Jump to content

Αγορα PC τα επαιξε ο Φορητος Ασχημα

RoananDex

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα σας θα ηθελα να παρω ενα καλο μηχανημα με τον καινουργιο επεξεργαστη της Intel επειδη τα εχει φτυσει ασχημα το Laptop μου.Μερικα καλα πραγματα τα εχω βρει στο Web απο τα κορυφαια.

Η χρηση που θα κανω στο PC θα ειναι ποιο πολυ σε Games

CPU Intel® Core™ i7 Processor I7-965 (s1366, 3.20 GHz, Cache 8MB, Tray)

Εχω Βαλει 2 καρτες γραφικων ποια ομως ειναι καλυτερη???

VGA:Asus EAH4870/HTDI/1G

VGA:Asus EAH4870X2 TOP/HTDI/2G

MotherBoard: ASUS P6T Deluxe

RAM : KingSton KHX11000D3LL/2G 2GB 1375MHz DDR3 Non-ECC Low-Latency CL7 (7-7-7-20) DIMM

CASE:

CoolerMaster COSMOS 1000 RC-1000 αλλιως της Thelmatake το οποιο βρισκεται στην σελιδα : http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1268&ID=1416#Tab1

HARD DISKS:

SEAGATE BARRACUDA ES.2 ST31000340NS 1TB SATA2

2 x WESTERN DIGITAL WD3000GLFS VELOCIRAPTOR 300GB 10000RPM SATA2

Ευχαριστω πολυ

Μιχαλης Καρβουνοπουλος

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Βασικά το σύστημα που προτείνεις μου φένεται λίγο υπερβολικό..Πες μας πρώτα σε τι ανάλυση θες να παίζεις.Πιστεύω πάντως πως την δουλειά σου μπορείς να την κάνεις και με (αρκετά) λιγότερα χρήματα.

καταρχην καλωσηρθες. πες μας για τι χρηση το θες γιατι μου φαινεται οτι δεν χρειαζεσαι τοσο ακριβα parts;)

Για Games ποιο πολυ και μερικεσ φορες για να ενωσω ταινιες μαζι 2 η περισσοτερες με το ulead video studio.

Απλα το μηχανημα αυτο το χρειαζομαι για να κρατησει για πολλα χρονια οπως κρατησε και το εξης συστημα πριν παρω Laptop

Asus P4T

Intel Pentium 4 1.8 Ghz

512 Mb Ram Rambus

Leadtek 64Mb VGA

3x WD 40GB 7200 RPM

Με Windows 98,2000 και Xp Pro

Γιατι δεν περιμενεις και τους Phenom II ωστε να εχεις παραπανω επιλογες,αλλες τιμες και να ωριμασει λιγο ο nehalem απο παιδικες ασθενειες?

Γιατι δεν περιμενεις και τους Phenom II ωστε να εχεις παραπανω επιλογες,αλλες τιμες και να ωριμασει λιγο ο nehalem απο παιδικες ασθενειες?

Γιατι πολυ απλα εαν τους περιμενω το Laptop θα τα παιξει και για να καταλαβεις το Laptop αυτη την στιγμη βρισκεται στον αερα στηριζομενος σε πλαστικα που εχουν τα dvdακια που εινε σε 50αδες

Γιατι πολυ απλα εαν τους περιμενω το Laptop θα τα παιξει και για να καταλαβεις το Laptop αυτη την στιγμη βρισκεται στον αερα στηριζομενος σε πλαστικα που εχουν τα dvdακια που εινε σε 50αδες

δεν περιμενει γτ πολυ απλα τοτε οι @@ θα εχουν παιδικες και αλλες πολλες ασθενιες;)

Εάν δεν μπορείς να περιμένεις:

1)Ο 965 είναι overkill,πάρε καλλύτερα τον 920 ή 940.

2)Για vga πάρε την x2 εάν παίζεις σε ανάλυση από 1680x1050 και πάνω,αλλιώς μια 4870 φτάνει.

