Jump to content

Grand Theft Auto IV

angel_f

Recommended Posts

• Replies 817
  • Created
  • Last Reply

Ένα πράγμα με ξενερώνει συγκριτικά με το san andreas.\

Προς το παρόν τουλάχιστον...

Δεν πας γυμναστήριο!!!

Θυμάμαι εκείνον που είχες στο san andreas τον έκανες ΤΟΥΜΠΑΝΟ..

Θηρίο..!

Χαιρόσουν να τον βλέπεις να κοπανάει ρε αδερφέ..!:smoke:

Ρε παιδια μολις αγορασα το παιχνιδι και εχω ενα πολυ σπαστικο προβλημα.. Η καμερα παει κατω και στριφογυρναει ασταματητα!!!!! Πρεπει συνεχως να κουναω το mouse προς καποια κατευθυνση για να ειναι στο μεσον απο πισω.. Τι ειναι αυτο?? Γιατι συμβαινει?? Φταιει το laser mouse?? Πουθενα αλλου δεν μου εμφανισε προβληματα.. Μηπως ειναι καποια ρυθμιση??

Και δευτερον μου δειχνει available memory 500mb μονο εχω η 3870x2 εχει 1GB πανω.. Drivers catalyst 8.12

kbilly13 η 260GTX σε 24" τι λεει στο GTA4?

Για να λυθούν κάποιες απορίες...

SINGLE GTX260 216sp @ 720/1500/2500

Vista x64 sp1, 181.00 drivers + patch, i7 920 @3500 (επίτηδες για να μην πει κάποιος ότι είμαι στα 4.0ghz και έχει διαφορά..)

1920*1200 high/highest και όλες οι "μπάρες" τέρμα εκτός το distance που με αφήνει έως 28

Το benchmark βγάζει 56 fps, ΑΛΛΑ πέρα από αυτό..

Έπαιξα γύρω στα 15 λεπτά (εξωτερικοί χώροι - ελάχιστα μέσα σε κτίρια) αμάξια-στούκες-τρέξιμο-κυνηγητά με αστυνομίες κτλ, και το μέτρησα με το Fraps

Aποτέλεσμα?

2008-12-21 14:16:32 - GTAIV

Frames: 34837 - Time: 713796ms - Avg: 48.805 - Min: 28 - Max: 65

Τα σχόλια δικά σας και δεν μπορώ να βλέπω ότι λέτε μερικοί ότι το παιχνίδι δεν παίζει καλά με GTX280 ή με SLI για παράδειγμα...

Σιγά το πολύ βαρύ παιχνίδι - και από "κουσούρια"? ΤΙΠΟΤΑ!

Με SLI δεν το συζητάω... πολύ καλύτερα!

Εβαλα με μονή 260 για να είναι πιο εφικτές και "προσβάσιμες" οι όποιες συγκρίσεις και τα συμπεράσματα..

Ρε παιδια μολις αγορασα το παιχνιδι και εχω ενα πολυ σπαστικο προβλημα.. Η καμερα παει κατω και στριφογυρναει ασταματητα!!!!! Πρεπει συνεχως να κουναω το mouse προς καποια κατευθυνση για να ειναι στο μεσον απο πισω.. Τι ειναι αυτο?? Γιατι συμβαινει?? Φταιει το laser mouse?? Πουθενα αλλου δεν μου εμφανισε προβληματα.. Μηπως ειναι καποια ρυθμιση??

Και δευτερον μου δειχνει available memory 500mb μονο εχω η 3870x2 εχει 1GB πανω.. Drivers catalyst 8.12

Kατ αρχάς στάνταρ το αγόρασες κανονικά?

Αν ναι να ξέρεις οτι το gta IV δεν είναι σαν τα άλλα gta.. Πχ στο αυτοκίνητο η κάμερα δεν γυρνάει αμέσως αυτόματα πίσω από το αμάξι!

Εσύ πρέπει να κουνάς παίκτη και κάμερα.

Τώρα αν πηγαίνει πάνω κάτω κλπ δεν ξέρω...

η 3870x2 δεν έχει 1GB αλλά 512mb!!

για το παιχνίδι πρέπει να κατεβάσεις το patch !!

