spartacusgr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2008 Να και καποιοι που αντιστεκονται στην αποβλακωση που μας σερβιρουν οι καναλαρχες : http://www.madata.gr/index.php/24/26/26665.html
KoMM Δεκέμβριος 4, 2008 #2 Δεκέμβριος 4, 2008 υπαρχει κατι που λεγεται τηλεκοντρολ-ριμοουτ-κομπιουτερ-μαραφετι όπως το λεει ο καθενας.Το πατας , και κλεινει. Προσωπικα, βλεπω αθλητικα και καμια καλη ταινια.Επισης dvd με παρεα.Και 2 και 3 και 10 ατομα, και ειδικα οσο πιο πολλοι τοσο πιο δυσκολα σε τραβαει η τηλεοραση.just a choice.
o polonos Δεκέμβριος 4, 2008 #3 Δεκέμβριος 4, 2008 ΟΚ απο το ενα ακρο στο αλλο το εχει παει ο τυπος... Αμα εχεις βουληση επιλεγεις μερικες εκπομπες και της βλεπεις π.χ Υπερκατασκευες, Ραδιο Αρβυλλα κτλ. Δεν χρειαζεται να καθεσαι 20ωρες το 24ωρο μπροστα στο κατα τα αλλα χαζοκουτι :patsak:
jpavly Δεκέμβριος 5, 2008 #4 Δεκέμβριος 5, 2008 Έχω 3 τηλεοράσεις στο σπίτι. Βλέπω μόνο λίγο το βράδυ πριν κοιμηθώ καμιά B movie ή σειρά. Άρα;
DJD Δεκέμβριος 5, 2008 #5 Δεκέμβριος 5, 2008 Είμαι χωρίς τηλεόραση τους τελευταίους 8-9 μήνες και δε μου έχει λείψει καθόλου. Ειδήσεις βλέπω online, αθλητικά δε βλέπω, ταινίες από το pc.. Αλλά θα πάρω μία για να τα βλέπω μεγαλύτερα
jpavly Δεκέμβριος 5, 2008 #6 Δεκέμβριος 5, 2008 Πωπω, μεγάλη διαφορά να κολλάς στην TV με τον να κολλάς στο PC. Καταρεμένη TV @$@#%#$ κλπ κλπ κλπ.
DJD Δεκέμβριος 5, 2008 #7 Δεκέμβριος 5, 2008 Πωπω, μεγάλη διαφορά να κολλάς στην TV με τον να κολλάς στο PC. Καταρεμένη TV @$@#%#$ κλπ κλπ κλπ.Μα είναι. Στην TV κάθεσαι και σε "υπνωτίζει" και καταλήγεις να κάνεις ζάπινγκ και να καταλήγεις να βλέπεις μια βλακεία. Πόσοι τρώτε με τηλεόραση ανοιχτή βλέποντας βλακείες απλά για να περάσει η ώρα;
KoMM Δεκέμβριος 5, 2008 #8 Δεκέμβριος 5, 2008 Μα είναι. Στην TV κάθεσαι και σε "υπνωτίζει" και καταλήγεις να κάνεις ζάπινγκ και να καταλήγεις να βλέπεις μια βλακεία. Πόσοι τρώτε με τηλεόραση ανοιχτή βλέποντας βλακείες απλά για να περάσει η ώρα; youtube
JaguarOne Δεκέμβριος 5, 2008 #9 Δεκέμβριος 5, 2008 Μα είναι. Στην TV κάθεσαι και σε "υπνωτίζει" και καταλήγεις να κάνεις ζάπινγκ και να καταλήγεις να βλέπεις μια βλακεία. Πόσοι τρώτε με τηλεόραση ανοιχτή βλέποντας βλακείες απλά για να περάσει η ώρα;κάνω ζαππινγκ μια μέρα την προϋγούμενη βδομάδα και είχε το ΣΚΑΙ "το θαύμα της ζωής" στις 8.30 το βράδυ! έπεσα πάνω στην λεπτομερή σκηνή της γέννας 3 μικρών με καισαρική, πάλι καλά που δεν έτρωγα...:sick:ωραίο ντοκυμαντέρ δεν λέω, αλλά όχι τέτοια ώρα...
