Jump to content

Ποια 4870?

TheoVeRCloCKeR

Ποια 4870?  

53 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θα ήθελα να αγοράσω μια 4870...Θα ήθελα να μου πείτε ποιο μοντέλο να πάρω(μάρκα, μνημη) και να μου αιτιολογήσετε το γιατί. Αυτα που εχω δει μεχρι τώρα είναι PowerColor 512 (250E) (υπερχρονισμένη, με πολύ καλό σύστημα ψύξης), Gigabyte 1GB (270E), Sapphire 1 GB (240E), Sapphire 512 (200E), και Sapphire Toxic 512 (270E) (με άλλο σύστημα ψύξης). Τι προτείνετε?:hm::hm::hm::hm::hm::hm:

Αν γινεται οποιος ψηφίζει να μας γράφει και τον λόγο για τον οποίο ψήφισε καποια απο τις παραπάνω!

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

κατσε ρε θα μας τρελανεις!

η αποφασιστικοτητα σου ειναι απολυτη!

αχ αυτοι οι νεοι!!!:p

ας εκανες ενα poll μεχρι το deadline που εχεις θεσει στον εαυτο σου για την αγορα της,και οποιος ηθελε αφηνε και ενα λογο τι και γιατι.

πχ εγω λεω για Ζαφιρη 1 GB.

H PowerColor που ολοι λενε για το συστημα ψυξης της, δεν λεει?

την είχα την συγκεκριμένη κάρτα και δεν ήταν τιποτα το τρελό.Πολύ θόρυβο έκανε κιόλας.2 heatpipes τρελή μουφιά.Τέλος μου κάηκε χωρίς λόγο και αιτία μετά από 1 μήνα ήπιας χρήσης..:sick:

την φθηνότερη 512ΜΒ για 22"+

την φθηνότερη 1GB για 24"+

@Occultist: συνδιασμός μνήμης γίνεται μόνο όταν η gpu τραβάει μνήμη από την κεντρική και δεν έχει δικιά της

EDIT: ένα μήνυμα πήγα να γράψω και εμφανίστηκαν άλλα 5-6 νέα :S

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.