neuromancer Δεκέμβριος 5, 2008 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 μετα απο 5 ωρες την συνηθηζεις! ειμαι με 24αρα κ δεν μου κανει καμια εντυπωση το μεγεθος! αφου καμια φορα σκεφτομαι μηπως καλυτερα να ειχα παρει 26αρα!! γενικα παντως απο την 19αρα που ειχα ειναι μερα με τη νυχτα!Για πιο λόγο να συνηθίσω κάτι που δεν μου προσφέρει απολύτως τίποτα... Δεν έχετε καταλάβει για τι πράγμα μιλάω. Πάρε και 40άρα, θα την συνηθίσεις και αυτή, δεν αντιλέγω. Και τι έγινε? Ξαφνικά το μάτι σου θα γίνει ευρυγώνιο και θα βλέπει περισσότερο..?? :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Δεκέμβριος 5, 2008 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 να πω και γω την αποψη μου..μιας και εχω περασει απο ολα τα σταδια..20",24",27" και τωρα ειμαι στα 2560χ1600...και σαφως το gaming παει σε αλλη διασταση..απλα θελεις πολυ δυνατο συστημα...νομιζω η χρυση τομη ειναι το 24αρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Δεκέμβριος 6, 2008 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2008 και εγώ απο 20'' σε 24'' και σε 26'' του ξαδερφού μου που δουλέυω συχνά πιστεύω οτι για την εποχή μας ξεκινάς απο 24 και πάνω, ούτε λόγος για πιο κάτω λόγω 1920. Απο 24 δεν θα πήγαινα σε 26'' λόγω ίδιας ανάλυσης, ο κόκος είναι΄μεγάλος στην 24αρα και δεν σε κουράζει για να πεις οτι πας για αυτον τον λόγω, κατευθείαν όταν αλλάξω πάω για 30αρα τέλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panaiz Δεκέμβριος 7, 2008 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 απο 19αρα που ειχα πηρα 26αρα και...... μετανοιωσα! επρεπε να παρω 30αρα. χωρις υπερβολες μου φαινεται αρκετα μικρη η οθονη τωρα πια, βρισκομαι 1-1.5 μετρο μακρια απο την οθονη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Δεκέμβριος 7, 2008 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 Και εγώ πρόσφατα πήρα μια 24 ... μετάβαση από 19''.Νομίζω ότι είναι η καλύτερη μετάβαση αυτή τη στιγμή .. στις 24 ίντσες ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Δεκέμβριος 7, 2008 #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 απο 19αρα που ειχα πηρα 26αρα και...... μετανοιωσα! επρεπε να παρω 30αρα. χωρις υπερβολες μου φαινεται αρκετα μικρη η οθονη τωρα πια, βρισκομαι 1-1.5 μετρο μακρια απο την οθονη.μήπως κάθεσε από τη λάθος μεριά του γραφείου...??!!! αν κατσεις στο 1 μετρο θα σου φαινεται σαν 30αρα, χώρια που δεν θα θες 4πλο sli για να σαλεψει Link to comment Share on other sites More sharing options...
panaiz Δεκέμβριος 7, 2008 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 μήπως κάθεσε από τη λάθος μεριά του γραφείου...??!!! αν κατσεις στο 1 μετρο θα σου φαινεται σαν 30αρα, χώρια που δεν θα θες 4πλο sli για να σαλεψειπως γινετε να καθομαι λαθος?? ευθεια μπροστα ειναι η οθονη. εισαι υπερβολικος για το sli, με την καρτα της υπογραφης μου και μεχρι τωρα ολα τα παιχνιδια τα παιζω σε maximum γραφικα στην native αναλυση (1920χ1200), με εξαιρεση το crysis και s.t.a.l.k.e.r που ειχα απενεργοποιηση τα af + ff για να εχω πανω απο 35 fps. και μιλαμε παιζω ολα τα παιχνιδια.. crysis, stalker, left 4 dead, turok, far cry 2, fallout 3, cod4, cod5, red alert 3, grid, pure, NFS undercover.. πουθενα δεν κολωσε η καρτουλα μου. :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Δεκέμβριος 7, 2008 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 Γραφειο με πλάτος 1.5 μέτρο δεν εχω ξαναδεί. Δεν ακουμπάς τα χερια σου στο γραφείο/πληκτρολόγιο ? Η οθόνη δεν είναι πάω στο γραφείο? Εκτός αν έχεις διευθυντικό "και βάλε" γραφείο. Για το sli ήμουν όντως υπερβολικός γιατί δεν αντιλαμβάνομαι τη λογική του "παίρνω μεγάλη οθόνη και την στήνω 1.5 μέτρο μακρυά". Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbak Δεκέμβριος 8, 2008 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 στο ενα μετρο με την 30αρα ολα μια χαρα...και με μια 4870χ2 πανω εισαι αρχοντας..τρεχεις σχεδον τα παντα σε νατιβ αναλυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Δεκέμβριος 8, 2008 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Το πιο κατάλληλο μέγεθος οθόνης για συγκεκριμένη ανάλυση εξαρτάται από το DPI.Σε οθόνη που υποστηρίζει 96 DPI και ανάλυση 1920x1200, το καταλληλότερο μέγεθος είναι οι 24".Μπορείτε και μόνοι σας να το υπολογίσετε αυτό.Αλλά οι επίπεδες οθόνες, δεν έχουν μεταβαλλόμενο DPI, αλλά σταθερό.Αντίθετα, οι παλιές CRT οθόνες, υποστηρίζουν ένα ευρύ φάσμα από DPI.Αλλά στην πράξη, τα περισσότερα Windows προγράμματα δεν υποστηρίζουν διαφορετικά DPI από τα 96 και φαίνονται χάλια.Όσο πιο πολλά είναι τα DPI, τόσο μικρότερος είναι ο κόκκος, οπότε στην ίδια ανάλυση, το ιδανικό μέγεθος οθόνης θα είναι μικρότερο.Άλλο ένα παράδειγμα.Σε περίπτωση που μια οθόνη υποστηρίζει 120 DPI και έχει μέγεθος 24", η ιδανική ανάλυση παύει να είναι τα 1920x1200 και πρέπει να αυξηθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panaiz Δεκέμβριος 8, 2008 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2008 Γραφειο με πλάτος 1.5 μέτρο δεν εχω ξαναδεί. Δεν ακουμπάς τα χερια σου στο γραφείο/πληκτρολόγιο ? Η οθόνη δεν είναι πάω στο γραφείο? Εκτός αν έχεις διευθυντικό "και βάλε" γραφείο. Για το sli ήμουν όντως υπερβολικός γιατί δεν αντιλαμβάνομαι τη λογική του "παίρνω μεγάλη οθόνη και την στήνω 1.5 μέτρο μακρυά". ειναι συρταρωτο το μερος του πληκτρολογιου/ποντικι και τραβιεται πισω, αρα μπορει να παρει 2 φορες περισοτερο μακρος το γραφειο. ειπα 1-1,5 μετρο, με το 1.5 μετρο να ειναι το μαξ κ να πρεπει να τεντωσω εντελως το συρταρι, τις περισσοτερες φορες παιζω καπου εκει ενδιαμεσα στο 1-1,5 μετρο, δεν ειναι και τοσο πολυ μακρια οσο νομιζεις σε τετοιες ιντσες, παρε ενα μετρο και δες. οριστε μια φωτο για να καταλαβεις καλυτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.