Jump to content

Χωρις τηλεοραση

spartacusgr

Recommended Posts

Δεν έχει μείνει πετσα λέμε από κρέας πουθενά. Άδεια ράφια στα σούπερ μάρκετ.

Χθές έκανα καρμπονάρα με κοτόπουλο. Κάρμποσήζαρς ένα πράμα...

Με τους δικούς μου η κατάσταση ήταν για γέλια, πέντε τηλεοράσεις για τρια άτομα και μια γάτα (η οποία βλέπει και αυτή τηλεόραση όταν κάθεται μαζί μας). Αυτή η 'υπερπροσφορά' μου βγήκε ανάποδα όταν έζησα μόνος μου σα φοιτητής και τώρα πια. Απλά δεν έχω, δε θέλω οχι λόγω άποψης απλά δε νιώθω να μου χρειάζεται. Το internet είναι καλύτερο λιώσιμο. Ο πατέρας μου βέβαια, που στη τελευταία επίσκεψη στο σπίτι διαπίστωσα οτι έβαλε 42ρα στη κρεβατοκάμαρα, έχει άλλη άποψη.

:jester:

Εγώ ξέμεινα χωρίς τηλεόραση, χωρίς ιντερνέτι και πλέον χωρίς κοψίδια κιόλας(Irish pork FTL)....τι να πεις...

Irish pork gets you high!

Αυτός που γράφει στο αρχικό λινκ τα έσπασε, 10 χρόνια+ TV= no παιδιά

5 χρόνια+νέα σύντροφος+έλλειψη TV=3 παιδιά

Αποτελεσματική μέθοδος αντισύλληψης? :p

Αυτός που γράφει στο αρχικό λινκ τα έσπασε, 10 χρόνια+ TV= no παιδιά

5 χρόνια+νέα σύντροφος+έλλειψη TV=3 παιδιά

Αποτελεσματική μέθοδος αντισύλληψης? :p

Κλασικά, τα ρίχνουμε όλα στην TV και στο ότι σε "ρουφάει". Συγγνώμη αλλά δεν το δέχομαι. Δεν σου δίνουν καμία ουσία για να βλέπεις, θέλεις και κολλάς. Το αν ο άλλος κόλλαγε όλη μέρα στην TV επί 10 χρόνια και όχι με τη γυναίκα του πρόβλημά του είναι και όχι της τηλεόρασης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.