obelix Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4, 2008 ρε μαγκες εχω ενα προβλημα.απο προχθες δεν μπορω να μπω στο fb.ειμαι σιγορος για τους κωδικους μου.και δεν κανει log in.επισης προσπαθησα να κανω password recovery αλλα ενψ βαζω το εμαιλ και το δεχεται,δεν μου ερχεται το εμαιλ.το googlαρα για να βρω καμια λυση αλλα το μονο που βρηκα ειναι αρκετους χρηστες να εχουν το ιδιο προβλημα χωρις ομως λυση.μηπως εχετε κατι υποψη σας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Δεκέμβριος 4, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2008 Μήπως μπλοκάρει το email κάποιο junk filter? Εμένα μια χαρά παίζει το facebook. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Δεκέμβριος 4, 2008 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2008 ρε μαγκες εχω ενα προβλημα.απο προχθες δεν μπορω να μπω στο fb.ειμαι σιγορος για τους κωδικους μου.και δεν κανει log in.επισης προσπαθησα να κανω password recovery αλλα ενψ βαζω το εμαιλ και το δεχεται,δεν μου ερχεται το εμαιλ.το googlαρα για να βρω καμια λυση αλλα το μονο που βρηκα ειναι αρκετους χρηστες να εχουν το ιδιο προβλημα χωρις ομως λυση.μηπως εχετε κατι υποψη σας?Μήπως προσπαθείς να μπεις από fishing link? Μήπως μπήκες από άλλο υπολογιστή και ξέχασες να κάνεις logout ε αποτέλεσμα να σου κάνουν account take over? Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix Δεκέμβριος 4, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2008 οχι παιδια δυστυχως τιποτα απο αυτα.ας πουμε κοιταξτε εδωhttp://www.fixya.com/support/t1051385-facebook_login_problemτο εχουν αρκετοι το προβλημα.απλα ελεγα μηπως εχετε ακουσει τιποτα για λυση του προβληματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Δεκέμβριος 4, 2008 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2008 Δοκίμασε μέσω opendns και πες τί γίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix Δεκέμβριος 5, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 δεν το κανεις πιο λιανα αυτο ρε φιλε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix Δεκέμβριος 5, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 οκ φιλε εψαξα απο google Και το εκανα αλλα παλι τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Δεκέμβριος 5, 2008 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 Κάνε επαναφορά τον κωδικό και κοίτα και στα junk mail σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Δεκέμβριος 5, 2008 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 Και πες κανέναν φίλο σου αν σε βλέπει online στο fb Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix Δεκέμβριος 5, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 @darien:εχω κανει επαναφορα αλλα δεν ερχετε τιποτα.ουτε στα junk ουτε στα εισερχομενα.@l2phile:το σκεφτηκα αυτο που ειπες και ρωτησα κατ'αρχην αν υπαρχει σαν λογαριασμος που οντως υπαρχει και δεν με εχουν διαγραπσει και ποτε δεν με εχουν δει Online.παντως πιστευω κατα 99% οτι ειναι δυσλειτουργια του fb και οχι θεμα ασφαλειας,λογω του οτι δεν μπορω να κανω Password recovery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Δεκέμβριος 5, 2008 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 Μήπως έφαγες ban? Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix Δεκέμβριος 5, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 δεν νομιζω(δεν εκανα τιποτα.αληθεια λεω).Αλλα και Ban να εφαγα, θα υπηρχε ακομα ο λογαριασμος???η θα μου δεχοταν το email στο password recovery και μετα δεν θα μου ετσελνε τιποτα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.