Jump to content

Ποια 4870?

TheoVeRCloCKeR

Ποια 4870?  

53 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Αφου την παρεις θα δεις αν θες να παιξεις με το bios ωστε να περασεις τα ρολογια του εργοστασιου!

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Απλως βρισκεις αλλο bios που clockarei περισσοτερο και το κανεις flash! Ειναι και αλλα thread που εχουν αναφερθει σε bios flashing για 4870!

• 2 weeks later...

Saphhire 1 GB μόλις την παράγγειλα και γω :p. Άντε να δούμε πώς παίζει... :banging:

ειχα την 1 gb.μιλαμε για μεγαλη μουφα.την εσπρωξα και πηρα την xfx gtx 260 216 black edition και βρηκα την υγεια μου.τι να λεμε τωρα κλασεις ανωτερη σε ποιοτητα,drivers,κινηση,κλπ.τα παραπανω ειναι πρωσοπικη μου εκτιμηση και δεν ειναι υποχεωμενος κανενας να τα υιοθετησει:agree:

ειχα την 1 gb.μιλαμε για μεγαλη μουφα.την εσπρωξα και πηρα την xfx gtx 260 216 black edition και βρηκα την υγεια μου.τι να λεμε τωρα κλασεις ανωτερη σε ποιοτητα,drivers,κινηση,κλπ.τα παραπανω ειναι πρωσοπικη μου εκτιμηση και δεν ειναι υποχεωμενος κανενας να τα υιοθετησει:agree:

σωστα τα λες,κανεις δεν τα υιοθετει...:p

Ρε παιδιά, δεν ξέρω αν το χει πει κανένας, αλλά ίδιο reference design δεν ακολουθούν όλες;

Εκτός απο GDDR5 που άλλες έχουν 1GB και άλλες 512MB, δεν νομίζω ότι οι επιλογές διαφέρουν πολύ. Εγώ δεν θα δινα παραπάνω €€€ για μια factory oced κάρτα. Άντε για κάνα καλύτερο σύστημα ψύξης να πω ντάξ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.