Jump to content

Αγορα PC τα επαιξε ο Φορητος Ασχημα

RoananDex

Recommended Posts

δεν του εβαλες ουτε "gaming κουτι" πχ haf

Gaming Case???Το cosmos που εχω βαλει δεν ειναι καλο??

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply
Gaming Case???Το cosmos που εχω βαλει δεν ειναι καλο??

καλο θα ηταν αγοραζοντας ενα gaming pc να εχεις και τη μεγιστη δυνατη ψυξη του συστηματος με φρεσκο αερακι,κατι που το HAF θα κανει καλυτερα απο καθε cosmos/η αλλη προσταση αυτη τη στιγμη.

lol @ plaisio comment.

Για δωσε μερικες πληροφοριες εαν θες για το HAF οπως το site για να κοιταξω.

Ευχαριστω φιλτατε

το haf το εχω εγω και μ αρεσει πολυ και ειναι και σε καλη τιμη

αλλα αυτο που λες για κατσαριδες για το πλαισιο πως σου ρθε?

:computer:

οσο για τις καλες τιμες απο φιλους τις ξερουμε καλα

το haf το εχω εγω και μ αρεσει πολυ και ειναι και σε καλη τιμη

αλλα αυτο που λες για κατσαριδες για το πλαισιο πως σου ρθε?

:computer:

οσο για τις καλες τιμες απο φιλους τις ξερουμε καλα

Αγορασε ενα φιλος μου μηχανημα απο εκει και με το που πατησε το power on του καηκε η μητρικη η κατσαριδα βρεθηκε νεκρη κοντα στην CPU συν και οταν δουλευα εγω εκει εβλεπα τα ματακια μου περιεργα πραγματα.

Πως τις ξερεις φιλτατε για τις τιμες που ισως μου βγαλουνε οι δικοι μου??

Ρε παιδια πειτε μου τι ειναι το HAZ και ποιο ειναι το site για να το κοιταξω και εγω??

Το κουτι αποδειχτηκε μουχα απο καποιες αναφορες που κανανε καποιοι οποτε παω για το cosmos S black

ακουσε τις αναφορες των αλλων και για τα υπολοιπα πραγματα τοτε.

ποιος ο λογος του θρεντ.

ο λογος του θεματος ητανε για αγορα PC και του κουτιου αλλα περνω και τις δικες σας αποψεις και εχω αλλαξει το συστημα μου[σε συγκριση με αυτα που ειχα φτιαξει] οποτε σε ευχαριστω ολους σας για τις απαντησεις σας με βοηθησατε πολυ.

Ο λόγος του thread είναι ότι ζητάει κάποιες extra απόψεις. Το ότι δεν πάει σαν τυφλός να κοπανάει ότι του προτείνετε δεν σημαίνει ότι σας φτύνει κιόλας.

Δεν έχω καταλάβει, συμβουλές δίνετε ή οδηγίες; Χαλαρώσατε πλιξ, δεν κάνει κακό να έχει άποψη ο άνθρωπος :)

Τα άσχετα μεταφέρθηκαν στην τρύπα.

Αλλη μια Ερωτηση γρηγορη θελω να βαλω στο συστημα την εξης MotherBoard ASUS P6T Deluxe, ποια ειναι καλυτερη ομως απο τις παρακατω ομως

P6T Deluxe/OC Palm

Rampage II Extreme

P6T6 WS Revolution

συν ποια εσεις προτηνετε να μπει αλλα να ειναι σε ATI μορφη και οχι σε NVIDIA chipset????

Όλες αυτές το x58 έχουν.Όσο για το sli/crossfire,υποστιρίζουν και τα δύο,οπώτε είσαι καλλυμένος σε κάθε περίπτωση ;)

Γμτο.Ενας φιλος μου που εχει net cafe εβαλε καποια motherboard αλλα ειναι για AMD και οχι για intel που εχει καποιο upgrade.

Ερωτηση κρισεως: Η AMD φτιαχνει τις καρτες ATI και η Intel τις καρτες NVIDIA??

Αλλη μια Ερωτηση γρηγορη θελω να βαλω στο συστημα την εξης MotherBoard ASUS P6T Deluxe, ποια ειναι καλυτερη ομως απο τις παρακατω ομως

P6T Deluxe/OC Palm

Rampage II Extreme

P6T6 WS Revolution

Ποια ειναι ποιο καλη η ASUS P6T Deluxe ή η ASUS P6T Deluxe/OC Palm και ποιες ειναι οι διαφορες τους??

Για vga πάρε την x2 εάν παίζεις σε ανάλυση από 1680x1050 και πάνω,αλλιώς μια 4870 φτάνει.

Επειδη δεν σου ειχα απαντησει σε αυτο το σκελλος αυριο θα μαθω ποια TFT της LG θα παρω και σου πω αμεσως

Οσο για την ψυκτρα του συστηματος τι προτεινεις??

Ηδη εχω δωσει να μου φερουνε τον Intel Core I7-940 (s1366, 2.93 GHz, Cache 8MB, Tray) αλλα επειδη ειναι σε Tray μορφη τη ψυκτρα με συμβουλευεις να παρω??Εχω μια αλλα θελω να δω και τις δικες σας γνωσεις.http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1147293&category=69977719&x=30&HYPSIKTRAEPEXERGASTES=Intel+%26+AMD&catalog=20

Αυτη ειναι καλη??

Ευχαριστω.

H ATI φτιάχνει τις GPU ΑΤΙ (4870, κτλ) και είναι εδώ και καιρό κομάτι της AMD. Η nVidia φτιάχνει τις GPU της nVidia (260, 280, κτλ).

Καρτες με GPU ΑΤΙ ή nVidia φτιάχνουν διάφορες εταιρίες (ASUS, Saphire, κτλ).

Η Intel φτιάχνει και αυτή chip γραφικών (GPU) αλλά δεν είναι για σοβαρό gaming.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.