Jump to content

Αγορα PC τα επαιξε ο Φορητος Ασχημα

RoananDex

Recommended Posts

Γμτο.Ενας φιλος μου που εχει net cafe εβαλε καποια motherboard αλλα ειναι για AMD και οχι για intel που εχει καποιο upgrade.

Ερωτηση κρισεως: Η AMD φτιαχνει τις καρτες ATI και η Intel τις καρτες NVIDIA??

Ποια ειναι ποιο καλη η ASUS P6T Deluxe ή η ASUS P6T Deluxe/OC Palm και ποιες ειναι οι διαφορες τους??

Επειδη δεν σου ειχα απαντησει σε αυτο το σκελλος αυριο θα μαθω ποια TFT της LG θα παρω και σου πω αμεσως

Οσο για την ψυκτρα του συστηματος τι προτεινεις??

Ηδη εχω δωσει να μου φερουνε τον Intel Core I7-940 (s1366, 2.93 GHz, Cache 8MB, Tray) αλλα επειδη ειναι σε Tray μορφη τη ψυκτρα με συμβουλευεις να παρω??Εχω μια αλλα θελω να δω και τις δικες σας γνωσεις.http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1147293&category=69977719&x=30&HYPSIKTRAEPEXERGASTES=Intel+%26+AMD&catalog=20

Αυτη ειναι καλη??

Ευχαριστω.

Για την μιτρική,καλύτερη είναι κατά την γνώμη μου η asus p6t Deluxe.H o/c palm είναι η ίδια αλλά έχει (και καλά)περισσότερες επιλογές για o/c.Για την ψύκτρα,σου προτείνω ή μια T.R.U.E BLACK,ή μια v8.

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Ποιο ειναι καλο

1)Western Digital VelociRaptor HDD 150 GB 10k RPM (Sata)

ή το

2)Mtron Pro 7500 64GB SSD (Sata II, 3.5'')

για να βαλω??Περιμενω το cosmos να ερθει

πάρε τον mtron 3500 σιγά τη διαφορά που θα δεις εκτός και αν τα βρήκες σε πολύ καλή τιμή.

και ο 64 gb samsung που λέει ο chosen στο αντίστοιχο thread είναι πολύ, καλός πάντα με slc

Μετα απο πολυ σκεψη για αγορα PC System συν και τις συμβουλες που μου δωσατε ολοι σας απο Αυριο Δευτερα 8 Δεκεμβριου 2008 δινω παραγγελεια για να μου ερθει το νεο συστημα μου και να το απολαμβανω.

Το συστημα θα εχει τα εξης πραγματα και προιοντα:

INTEL CORE I7-940 2.93 GHZ LGA1366 - BOX

ASUS P6T DELUXE/OC PALM

KINGSTON KHX12800D3LLK3/3GX 3GB (3X1GB) PC12800 1600MHZ HYPERX TRIPLE CHANNEL KIT

ASUS EAH4870 X2/HTDI 2GB PCI-E RETAIL

CoolerMaster COSMOS 1000 RC-1000

2xSEAGATE BARRACUDA ES.2 ST31000340NS 1TB SATA2

mtron 3500

Oσο για οθονη θα βαλω την HP και αυριο θα σας δωσω λεπτομεριες περι την οθονη

Σας ευχαριστω ολους σας για τις συμβουλες σας

Μια χαρά..:snap: Η μόνη αντίρηση που έχω είναι προς τον 300άρη velociraptor.¨Αφού έχεις ssd για το λειτουργικό και 1tb seagate για αποθήκευση, τί τον θές;Εάν είναι για πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο,στα ίδια λεφτά(και λιγότερα) παίρνεις άλλον ένα seagate 1tb.

Ναι ;) Δεν σου προσφέρει τίποτα παραπάνω ο velociraptor..Πάρε άλλον ένα 1tb Seagate και θα έχεις και 700 gb παραπάνω καί μερικά ευρώ παραπάνω.

oπως ειδες το αλλαξα και συμφωνω αλλα ξερετε ποιο ειναι το θεμα για τους SSD??

