REDLADY Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2008 ξερετε που μπορω να βρω αυτο για να ενεργοποιησω το ηχο μεσω hdmi?
antonisgagas Δεκέμβριος 3, 2008 #2 Δεκέμβριος 3, 2008 Οι μητρικές με HD ήχο ενσωματωμένο το έχουν στη συσκευασία απ'ότι ξέρω,το ίδιο και οι κάρτες ήχου.Πάντως εγώ που έψαχνα μεμονωμένο δεν είχα βρει σε κανένα κατάστημα.
vasi Δεκέμβριος 3, 2008 #3 Δεκέμβριος 3, 2008 Δυστυχώς πουθενά !! το έψαχνα και εγώ για την asus 9800gtx+, που δεν το έχει!!! ενώ άλλες φίρμες το έχουν στην συσκευασία μέσα, εντέλει βρήκα ένα τέτοιο καλώδιο που δείχνεις στην φωτογραφία, στο ebay , το αγόρασα ήρθε τελικά,άλλα η πλάκα ειναι οτι δεν χωρούσαν τα δυο pin που είναι ενωμένα να κουμπώσουν στην κάρτα, ο πωλητής βεβαίωνε οτι κάνει!!
dpolal Δεκέμβριος 3, 2008 #4 Δεκέμβριος 3, 2008 Αυτό το συγκεκριμένο καλώδιο μπορεί να γίνει με μια σχετική πατέντα.Νομίζω ότι τα καλώδια από κάποιο παλιό κουτί είναι παρόμοια και με λίγο παίδεμα θα ταιριάξουν.Με την προϋπόθεση ότι δεν χρειάζεται καλώδια με καμμιά περίεργη προδιαγραφή.Θα κοιτάξω τί έχω από τέτοια καλώδια και αν είναι θα ενημερώσω...:help1:
Nephiλiμ Δεκέμβριος 3, 2008 #5 Δεκέμβριος 3, 2008 καπου υπηρχε ενα ποστ για το πως να φτιαξεις μονος σου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.