nickstamat Δεκέμβριος 5, 2008 #10 Δεκέμβριος 5, 2008 Πέρσι δεν έβλεπα καθόλου TV, φέτος βλέπω μόνο κάποια σήριαλ, όπως L.A.P.D. απλά και μόνο για να χαλαρώνω Γενικά, δεν είμαι από αυτούς που κάθονται μπροστά στην TV με τις ώρες. Και χαίρομαι γι' αυτό
perp Δεκέμβριος 5, 2008 #11 Δεκέμβριος 5, 2008 Σαν τον DJD και εγώ... το μόνο που έχω ως TV ειναι το USB στικάκι της Avermedia στο laptop.... και αυτό αντε να δω κάνα ΣΚΑΙ και το "Συμβαίνει Τώρα" στην NETΤηλεόραση πάντως μεγάλη θέλω να πάρω μόνο και μόνο τις HD ταινίες.
giorikas Δεκέμβριος 6, 2008 #12 Δεκέμβριος 6, 2008 ελπιζω βεβαια να εχετε ηδη κανει αιτηση διακοπης της DSL στο σπιτι σας γιατι,οπως ολοι λενε, στο ινετ υπαρχουν πολλα sites με παιδικη πορνογραφια , τυχερα παιχνιδια με ανθρωπους να χανουν τα χρηματα τους και πολλα αλλα "κακα" πραγματα.Και πιο απλα: Τηλεοραση πεταει καποιος που μεχρι να την πεταξει οι μονες γνωστες εκπομπες του ηταν η Στιγμη της Αληθειας και Ειδησεις στο Star.
KoMM Δεκέμβριος 6, 2008 #13 Δεκέμβριος 6, 2008 Ειδησεις στο Star.κωλ***κια >>> πολιτικη-σκανδαλα-παπαδες-whatever
Daytime Dreamer Δεκέμβριος 6, 2008 #14 Δεκέμβριος 6, 2008 Έχω 3 τηλεοράσεις στο σπίτι. Βλέπω μόνο λίγο το βράδυ πριν κοιμηθώ καμιά B movie ή σειρά. Άρα; Προσπαθησε να πετυχεις τωρα μεσα στις γιορτες το "Sanda Claus Conquers the Martians" ...επικη B-movie
ea6gka Δεκέμβριος 6, 2008 #15 Δεκέμβριος 6, 2008 Και εγω δε βλεπω τηλεοραση , μονο αθλητικα :whistling
kallileo Δεκέμβριος 6, 2008 #16 Δεκέμβριος 6, 2008 Ειμαι χωρις TV εδω και 5-6 χρονια περιπου απο τοτε που εβαλα Ιντερνετ δηλαδη...ημουν τρελα πορωμενος καποτε με τα αθλητικα αλλα με το που εκοψα την TV ευτυχως κοπηκαν και αυτα αυτοματα...βεβαια δεν μπορεω να ζησω χωρις ραδιοφωνο.Και γω ακριβως της ιδιας λογικης με τον jpavly...ενα b-movie των 80's ειναι οτι πρεπει για να σε παρει ο υπνος.
dark221416003258 Δεκέμβριος 9, 2008 #17 Δεκέμβριος 9, 2008 Είμαι χωρίς τηλεόραση εδώ και περίπου 8-9 χρόνια...προσωπικά δεν μου έχει λείψει καθόλου...μάλιστα όλοι οι φίλοι μαζευόμαστε σπίτι μου και συζητάμε,τα πίνουμε, γλεντάμε όπως θα έπρεπε να κάνουν όλοι οι κανονικοί άνθρωποι...ακόμα και οι κοπελιές που είχα κατά καιρούς...μου απορούσαν πως περνάει τόσο ωραία η ώρα στο σπίτι μου...χωρίς τηλεόραση...έχω βέβαια πάντα τουλάχιστον δύο pc στο σπίτι...
darkCount Δεκέμβριος 9, 2008 #18 Δεκέμβριος 9, 2008 Εγώ ξέμεινα χωρίς τηλεόραση, χωρίς ιντερνέτι και πλέον χωρίς κοψίδια κιόλας(Irish pork FTL)....τι να πεις...
LevelOne Δεκέμβριος 9, 2008 #19 Δεκέμβριος 9, 2008 ραα προσεχε τις διοξίνες http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=965409&lngDtrID=245
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.