Vista x64 sp1, 181.00 drivers + patch, i7 920 @3500 (επίτηδες για να μην πει κάποιος ότι είμαι στα 4.0ghz και έχει διαφορά..)

1920*1200 high/highest και όλες οι "μπάρες" τέρμα εκτός το distance που με αφήνει έως 28

Έπαιξα γύρω στα 15 λεπτά (εξωτερικοί χώροι - ελάχιστα μέσα σε κτίρια) αμάξια-στούκες-τρέξιμο-κυνηγητά με αστυνομίες κτλ, και το μέτρησα με το Fraps

Aποτέλεσμα?

Τα σχόλια δικά σας και δεν μπορώ να βλέπω ότι λέτε μερικοί ότι το παιχνίδι δεν παίζει καλά με GTX280 ή με SLI για παράδειγμα...

Εβαλα με μονή 260 για να είναι πιο εφικτές και "προσβάσιμες" οι όποιες συγκρίσεις και τα συμπεράσματα..

Εισαι με ι7 ομως και sli με 260 oxi sli 8800gtx...Δεν ειπα εγω οτι δεν παιζει αλλα περιμενα να παιζει φουλ...

Διαβαζοντας ομως ολο το thread προσωπικα καλυφθηκα..Δηλαδη και κακοπρογραμματισμενο παιχνιδι και πατς θελει αλλα και για φουλ αναλυση θελει λιγο πιο καλο-τελευταιας γενιας pc..

Κανονικα το αγορασα απο το saturn 29 ευρω..!!!!!!!! Και ειναι κριμα που κανει αυτο το πραγμα..!! Δεν κατεβαζει αυτοματα το patch? Οκ θα το κατεβασω και χειροκινητα...:)

H 3870x2 στο κουτι λεει οτι εχει 1GB DDR3...

Σωστά, άρα έπρεπε να σου παίζει πολύ άνετα

Βάλε και το patch αν δεν το έχεις κάνει ήδη, πέρνα και τους 181.00 drivers...

ίσως φταίει και το ότι έχεις "μόνο" 2gb μνήμη..

Μπορεί να βοηθάνε και οι 4πύρηνοι..

Πολλά παίζουν ρόλο

Σωστά, άρα έπρεπε να σου παίζει πολύ άνετα

Βάλε και το patch αν δεν το έχεις κάνει ήδη, πέρνα και τους 181.00 drivers...

ίσως φταίει και το ότι έχεις "μόνο" 2gb μνήμη..

Μπορεί να βοηθάνε και οι 4πύρηνοι..

Πολλά παίζουν ρόλο

Ακριβως ετσι ειναι.Συμφωνω. Τους 181 εχω ...Το patch μαλλον δεν το εχω,δεν θυμαμαι.Θα το κανω και θα σου πω.

+ οτι εγω παιζω σε 1280χ1024..

Τελικα ειδα σε μια ιστοσελιδα οτι ειναι γνωστο προβλημα του patch.. Θα δοκιμασω τους τροπους αντιμετωπισης που προτεινει..

Το κουνημα της καμερας ηταν ενα απο τα πολλα προβληματα ΣΠΑΣΜΕΝΟΥ παιχνιδιου ;)

Αξιζει να δωσετε τα 39 ευρω για το συγκεκριμενο ...

Κανονικα το αγορασα απο το saturn 29 ευρω..!!!!!!!! Και ειναι κριμα που κανει αυτο το πραγμα..!! Δεν κατεβαζει αυτοματα το patch? Οκ θα το κατεβασω και χειροκινητα...:)

H 3870x2 στο κουτι λεει οτι εχει 1GB DDR3...

Συνολικά ναι έχει 1 αλλά στην ουσία είναι 512MB είναι ένα "Raid-1" διάβασε εδώ: http://www.thelab.gr/showthread.php?p=706561&highlight=512mb#post706561

Αν δεν το ειχα αυθεντικο δεν θα τα ποσταρα αυτα.. Κριμα ειναι να εχεις αυθεντικο και να παθαινεις τις επιπτωσεις της κοπιας.. Τεσπα :(......

Παραθέτω το link.... Για οσους δεν με πιστευουν...

http://www.gta4.net/news/4169/camerakeyboard-issue-with-new-patch/

Τεσπα δε θα κατσω να πειθω τον καθενα αν το πηρα αυθεντικο.. Απλουστατα θα αναφερω οτι παιζω απο παλια GTA και παντα τα αγοραζω... Και στις κονσολες και στα PC.. Γιατι αν και βιαια ειναι παιχνιδια διαμαντια..

