apotsi Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2008 Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι ένας εκ των 100 και ο μοναδικός Έλληνας που επέλεξε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS) ως υποψήφιο για το βραβείο του δημοφιλέστερουποδοσφαιριστή του 2008. Η σχετική διαδικασία επιλογής αφορά αποκλειστικά το αναγνωστικό κοινό της ιστοσελίδας και γι' αυτό τα αποτελέσματα δεν είναι απολύτως ενδεικτικά. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, κάτοχος πλέον της "Χρυσής Μπάλας", βρίσκεται στη 20η θέση, την ίδια ώρα που ο Νταβίντ Σουάσο προηγείται με τεράστια διαφορά του δεύτερου. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού με τριψήφιο αριθμό ψήφων βρίσκεται ακριβώς στη μέση (50η θέση). Πηγή: Contra.gr Ψηφίστε λοιπόν τον "Γιώργαρο". Ποτέ δεν ξέρεις.... Αποτελέσματα
Dr.Paneas Δεκέμβριος 6, 2008 #2 Δεκέμβριος 6, 2008 Τον Óscar David Suazo που ειναι πρώτος-πρώτος, τον ξέρει κανεις ;
Arxagelos Δεκέμβριος 6, 2008 #3 Δεκέμβριος 6, 2008 να τον ψηφίσουμε? εγω αν και παναθηναϊκος τον Κ. "ένα με το χόρτο" δεν τον ψηφίζω γιατι χαλάει το ποδόσφαιρο.
winters Δεκέμβριος 7, 2008 #4 Δεκέμβριος 7, 2008 Τον Óscar David Suazo που ειναι πρώτος-πρώτος, τον ξέρει κανεις ;Εγω
unknown Δεκέμβριος 8, 2008 #5 Δεκέμβριος 8, 2008 να τον ψηφίσουμε? εγω αν και παναθηναϊκος τον Κ. "ένα με το χόρτο" δεν τον ψηφίζω γιατι χαλάει το ποδόσφαιρο.+oo
anakin4321 Δεκέμβριος 16, 2008 #6 Δεκέμβριος 16, 2008 ο γνωστος suazo ειναι που επαιζε ιντερ και τωρα ειναι καπου στην πορτογαλια.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.