Jump to content

24" ή 26" ;;;;;

giorgos_gr

Recommended Posts

Είμαι ανάμεσα σε δύο...Στις Samsung T240HD & T260HD...

Είχα καταλήξει στην T240HD από την T220HD λόγω full HD, αλλά δεδομένου ότι η διαφορά στην τιμή με την T260HD είναι μικρή ( μόλις 65 euro ) σκέφτομαι να πάω στις 26"...Με το TV Tuner που έχει είναι μια καλή επένδυση για το μέλλον να χρησιμοποιηθεί σαν TV, αλλά λέω μέχρι τότε μήπως είναι υπερβολικά μεγάλη η 26" για χρήση σε υπολογιστή ή κουραστική μετά από πολύωρη χρήση από κοντινή απόσταση ;;;:toomuchne

giorgos_gr η 26" είναι πιο ξεκούραστει από την 24" και φαίνεται πολύ καλύτερα η ανάλυση 1920*1200 αλλά θα συμφωνήσω με τον l2phile στο ότι η 22" άρες είναι η καλύτερες ίντσες.

φυσικά από τις δύο προτείνω την δεύτερη

εννοείται πως όσο μικρότερη κουκίδα τόσο πιο καθαρή εικόνα αλλά σε γενικές χρήσεις η 26" είναι πιο καλή γιατί είναι πιο ξεκούραστη και πιο βολική στα πάντα.

εννοείται πως όσο μικρότερη κουκίδα τόσο πιο καθαρή εικόνα αλλά σε γενικές χρήσεις η 26" είναι πιο καλή γιατί είναι πιο ξεκούραστη και πιο βολική στα πάντα.

Εννοείται πως όχι! (εκτός αν το monitor σου το χρησιμοποιείς όπως εγώ χρησιμοποιώ τον projector)

εγώ πάντως κουράζομαι πιο πολύ με την 24" παρά με την 22" το ίδιο ισχύει και για την 20" σε σχέση με την 22"άρα. το λέω από την πλευρά του ότι λειτουργώ σε μικρότερη από 50 εκατοστά απόσταση και έχω ψιλοφρικάρει. όταν την λειτουργώ στα 1680*1050 είμαι υπερευχαριστημένος αλλά είναι τόσο θολά που κουράζομαι περισσότερο μετά από πολύωρη χρήση. γενικώς μου τι σπάει που στις tft πρέπει να λειτουργείς σε native αναλύσεις.

@giorgos_gr

Περισσοτερο προσωπικες 8εσεις και αποψεις θα ακουσεις.

Αναλογως την οραση σου..την αποσταση που καθεσαι και το τι δουλευεις..θα σου παει και αναλογα καποια οθονη.

Δεν θεωρω οτι η 26αρα ειναι μεγαλη.Αν μαλιστα λογω χωροταξιας τη στησεις κοντα στο μετρο (μακρια σου) δεν νομιζω να σε χαλασει καθολου.

Καλο βεβαια θα ηταν να ασχοληθεις λιγο να τη ρυθμισεις εστω και υποτυπωδως μιας και εχω πετυχει ατομα με 24αρα να δουλευουν στο 100% brightness/contrast.

δεν εχω δουλεψει σε 26αρα για να εκφερω αποψη , η 24αρα που εχω παντως δεν με κουραζει καθολου , μια χαρα ειναι για γενικη χρηση και για games εκει ομως που τα σπαει ειναι στο full HD:rolleyes:

Μία 22αρα με full hd θα ήταν ότι πρέπει αλλά άμα θες και tv tuner τότε 24 και full hd και είσαι κομπλέ.Είμαι της άποψης άλλο τηλεόραση και άλλο monitor! Δηλαδή άλλη η απόσταση όταν χρησιμοποιείς τον υπολογιστή και άλλη όταν βλέπεις τηλεόραση και μία 26αρα full hd ή 32αρα full hd για τηλεόραση σε συνδιασμό με ένα monitor, όπως αυτό που ανέφερα πιο πάνω, σε ένα δωμάτιο, πιστεύω είναι ότι καλύτερο!

Εγώ πάλι λέω να πάρετε 40άρες και να τις βάλετε στα 5 μέτρα. Ήμαρτον...!

Σε ένα normal γραφείο η οθόνη είναι 70-80 cm μακριά από τα μάτια. Σε αυτή την απόσταση και με δεδομένο το οπτικό πεδίο του ματιού, οι 24'' είναι οριακά πολλές. Οτιδήποτε παραπάνω είναι πεταμένα λεφτά και υπερβολές΄, ειδικά όταν δεν δίνει μεγαλύτερη ανάλυση. Τώρα, αν την έχετε και για τηλεόραση (βλ. καναπές, 2-3 μέτρα μακριά, κτλ.) κάνετε διπλό λάθος με την 24άρα/26άρα: μεγάλη για οθόνη, μικρή για τηλεόραση.

μετα απο 5 ωρες την συνηθηζεις! ειμαι με 24αρα κ δεν μου κανει καμια εντυπωση το μεγεθος! αφου καμια φορα σκεφτομαι μηπως καλυτερα να ειχα παρει 26αρα!! γενικα παντως απο την 19αρα που ειχα ειναι μερα με τη νυχτα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.