3)Οι δύο raptor παραείναι overkill.Πάρε καλύτερα δύο απλούς 80άρηδες ή 100άρηδες και κάντους raid 0 μόνο για το λειτουργικό,αφού όπως φένεται σε νοιάζει η ταχύτητα.Αλλιώς,εάν θες κάτι πιο γρήγορο,πήγαινε σε έναν ραπτορα μικρό (όχι πάνω από 150gb).Εάν όμως μιλάμε για τις απόλυτες επιδόσεις(και το απόλυτο ξεφράγκιασμα:sarcastic:)τότε ένας η δύο(ή παραπάνω:p) ssd θα σε υπέρκαλύψουν.

4)Τα 2χ1 gb μνήμη σήμερα είναι σχεδόν οριακά για ένα gaming σύστημα,ειδικά τώρα που έχουν πέσει και τόσο πολύ οι τιμές.¨Ετσι λοιπόν θα σου πρότεινα ένα 3χ1gb ή 2χ2gb σετάκι.

Εάν δεν μπορείς να περιμένεις:

3)Οι δύο raptor παραείναι overkill.Πάρε καλύτερα δύο απλούς 80άρηδες ή 100άρηδες και κάντους raid 0 μόνο για το λειτουργικό,αφού όπως φένεται σε νοιάζει η ταχύτητα.Αλλιώς,εάν θες κάτι πιο γρήγορο,πήγαινε σε έναν ραπτορα μικρό (όχι πάνω από 150gb).Εάν όμως μιλάμε για τις απόλυτες επιδόσεις(και το απόλυτο ξεφράγκιασμα:sarcastic:)τότε ένας η δύο(ή παραπάνω:p) ssd θα σε υπέρκαλύψουν.

Ty man αλλα ακου λιγακι εχω αυτη την στιγμη 4 εξωτερικους σκληρους Δισκους 2 ΤΒ ο καθενας τους και ειναι Γεματοι και σε μερικες μερες παω να παρω αλλους 4 Hard Disk οποτε αυτο που λες για τους σκληρους δεν παιζει να γινει.Οσο για τις αλλες απαντησεις που μου εδωσες θα το κοιταξω περαιτερω και θα σου πω.Οσο για τον CPU ο 965 ειναι λιγακι τσουχτερος και καλυτερα ο 940 θα παρω.

Ετσι λοιπόν θα σου πρότεινα ένα 3χ1gb ή 2χ2gb σετάκι.

Να σε ρωτησω κατι???Δεν το support το ΜΒ αυτο που λες

2χ2gb σετάκι.

Triple Channel χρειαζεται

Οσο για την οθονη δεν εχω αποφασισει ακομα LG ή Samsung θα παρω.

Ty man αλλα ακου λιγακι εχω αυτη την στιγμη 4 εξωτερικους σκληρους Δισκους 2 ΤΒ ο καθενας τους και ειναι Γεματοι και σε μερικες μερες παω να παρω αλλους 4 Hard Disk οποτε αυτο που λες για τους σκληρους δεν παιζει να γινει.Οσο για τις αλλες απαντησεις που μου εδωσες θα το κοιταξω περαιτερω και θα σου πω.Οσο για τον CPU ο 965 ειναι λιγακι τσουχτερος και καλυτερα ο 940 θα παρω.

Τότε πάρε άλλον ένα ή δύο 1tb (εσωτερικούς) σκληρούς και εάν θέλεις και ταχύτητα πάρε και έναν πιο μικρό μόνο για λειτουργικό.Γιατί να πληρώσεις 500ε για κάτι που γίνεται με 180ε; ;)

Να σε ρωτησω κατι???Δεν το support το ΜΒ αυτο που λες

Triple Channel χρειαζεται

Εδώ έχεις δίκιο,λάθος μου:unsure:Πάντως ούτε τα 2χ1gb που γράφεις δεν υποστηρίζονται.

Οσο για την οθονη δεν εχω αποφασισει ακομα LG ή Samsung θα παρω.

