Seek & Find Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2008 Καλημερα παιδες, Εχω εγκατεστημένω το trixbox 2.6.1.13 μπορει κάποιος να μου πεί πώς ρυθμλιζω την ωρα ωστε να είναι η σωστή ελληνική μας ωρα; Ευχαριστω προκαταβολικα Δεν είμαι σίγουρος οτι ποσταρα σωστα αμ είναι move it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coala Δεκέμβριος 15, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 Έχεις ssh προσβαση στο trixbox? αν ναι μπές ώς root και γράψε#date -s " 15 DEC 2008 16:35:00"Τώρα το trixbox κανονικά έχει NTP server που συνδέεται μεσω internet και συνχρονίζει την ώρα. Αν δέν έχεις θέσει σωστά το time zone κανε τα παρακάτω:(ως root panta)#mv /etc/localtime /etc/localtime.old#ln -sf /usr/share/zoneinfo/Europe/Athens /etc/localtime#vim /etc/sysconfig/clockστο TIME ZONE πρεπει να έχει Europe/Athenswq! για να το σώσεις#vim /etc/ntp.confεγώ έχω τα παρακάτω για συνχρονισμό της ώρας.server 1.gr.pool.ntp.orgserver 2.europe.pool.ntp.orgserver 3.europe.pool.ntp.orgΗ ώρα είναι οκ. Άν μπορείς κάνε restart to ntp service me service ntpd restart για να πάρει τις αλλαγές και είσαι οκΔιαφορετικά ενα reboot δεν θα σε χαλάσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Δεκέμβριος 15, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2008 ευχαριστω παρα πολυ φιλε να σε καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.