Jump to content

Grand Theft Auto IV

angel_f

Recommended Posts

• Replies 817
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Οταν λεμε overbright μιλαμε για τραγικη κατασταση. Ητανε κανονικα πισσα σκοταδια

και με το enb δε μπορουσες να κοιταξεις την οθονη αν δεν κατεβαζες του παιχνιδιου το brightness τερμα.

Θα φτιαχτει.

καλά έχω μείνει κάγκελο με τα mods :banging::banging::banging::banging::banging:

ειχα αγοράσει το gta iv οταν ειχε βγει αλλα η αλήθεια είναι πως έμπλεξα με τα mmo και δεν ασχολήθηκα πραγματικά. Τώρα παίζω για να το τερματίσω και να δω και τα dlc.

Σκέφτομαι να δοκιμάσω το iCEnhancer 2.1 όμως έχω κάποιες απορίες.

.Θα μπορέσω να συνεχίσω κανονικά απο εκει που έχω μίνει η να κάνω ενα backup τα saves ?

. Αν βάλω το mod θα κάνει το παιχνίδι πιο βαρύ απ ότι είναι ? (πιστεύω πως ναι αλλά θέλω να σιγουρευτώ πρώτα).

Επειδή το thread είναι 40 σελίδες και δεν ξέρω σε ποιες σελίδες τα έχετε 1000πεί...

α) Στα icenhancer mods βάζεις απλά το τελευταίο (εκτός αν σου αρέσει κάποιο παλιότερο πιο πολύ) ή το καθένα έχει και διαφορετικά features?

β) Έχω μαύρη οθόνη στα vidioz και μέχρι να τελειώσουν, απλά στακάρουν οι υπότιτλοι ο ένας πάνω στον άλλο. Μόλις τελειώσουν όλα οκ. Είναι γνωστό θέμα; Υπάρχει λύση; (όσο κοίταξα για black screen, το έχουν γενικά και όχι μόνο στα video) Έχω ΑMD 6870

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.