Jump to content

Προσφορές Καταστημάτων (διαβάστε πρώτα το αρχικό post)

deninho

Recommended Posts

• Replies 994
  • Created
  • Last Reply

Για αγορές μέσα απο τα καταστήματα Πλάισιο :

1172190 HDD EXT.320GB 2,5"FREEAGENT GO BLUE 62€

1206095 HDD EXT.320GB 2,5"FREEAGENT GO SILVER 62€

1209264 HDD EXT.320GB 2,5"FREEAGENT GO BLACK 62€

1209280 HDD EXT.320GB 2,5"FREEAGENT GO RED 62€

1164287 HDD EXT.500GB SEAGATE FREEAGENT/DESK USB 59€

1161377 HDD EXT.250GB SEAGATE FREEAGENT GO 2.5" 53€

Παρηγγειλα χτες την rampage 2 extreme απο to pc1.gr στα 287 ευρα γιατι δεν ηθελα να πληρωσω το καπελο που ζηταν τα e-shop,plaisio, multirama που την εχουν εδω και πολυ καιρο καρφωμενη την τιμη στα 336 ευρω.

Απλη τηλεφωνικη παραγγελια χτες το μεσημερι και μου ηρθε με courier σημερα το μεσημερι (και μενω Βολο) με αντικαταβολη χωρις καμια επιβαρυνση.

All went smoothly.

link

Παρηγγειλα χτες την rampage 2 extreme απο to pc1.gr στα 287 ευρα γιατι δεν ηθελα να πληρωσω το καπελο που ζηταν τα e-shop,plaisio, multirama που την εχουν εδω και πολυ καιρο καρφωμενη την τιμη στα 336 ευρω.

Απλη τηλεφωνικη παραγγελια χτες το μεσημερι και μου ηρθε με courier σημερα το μεσημερι (και μενω Βολο) με αντικαταβολη χωρις καμια επιβαρυνση.

All went smoothly.

link

Εχει οντως πολυ καλες τιμες, αν και ειναι υποκαταστημα του eshop, ιδιος καταλογος με μειωμενες τιμες απλα...

παρειγγηλα 2 κουτακια 20 ευρω το ενα, τη στιγμη που κανουν 30 στα αλλα μαγαζια :magic:

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200000804

LG 42LH4000 - FullHD - 100Hz

στα 649€ στον Κωτσοβολο. Χτες βραδυ αλλαξε η τιμη.....δεν πρεπει να εχει περαστει στο site ακομα!

edit:

στο site με "Παζαρι" παει 697€

Αδερφε σε ποιο καταστημα το ειδες αυτο??

Πηγα προχτες εδω στο βολο και την ειχαν 800.

Να ξερω τι θα τους πω.:upside:

Hidden

Και εγω παιδια εκανα μια παραγγελεια ενος THERMALTAKE VH600LSWA ARMOR+ LCS WINDOW SILVER απο το pc1.com οπου την ιδια χρονικη στιγμη αλλα μεγαλα μαγαζια ξερετε για πια χτυπα η καμπανα τον εχουν 54€ πιο ακριβα!!!

Προσφορες steam για 3μιση ωρες ακομα σε ξεφτιλα τιμες.Για να λετε οτι εχετε και κανα γκεημ οριτζιναλ

Torchlight 15,99€ 3,99€

Left 4 Dead 2 37,99€ 25,45€

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl 19,99€ 2,--€

Killing Floor 14,99€ 3,75€

Defense Grid: The Awakening 8,99€ 2,25€

BioShock™ 19,99€ 4,99€

Grand Theft Auto IV 29,99€ 7,49€

Μπείτε στο site του γερμανού έχει πάρα πολλά games για κονσολες και pc με 2,09 ευρώ... δεν ξέρω αν ισχύει ή αν ειναι λαθος (πάντως τα πιο καινούρια games είναι σε κανονικές τιμές)... κάντε καμια παραγγελία και περιμένετε την ειδοποίηση για λάθος...:laughing:

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/middle/showMiddle.eg?selectedCategoryId=156

πηγαίντε στους τίτλους για να τα δείτε αφού επιλέξετε κονσόλα...

ΥΓ: αν όντως πρόκειται για λάθος διαγράψτε το ποστ μου...:man_in_love:

Hidden

Εκανα παραγγελια ενα καρο παιχνιδια για να δουμε θα τα φερουν σε αυτη την τιμη?? Μακαρι.. Ειδικα το HALO 3 legendary που εχει 40 ευρω με το κρανος κλπ και το δινει 2 ευρω... Προφανως και θα ειναι λαθος.. Το θεμα ειναι αν θα εκτελεστουν οι παραγγελιες παρα το λαθος.. Βλεπουμε

Εκανα παραγγελια ενα καρο παιχνιδια για να δουμε θα τα φερουν σε αυτη την τιμη?? Μακαρι.. Ειδικα το HALO 3 legendary που εχει 40 ευρω με το κρανος κλπ και το δινει 2 ευρω... Προφανως και θα ειναι λαθος.. Το θεμα ειναι αν θα εκτελεστουν οι παραγγελιες παρα το λαθος.. Βλεπουμε

Πριν 2' λεπτά έπαιξε διαφημιστικό του Γερμανού στο STAR. Η προσφορά ΙΣΧΥΕΙ για λίγες μέρες.

Μπείτε στο site του γερμανού έχει πάρα πολλά games για κονσολες και pc με 2,09 ευρώ... δεν ξέρω αν ισχύει ή αν ειναι λαθος (πάντως τα πιο καινούρια games είναι σε κανονικές τιμές)... κάντε καμια παραγγελία και περιμένετε την ειδοποίηση για λάθος...:laughing:

http://www.e-germanos.gr/e-germanos/middle/showMiddle.eg?selectedCategoryId=156

πηγαίντε στους τίτλους για να τα δείτε αφού επιλέξετε κονσόλα...

ΥΓ: αν όντως πρόκειται για λάθος διαγράψτε το ποστ μου...:man_in_love:

παρηγγειλα χθες κατα τις 4-5 πριν παιχτει η διαφημιση. Πηρα τηλεφωνο και τα επιβεβαιωσα γιατι δεν ηθελα να παραγγηλω και να μου πουν α καναμε λαθος. Τωρα στις 9 το πρωι παρακαλω που πηγα μου λενε πως δεν υπαρχει τιποτα και πως θα με ειδοποιουσαν με email.Μην κανετε τον κοπο να "αγοραζετε". Δεν ειναι προσφορα. Ισως καποιος οντως να πηρε καποιο παιχνιδι σε αυτη την τιμη αλλα το να δοσω σε ολη την ελλαδα 10 παιχνιδια και να τα διαφημιζω ειναι παραπλανητικη διαφημιση οχι προσφορα......

To mail μια χαρα ερχεται. Το θεμα ομως ειναι οτι μετα θα σου ερθει και τηλεφωνακι λεγοντας σου "Συγνωμη, αλλα δεν υπαρχει game ουτε για δειγμα" ;)

ακριβως, πηρα τηλεφωνο και ρωτησα δεν υπαρχει ουτε για δειγμα.. :to_pick_ones_nose:

link για καταγγελια οσοι δεν τα παρουν (που δεν θα τα παρετε)

εδω http://www.efpolis.gr/el/form-ypovoli-paraponon.htm

ο λογος? παραβιαζει το #5 & #6 απο το ethical "guide" του εμποριου

(check the site for more details)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.