Ανάλυση;Αυτό παίζει σημασία;)

άμα είναι να δώσεις 3000 ευρώ ορίστε μια πάρα πολύ ωραία σύνθεση:

κουτί: coolermaster cosmos 1000rc 199e

τροφοδοτικό: CoolerMaster M700 Real Power Modular 109e

μητρική: Asus P6T Deluxe (s1366, DDR3, X58) 299e

επεξεργαστής: Intel Core I7-920 (s1366, 2.66 GHz, Cache 8MB, Tray) 270e

ψήκτρα: Nexus FLC-3000 Cpu Cooler (1366, 775, AM2) 35e

svga: Sapphire 4870X2 SVGA (PCI- Express, DDR5, 2GB) 447e

ram: http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1176285&Manufacturer=CSX&category=69977727&catalog=20

6*1gb ram 450e

hdd: 2*Memoright GT 32GB SSD (Sata II, 2.5'') 1100e

dvdrw: LG GH22LS30 DVDRW + / - (Bulk, Sata 22X, LS, Black) 23e

οθόνη: Samsung SM-T260HD LCD TV 26'' 485 e

πληκτρολόγιο/ποντίκι: 100e

σύνολο 3517ευρώ αλλά έχεις ότι "καλύτερο" κυκλοφορεί αυτή τι στιγμή

οι σκληροί που σου έβαλα θα σε δώσουν τη διαφορά που θέλεις στα μάτια σου σε σχέση με τον xtreme edition της intel. και βγαίνουν πιο φθηνά απ' ότι 2*velociraptors+i965.

μερικοι πιστευω βγαζετε απλα το αχτι σας μου φαινεται.

ας μας πει πρωτα σε τι αναλυση θελει να παιζει/αγορασει και μετα λεμε τις προτασεις μας.

Nephilim αν αναφέρεσαι σε εμένα δες το post 1 και 12. μόνο τα λεφτά του πρώτου ποστ είναι 2850 χωρίς τροφοδοτικό, σετ πληκτρολογίου, οθόνη και ψήκτρα.

φαντάσου πόσα λεφτά θέλει να διαθέσει. απλά με την σύνθεση μου θέλω να του πω ότι πιο μεγάλη σημασία έχουν οι σκληροί δίδκοι παρά ο 965i. όλα τα άλλα είναι normal για έναν high end gamer που τα θέλει όλα. άσε που η οθόνη είναι και τηλεόραση :p

Nephilim αν αναφέρεσαι σε εμένα δες το post 1 και 12. μόνο τα λεφτά του πρώτου ποστ είναι 2850 χωρίς τροφοδοτικό, σετ πληκτρολογίου, οθόνη και ψήκτρα.

φαντάσου πόσα λεφτά θέλει να διαθέσει. απλά με την σύνθεση μου θέλω να του πω ότι πιο μεγάλη σημασία έχουν οι σκληροί δίδκοι παρά ο 965i. όλα τα άλλα είναι normal για έναν high end gamer που τα θέλει όλα. άσε που η οθόνη είναι και τηλεόραση :p

Τι να τα κανω ψυκτρα σετ πληκτρολογιοθ και τροφοδοτικο εφοσον τα εχω αγορασει αυτα πριν ακομα κανω το 1 post μου εδω μεσα.

δεν του εβαλες ουτε "gaming κουτι" πχ haf.

η ψυχτρα ειδαμε σε αλλο θεμα οτι αφηνει το cpu να ψηνεται.

μνημες 6 Gb?

ξερω ναι ειναι το μελλον,ναι ξερω οτι θα θα θα θα.

αλλα 6 gb για gaming/ulead?

1100 ευρω σε δισκους?

του χρονου το παιδι θα βλεπει την αποδειξη του Πλαισιου και θα μας ριχνει καταρες!

Εδώ έχεις δίκιο,λάθος μου:unsure:Πάντως ούτε τα 2χ1gb που γράφεις δεν υποστηρίζονται.

Ισως να το ξανακοιταξεις καλυτερα φιλτατε περι των μνημων που εχω Βαλει

Δες εδω περα plz:

http://www.ec.kingston.com/ecom/hyperx_us/partsinfo.asp?root=&ktcpartno=KHX11000D3LL/2G

του χρονου το παιδι θα βλεπει την αποδειξη του Πλαισιου και θα μας ριχνει καταρες!

Πρωτον σε ευχαριστω για τα ωραια λογια σου αλλα ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ PLAISIO λογο ΠΟΝΤΙΚΙΩΝ Κατσαριδες και ολα τα κακα συναφη εκει μεσα[Εχω δουλεψει εκει μεσα και τιν εκανα με ελαφρια πηδηματακια]

Θα τα παρω απο καποιες αποθηκες φιλων μου που συνεργαζονται και μπορει να εχω φτηνα πραγματα σε πολλα προιοντα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.