geogeoland Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2008 Απλά και γρήγορα, πού και πόσο μπορώ να βρω κάτι τέτοιο? Η χρήση υπάρχει ενα σχέδιο να είναι για paintball. (Να γεμίζω μ' αυτήν τις φιάλες των markers δλδ)
YDinopoulos Δεκέμβριος 2, 2008 #2 Δεκέμβριος 2, 2008 Γιατι CO2 βρε? Βαλε ΗΡΑ. Αν σου ερθουν με τπτ ETEK η EGO, να δω πως θα παιξουν... Εκτος κ αν μνιλαμε για αλλο project:slap: EDIT: Στο Invader χρησιμοποιουν CO2. Ρωτα. Δεν χανεις http://www.invader.gr/paintball/index.php (Eιναι κ το αγαπημενο μου πεδιο !)
YDinopoulos Δεκέμβριος 2, 2008 #4 Δεκέμβριος 2, 2008 paintball και θες 15lt?minigun θα φτιαξεις? http://www.remotelyinteresting.com/paintball%20minigun%20page.html Αλλα ας μην ξεφυγουμε...
Kostas007 Δεκέμβριος 2, 2008 #5 Δεκέμβριος 2, 2008 http://www.remotelyinteresting.com/paintball%20minigun%20page.htmlΑλλα ας μην ξεφυγουμε...:drool:
simeon Δεκέμβριος 3, 2008 #6 Δεκέμβριος 3, 2008 Απλά και γρήγορα, πού και πόσο μπορώ να βρω κάτι τέτοιο? Η χρήση υπάρχει ενα σχέδιο να είναι για paintball. (Να γεμίζω μ' αυτήν τις φιάλες των markers δλδ) σε ποια περιοχη βρισκεσαι? σε ολα τα μαγαζια που πουλανε αναγομώνουν πυροσβεστήρες κτλ λογικα θα μπορουν να σε εξυπηρετησουν...
theo_mich Δεκέμβριος 3, 2008 #7 Δεκέμβριος 3, 2008 επειδη ο αδερφος μου εχει μια εταιρεια πυροσβεστικων ειδων, ενας πυροσβεστηρας 5 kg CO2 που μπορει να κανει τη δουλεια σου κοστιζει περ.70-90 ευρω και η αναγομωση 8 ευρω. Απο εκει και περα και αυξανονται δυσαναλογα οι τιμες και το βαρος της φιαλης δλδ το 10kg εχει καροτσακι μεταφορας.
geogeoland Δεκέμβριος 3, 2008 Author #8 Δεκέμβριος 3, 2008 Κατ αρχάς ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Κατα δεύτερον να επισημάνω πως το όλο σχέδιο είναι σε.. alpha φάση, καθώς είναι στα πλαίσια του "κάτι πρέπει να προσμένει κανείς στην τρίτη λυκείου για να τη βγάλει". Μέχρι τώρα δεν έχω παίξει καν paintball (εκτός απροόπτου την Κυριακή θα "φάω" τις πρώτες ) και απλώς επειδή υπάρχει πολύ χοντρό ψήσιμο και ιδανικός χώρος για αρένα (στο εξωχικό μου) αν μ' αρέσει το προχωράμε. Οπότε... έχουμε και λέμε... Θεσσαλονίκη είμαι, κέντρο, οπότε δε πιστεύω να έχω κανένα πρόβλημα με το να βρω το οτιδήποτε. ΕΤΕΚ & ego είναι άγνωστα, hpa πρέπει να εννοείς σύστημα πεπιεσμένου αέρα με τις αντίστοιχες φιάλες (το σκέφτηκα και θα με βόλευε πολύ περισσότερο αλλά δε ξέρω τι κόστος έχει κάτι τέτοιο.. σε τελική casual player θα είμαι αν είμαι ) Τώρα με τα άλλα 2 με ενα ψιλογουγλάρισμα που έκανα... δε ξέρω, Tippman 98 