Jump to content

Grand Theft Auto IV

angel_f

Recommended Posts

Απο περιεργια δοκιμασες να το τρεξεις πριν να το patchαρεις και να το αφησεις να κανει μονο του την διαδικασια;

Το gamesforwindowlive το εχεις αφησει να εγκατασταθει κανονικα;

• Replies 817
  • Created
  • Last Reply
Απο περιεργια δοκιμασες να το τρεξεις πριν να το patchαρεις και να το αφησεις να κανει μονο του την διαδικασια;

Το gamesforwindowlive το εχεις αφησει να εγκατασταθει κανονικα;

Πριν το Patch το ετρεξα κανονικα οπου διαπιστωσα ενα ελαφρυ lag, οποτε και αποφασισα να το patchαρω για δω αν λυνεται το προβλημα.

Οταν λες να το αφησω να κανει μονο του την διαδικασια?

Το gamesforwindlowslive νομιζω οτι εχει εγκατεστηθει.Μπορω καπου να το δω για να το επιβεβαιωσω?

Καπου στα προγραμματα σου αλλα και στο add/remove στα ΧΡ ή στα Programs & features θα υπαρχει.

Κοιτα το original παιχνιδι οταν τρεχει σε PC με ιντερνετ σου ζηταει αυτοματα να κανει update στο τελευταιο patch αλλιως δεν τρεχει σε οnline mode με το gfwl.

Oποτε τρεξτο και ασε να κανει μονο του το gfwl το update και μην το κανεις εσυ manually με το αρχειο που εχεις κατεβασει.

Καπου στα προγραμματα σου αλλα και στο add/remove στα ΧΡ ή στα Programs & features θα υπαρχει.

Κοιτα το original παιχνιδι οταν τρεχει σε PC με ιντερνετ σου ζηταει αυτοματα να κανει update στο τελευταιο patch αλλιως δεν τρεχει σε οnline mode με το gfwl.

Oποτε τρεξτο και ασε να κανει μονο του το gfwl το update και μην το κανεις εσυ manually με το αρχειο που εχεις κατεβασει.

Εν τελει το windows live το εχω εγκατεστημενο.Το παιχνιδι ειναι οριτζιναλ και οταν το τρεχω,παρολο που ειμαι συνδεδεμος στο νετ δεν κανει αυτοματη αναζητηση για updates.Ισως γινεται οταν παιζεις στο multiplayer αλλα δεν ειμαι ιδιαιτερος φαν του multiplayer αλλα ουτε και του βλακωδες social club.

***το update γινεται μεσω του windows live?Γιατι απο κει παιζω με offline account

[MENTION=4676]tragikos[/MENTION]: Οχι δεν το δοκιμασα αυτο φιλε μου..Γενικα δεν τα πολυ παω καλα με αυτα social,mocial club Κλπ.

[MENTION=11813]javaneze:[/MENTION] Εν τελει δουλεψε φιλος,σε ευχαριστω.Το μονο προβλημα που εμεινε ειναι το ελαφρυ lag που αντιμετωπιζω στο παιχνιδι αλλα απο αυριο αυτο :getlost:

• 1 month later...

Λεπον

Ετοιμαστειτε να κατουρισετε τα μπουτια σας.

In an attempt to further improve GTA IV’s visuals, Hayssam Keilany is developing the next version of his iCEnhancer mod. In case you are interested in it, iCEnhancer 2.0 – Beta 3 will be available for some people on its official the forum tomorrow, as Keilany needs some testers. As always, iCEnhancer 2.0 will be compatible with only the 1040 version of GTA IV. In addition, Keilany released some new screenshots from this latest build that can be viewed bellow. Enjoy!

Βαζω μερικες απο τις εικονες τις υπολοιπες τις βρισκετε εδω:

iCEnhancer 2.0 Beta 3 will be made available to testers tomorrow; new GTA IV screenshots unveiled | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming

Lc1z9.jpg

erZyD.jpg

xmTCW.jpg

mML5c.jpg

RT3tX.jpg

Αντε να βγει ΜΠΑΣ και παιξω επιτελους το χρυσοπληρωμενο GTA 4 επιτελους(5€ το χα παρει:p_

[ame]

[/ame]

Ωραία! Βρες μου τώρα και τρόπο να κάνω patch-roll back από 1.0.7 σε 1.0.4 για να είμαστε έτοιμοι.

Το έχω κάνει install και ξανά άρχισα singleplayer μιας και ποτέ δεν βρήκα χρόνο να το τερματίσω...

Απ'ότι θυμάμαι αυτό με το patch δεν γίνεται, οπότε πρέπει να κάνω re-install;

Λογικό είναι ναι, διότι το παιχνίδι είναι κακογραμμένο. Απλά πάτα στα recommended settings και παίζε με αυτά που θα σου προτείνει.

Επίσης κλείσε shadows και χαμήλωσε view distance/detail όσο μπορείς να αντέξεις γιατί αυτά είναι που κυρίως καταναλώνουν πολλά frames.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.