβριος 5, 2008 #17 Δεκέμβριος 5, 2008 το stacker οντως ειναι πιο ομορφο, αλλα μου αρεσε 10 φορες περισσοτερο το ασημι, οχι το μαυρο...δε βγαινει πια? Προσωπικα με τα δικα σου κριτηρια θα επαιρνα το stacker, γιατι και τα 2 ειναι πολυυυυ πανω απο το μεσο ορο σε λειτουργικοτητα, τωρα και να ειναι λιγο καλυτερο το cosmos δηλαδη τι εγινε, θα χασεις 10 fps? lol:D Ενω το αλλο θα το βλεπεις και θα το χαιρεσαι καθημερινα, αφου λες οτι θες να το κρατησεις "για παντα". Δεν ειναι σα να μιλαμε για ενα κουτι πανεμορφο αλλα μικρο-δυσχρηστο-καθολου ευρυσωρο σε σχεση εμ ενα ασχημο αλλα τεραστιο-λειτουργικοτατο....μιλαμε για 2 κουτια ουτωρ η αλλως κορυφαια, οποτε εκει παρε με βαση την εμφανηση... Μοναδικη περιπτωση να παρεις το cosmos για μενα θα ηταν αν πιστευεις οτι δε θα κρατηθεις και θα το πουλησεις σε 6 μηνες, οποτε εκει ισως εχει καλυτερη μεταπωλητικη αξια σαν πιο καινουριο...αλλα απο την αλλη αν η αιτια να το πουλησεις θα ειναι οτι δεν αντεξες αλλο την εμφανηση του, τοτε με το stacker δε θα ειχες καν αυτο το θεμα Αν ομως ειναι απλα για ανανεωση....εκει ειναι καλυτερη επενδυση το cosmos...
LevelOne Δεκέμβριος 7, 2008 #18 Δεκέμβριος 7, 2008 Γιώργη τα είχα και τα δύο... Το Cosmos S το αποχωρίστηκα στο μηνα πάνω, ενω εχω στην συλλογή μου ενα Stacker 830 Evo Silver, ενα 832 Black και ψάχνω και αλλα.Δεν τα αλλάζω με τιποτα. Την σειρά αυτή την εχω λατρέψει.-
theovaz Δεκέμβριος 7, 2008 #20 Δεκέμβριος 7, 2008 Stacker και από μένα.. Εχω το 832(μόνη διαφορά με το 831 η μπροστινή πόρτα) εδώ και 1 χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Γιώργη τα είχα και τα δύο... Το Cosmos S το αποχωρίστηκα στο μηνα πάνω, ενω εχω στην συλλογή μου ενα Stacker 830 Evo Silver, ενα 832 Black και ψάχνω και αλλα.Δεν τα αλλάζω με τιποτα. Την σειρά αυτή την εχω λατρέψει.- Ωραία συλλογή!:hehe:(offtopic,πόσα pc έχεις; )
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.