Jump to content

Προσφορές Καταστημάτων (διαβάστε πρώτα το αρχικό post)

deninho

Recommended Posts

• Replies 994
  • Created
  • Last Reply
Hidden

:drool::drool: ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ αυτο το πραγμα :o:O παραγγειλα παντως 5 δισκους και 5 οθονες (συγκρατημενα:p) ετσι για να δουμε τι θα γινει!!!

Hidden

λαθος ειναι παιδια μην κουραζεστε...

εκανα παραγγελια πριν μιση ωρα και μολις με πηρανε τηλεφωνο (Κυριακη ημερα!) για να μου ζητησουν συγνωμη για την αναστατωση και πως προσπαθουν να φτιαξουν τα λαθη...

Hidden
λαθος ειναι παιδια μην κουραζεστε...

εκανα παραγγελια πριν μιση ωρα και μολις με πηρανε τηλεφωνο (Κυριακη ημερα!) για να μου ζητησουν συγνωμη για την αναστατωση και πως προσπαθουν να φτιαξουν τα λαθη...

Kαι εμενα με πηραν τηλεφωνο μολις...Ευγενεστατος και μου ειπε περιπου 10 φορες συγνωμη που δεν μου εκανε καρδια να αρχισω περι προστασια καταναλωτη και τετοια...τουλαχιστον εδειξαν προσωπο!

Hidden

εγω παραγγειλα και με πηραν μετα απο μιση ωρα να μου πουν για το τεχνικο λαθος...

βρηκα στο πλαισιο στοκ

# Antec NSK 1300 Black MicroATX

# MicroATX CASE

# Κωδικός Stock House: 1023799

# Περιορισμένο Απόθεμα

26,00 €

1023799.JPG

κουτι ειναι δε νομιζω να τιθεται θεμα εγγυησης:hmm:

http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20090928.p.HDMIDVDPlayer

HDMI DVD Player

Εγγραφή Audio-CD σε USB

Δυνατότητα αναπαραγωγής: DVD, DVD+R, DVD+RW, VCD, SVCD, MPEG 4, MP3, WMA, DVD-Audio, CD, CD-R, CD-RW, JPEG

Για σύνδεση συσκευών LCD/Plasma μέσω HDMI

4 σε 1 αναγνώστης καρτών μνήμης για SD/MMC/MS/MSPro

Συνδέσεις/Έξοδοι: USB 2.0, 5.1-Dolby-Digital αναπαραγωγή, ψηφιακή έξοδος Audio (οπτική και ομοαξονική), 1 x Scart, 1 Cinch, S-Video, έξοδος ακουστικών (3,5 mm)

Καλώδιο σύνδεσης HDMI, καλώδιο Scart και καλώδιο σύνδεσης Audio/Video-Cinch

Συμπεριλαμβάνεται τηλεχειριστήριο

Χρώμα: Μαύρο, ασημί

3 χρόνια εγγύηση

Συσκευασία

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.