custom σκέφτομαι να πάρω, για βόηθα. Για τους πυροσβεστήρες κλπ, προφανώς κλείσαμε στα ~5kg, και.. και.... εεε... παροπλισμένος πυροσβεστήρας (που δε κάνει πια για πυρόσβεση δλδ και τον αλλάζουν) κάνει? Αν ναι, θα αλλάξουν φέτος του σχολείου μου, αν βρω κανέναν CO2 και πάω για αυτή τη λύση τελικά, να τον καπαρώσω :whistle2: Τα φώτα σας! (απ ότι το βλέπω ανοίγει συζήτηση, αν γίνει newbie paintball FAQ πάμε για μετακίνηση... ) Υ.Γ. Ά, και για κόστος που λέω, σκέφτομαι να μη ξεφύγει η πρώτη αγορά απο τα 300 euro... Συγκεκριμένα σκέφτομαι για αυτό το πακέτο: http://maxs-sport.gr/eshop/product_info.php?cPath=33&products_id=188&osCsid=6ff360b420aa9ba0f98626b1a76f0938 + τον πυροσβεστήρα ή ότι + ενα κουτί μπίλιες... αυτά γι αρχή. Τώρα το αν θα είναι απ αυτό το κατάστημα ή απ' αλλού, ή αυτό το πακέτο ακριβώς δε ξέρω... μου λέτε κι εσείς.
theo_mich Δεκέμβριος 3, 2008 #9 Δεκέμβριος 3, 2008 Λογω αλλαγων στη νομοθεσια και στις πιστοποιησεις ολοι οι πυρ/ρες περιπου πριν το 2001 αποσυρονται απο την αγορα. Αρα θα βρεις παρα πολλους να κανεις τη δουλεια σου. Φυσικα οι τιμες που ειπα ηταν για καινουργιο πυρ/ρα. Πιστευω ενα παλιο σε καλη κατασταση σιγουρα θα βρεις και θα το παρεις και δωρεαν Παντως μπορει να χρειαστεις και το εξαρτημα που μειωνει την πιεση γιατι οι πυρ/ρες Co2 εχουν 80-150atm εξου και η πολυ βαρια φιαλη.
YDinopoulos Δεκέμβριος 4, 2008 #10 Δεκέμβριος 4, 2008 Καλημερα. ΗΡΑ, ειναι οπως πολυ σωστα ειπες, High pressured Air. Απλα το ανεφερα, επειδη πολυ καλα οπλα οπως πχ τα Eteg/Ego δεν παιζουν με co2. Και επειδη πολλοι εχουν τετοια markers καλο ειναι να εχεις hpa. Εμπα μια στο www.pbzone.net που ειναι το μεγαλυτερο φορα για το αθλημα κ θα μαθεις πολλα. Τα παιδια ειναι πολυ φιλικα κ θα σου απαντησουν αμεσα.
geogeoland Δεκέμβριος 4, 2008 Author #11 Δεκέμβριος 4, 2008 Thanks mate! Θα το τσεκάρω. Όσο για το hpa, δε πιστεύω πως θα βρεθεί κανένας με τέτοιο marker... ακόμη είπαμε, σε alpha φάση είναι το σχέδιο. Σε τελική αν παίξει κανείς τέτοιος στη παρέα, το τσεκάρουμε. Μάλλον πάμε για πυροσβεστήρι... Α, και μια τελευταία off topic ερώτηση... αυτό που έχεις κάτω απο την κάνη της "καραμούζας" σου (το grenade launcher) είναι διακοσμητικό ή:
YDinopoulos Δεκέμβριος 4, 2008 #12 Δεκέμβριος 4, 2008 Αντε, καλη επιτυχια. Και δεν ειναι grenade launcher. εχω ριξει με φιλου κ δεν με ενθουσιασε. Αυτο που βλεπεις ειναι Green Dot Laser. Το πρασινακι φαινεται την μερα κ μαρκαρεις τους αλλους πιο ανετα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.