EDIT: Το προβλημα διορθωνεται με την διαδικασια που αναφερεται στην παραπανω ιστοσελιδα.. Το αναφερω για οσους καποτε εχουν παρομοιο προβλημα.. Συγκεκριμενα αποσυνδεσα και δυο usb gamepads που ειχα.. Αυτο βοηθησε..

Aποτέλεσμα?

Ωραιος.

αποκλειεται να μην δεν παιζει 280GTX.

Στις nVidia παιζει καλυτερα απο τις ΑΤΙ το GTA4.

To εχω διαπιστωσει αφου το βλέπω μπροστα μου.

Στις ιδιες ρυθμισεις με Texture Quality: High , Render Quality: High και shadow density = 0 και ολα τ αλλα ιδια.

στην 8800GTX με Ε6600 παει μια χαρα, στην 4850 με Ε8400 κολλαει.

στο pc που εχει την 8800GTX ειχα βαλει το Kmsoftware dx10 για XP

και δημιουργουσε προβλήματα στο GTA4. το εσβησα απο την registry

και ξαναέβαλα το dx9. και ειναι ακομη καλυτερα.

επισης ο λογος που εγινε στις απιατησεις για 4πυρηνο ειναι υπερβολικος

και Ε6600 μια χαρα παει.

Statistics

Average FPS: 49.82

Duration: 37.06 sec

CPU Usage: 89%

System memory usage: 65%

Video memory usage: 98%

Graphics Settings

Video Mode: 1280 x 1024 (85 Hz)

Texture Quality: High

Render Quality: High

View Distance: 20

Detail Distance: 25

Hardware

Microsoft Windows XP Professional

Service Pack 3

Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GTX

Video Driver version: 180.84

Audio Adapter: Realtek HD Audio output

Intel® Core2 CPU 6600 @ 2.40GHz

File ID: Benchmark.cli

Επισης ειναι καλυτερα

να εχεις Texture Quality: High

παρα μεγαλα View Distance, Detail Distance που τρωνε πολλους πόρους

γυρω στο 25 αυτα ειναι αρκετα. (γυρω στο 10 ειναι στις κονσολες)

αμα το ανεβασετε παραπανω οι διαφορες ειναι ελαχιστες...και τα fps που χανετε πολλα.

και το shadow density δεν κανει τιποτα σπουδαιο κλειστε το....τζαμπα χανετε fps.

κλαυτερα ανεβαστε το Texture Quality που η διαφορά φαινεται.

θα στηθει και ενα 3ο pc "που να παιζει καλα pro και GTA" *** με 4870 1GB ή 260GTX (γιατι αυτο πρεπει να παιζει σε 24")

και θα σας πω εντυπωσεις.

*** αμα ξανακουσω "κανε μου ενα οσο το δυνατον πιο φτηνο pc που να παιζει GTA θα φουνταρω" :p

οι δικοι μου με pc 10ετιας σκεφτηκαν να κανουν αναβαθμιση για χαρη GTA.....

ρε τι εχουμε παθει...

Ρε σις με πιο κουμπί κάνεις σούζα?

Καλά παίδες στην αποστολή με την elisabeth που πας να πάρεις την κόκα σφάζεις τους πάντες και μετά έρχονται 3 αστέρια μπάτσοι τι κάνεις?

Πώς φεύγεις ρε σις?

Με Ctrl και Shift, κουνάς το σώμα σου μπρος και πίσω στις μηχανές.

Όσον αφορά την αποστολή που λες, να θυμίσω ότι με το Q ενεργοποιείται το ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ cover system για να καλύπτεστε πίσω από αντικείμενα και να πυροβολάτε. Το να τρέχεις σαν τρελός για να μη φας σφαίρες δεν πιάνει, γιατί δεν αν και ο Nio είναι ο Niko χωρίς 'k' (Ni[k]o :shifty:) ο δεύτερος δεν κάνει dodge. Άλλωστε είναι τρομερό το πως πέφτει στα καλύμματα (με τα γόνατα, με τάκλιν κτλ) :triniti:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.