Jump to content

Προσφορές Καταστημάτων (διαβάστε πρώτα το αρχικό post)

deninho

Recommended Posts

• Replies 994
  • Created
  • Last Reply
· Hidden
Hidden

μολις τον παραγγειλα κ εχει γινει αλλαγη στην τιμη , τωρα κοστιζει 49 ευρω. καλη προσφορα.

· Hidden
Hidden

Ο WD Element 500gb 65 ευρώ κάνει κανονικά ρε παιδιά... Δεν νομίζω ότι είναι και τόσο ευκαιρία.

Φιλικά, έτσι!

· Hidden
Hidden
Κατα τις 12:00 οταν ανοιξε η προσφορα κανανε λαθος τιμη και την ειχανε αναρτημενη με 129€ (η 149 δε θυμαμε

ακριβως)

Και 179 που την πήρα θεωρώ ότι είναι εξαιρετική τιμή και το Electro θα συνεχίσει μέχρι τέλος του μήνα τέτοιου είδους προσφορές.

Προσφορα Steam 75%

Counter Strike Source μονο 3,75 ευρω.

Αν σκευτει κανεις οτι το πηρα απο τα Multirama 35 ευρω!!!

81856925.jpg

· Hidden
Hidden

Συγγνώμη αλλά γιατί θεωρείται προσφορά;; Με τα έξοδα αποστολής και το.. "Συμβόλαιο Εγγυημένης Αγοράς" βγαίνει 146€.. πιο ακριβά δηλαδή από Ελλάδα

· Hidden
Hidden
Συγγνώμη αλλά γιατί θεωρείται προσφορά;; Με τα έξοδα αποστολής και το.. "Συμβόλαιο Εγγυημένης Αγοράς" βγαίνει 146€.. πιο ακριβά δηλαδή από Ελλάδα

Και χωρίς το προαιρετικό "συμβόλαιο" βγαίνει 134,80 € με ΦΠΑ και είναι κατά πολύ φτηνότερη από τις υπόλοιπες στον Σκρουτζ, ο οποίος δίνει κάτι 3870 και 4850 σαν χαμηλότερες τιμές για 5770 :s

· Hidden
Hidden
Και χωρίς το προαιρετικό "συμβόλαιο" βγαίνει 134,80 € με ΦΠΑ και είναι κατά πολύ φτηνότερη από τις υπόλοιπες στον Σκρουτζ, ο οποίος δίνει κάτι 3870 και 4850 σαν χαμηλότερες τιμές για 5770 :s
http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200005363 130E

^^ Ξέρω έχω διαβάσει το πρώτο post, ρίχτε το στον κάδο

· Hidden
Hidden

Λεει οτι ειναι DSP και

Η έκδοση DSP αφορά σε αγορά μαζί με καινούργιο ολοκληρωμένο υπολογιστή. Η νόμιμη χρήση του απαιτεί την αγορά του τουλάχιστον μαζί με κάποιο κομμάτι hardware αναβάθμισης για το υπολογιστή σας. Η συσκευασία του προϊόντος DSP διαφέρει από την αντίστοιχη retail έκδοση όντας πιο λιτή και με λιγότερα συνοδευτικά εγχειρίδια.

Να αγορασω ή πρεπει να φορτωθω και κατι αλλο?:drool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.