Εχω και εγω μια συσταση...για το κουτακι...Παιρνεις ενα παλιο κουτακι...ωραια ? που αποτι ξερω δεν ειναι καθολου βολικο σε θεμα ψυξης των δισκων...οποτε εφοσον εισαι ετοιμος να τα σκασεις χοντρά...γιατι δεν τσιμπας ενα Lian Li V2010 ?

http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=208&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=61&g=d

Αρκετες φωτο...απο το κουτι..

Σιγά το παλιό:p:P 1,5 χρονών είναι..Πάντως εάν έχεις κολλήσει με το στυλ του cosmos,υπάρχει και το cosmos S , που δεν έχει την κακή διαχείρηση της θερμότητας που έχει το απλό κόσμος.

Ωραιο ειναι το κουτι αλλα απο αισθηση σχεδιασμου για εμενα ειναι πολυ ασχημη οποτε προτιμω καλυτερα το Cosmos.

Σιγά το παλιό:p:P 1,5 χρονών είναι..Πάντως εάν έχεις κολλήσει με το στυλ του cosmos,υπάρχει και το cosmos S , που δεν έχει την κακή διαχείρηση της θερμότητας που έχει το απλό κόσμος.

Cosmos S εχω...απλα επειδη ΟΛΟΙ προτεινουν cosmos s ειπα να κανω την διαφορα... :)

Ωραιο ειναι το κουτι αλλα απο αισθηση σχεδιασμου για εμενα ειναι πολυ ασχημη οποτε προτιμω καλυτερα το Cosmos.

Οκ φιλε..Οπως πιστευεις...μια γνωμη ειπα...:cool:

Εχω και εγω μια συσταση...για το κουτακι...Παιρνεις ενα παλιο κουτακι...ωραια ? που αποτι ξερω δεν ειναι καθολου βολικο σε θεμα ψυξης των δισκων...οποτε εφοσον εισαι ετοιμος να τα σκασεις χοντρά...γιατι δεν τσιμπας ενα Lian Li V2010 ?

http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=208&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=61&g=d

Αρκετες φωτο...απο το κουτι..

Ακου m8 πηρα το Cosmos S και θα ηθελα να μου πεις ενα πραγμα στα κουτια που μου ειπες.Που καθεται

το τροφοδοτικο πανω ή κατω??Εαν ειναι κατω τι να το κανω???Σουβλακια θα ψηνω απο την ζεστη???

Το πηρα επειδη ειναι ενα απο τα καλυτερα κουτια που ολοι το προτιμουνε συν και αισθηση σχεδιασμου ειναι απαιχτο.

Τελος του θεματος Αυτο μπορει να Κλειδωσει επειδη το εχω παραγγειλει το μηχανημα και την Παρασκευη θα μου τα φερουνε τα κομματια απο την

Oktabit

Το τροφοδοτικό μου κάτω είναι, δεν έχω κανένα θέμα απολύτως :)

Όταν είναι πάνω πειράζει το PSU, όταν είναι κάτω πειράζει την mobo. Καλό airflow να έχεις και δεν σε νοιάζει τίποτα ;)

Καλημερα σας σημερα ηρθανε ολα τα κομματια για το PC μου αλλα ακομα δεν ειμαι σε θεση να τα βαλω πανω στο tower δλδ χαζευω 3 πραγματα πανω VGA MotherBoard και τον CPU.

Πες μας πρώτα σε τι ανάλυση θες να παίζεις.Πιστεύω πάντως πως την δουλειά σου μπορείς να την κάνεις και με (αρκετά) λιγότερα χρήματα.

Η οθονη ειναι HP LP2475w 24Z Monitor σου κανει ή χρειαζομαι τπτ αλλο??Την οθονη δεν την εχω παραγγειλει ακομα οποτε το συστημα θα μπει πανω στην παλια μου οθονη 17'' Νοκια 730c για να βαλω λειτουργικο και drivers

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.