Jump to content

Symantec pcAnywhere HELP!

psartzetakis

Recommended Posts

Καλησπερα σας παιδια!προσφατα ειπα να χρισιμοποιησω το Symantec pcAnywhere προκειμενου να μπορω να ελεγχω τον υπολογιστη του σπιτιου απο την δουλεια!καθως ομως πειραματιζομουν σπιτι μεταξυ του σταθερου και του λαπτοπ διαπιστωσα ενα προβλημα!Οταν στηνω τον host και ειναι ετοιμος για να δεχθει κληση απο τον client δειχνει την ip στην οποια πρεπει να συνδεθει ο client!To προβλημα ομως ειναι οτι δεν δειχνει την ιp που εχω αλλα την ip του router π.χ 192.168.1.2!Εχει ασχοληθει καποιος με το προγραμμα η εχει καποιες γνωσεις οι οποιες θα μου ηταν χρησιμες!Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!!!(η εκδοση ειναι Symantec pcAnywhere 12.5):victory:

Υ.Γ. Πιστευω οτι εβαλα το post στην σωστη κατηγορια!Αν οχι με συγχωρειτε!!

Η 1.2 δεν είναι του router αλλά του PC. Του την έχει δώσει προφανώς ο router poy έχει τον ρόλο του DHCP.

Αν θες να δεις την εξωτερική σου IP ώστε να μπορείς να συδεθείς από έξω, www.whatismyip.com.

Θα πρέπει όμως να ανοίξεις και την πόρτα στην οποία τρέχει το pcanywhere με forward στην 1.2 ου προφανώς είναι η ip του pc σου.

καλημερα παιδια!Ευχαριστω φιλε μου που απαντησες αλλα αυτο το εχω κανει ηδη και δεν το βλεπω να λειτουργει...το router πιστευω ανοιγει τις πορτες καθως εχω ηδη ανοιξει καποιες...Μηπως υπαρχει μια καλυτερη ιδεα....Ευχαριστωωω!!

Ελα dubber τωρα τα ειδα!Λοιπον δεν εκανα τιποτα ιδιαιτερο απλα ειχα διαβασει σε εναν οδηγο του προγραμματος οτι οταν στηνεις τον host και ειναι ετοιμος πρεπει να εμφανιζεται η ip που εχεις εκεινη την στιγμη!Σαν αποτελεσμα να περιμενω να δω κατι του τυπου 198.229.152.79 και οχι το κλασσικο 192.168.1.2!!Αλλα μου εδειχνε παρολα αυτα 192.168.1.2 οποτε δοκιμασα απο το pc ενως φιλου μου να συνδεθω στην ip που ειχα εκεινη την στιγμη!!Και πετυχε...οποτε ολα καλα!Ευχαριστω για την ιδεα!!:coax:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.