neuromancer Δεκέμβριος 13, 2008 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2008 Έχω κρατήσει το παλιό modemάκι καβάτζα για τα fax, αν και τα τελευταία 20 χρόνια, 2 φαξ έχω στείλει όλα κι όλα, εκ των οποίων το ένα ήταν δοκιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Δεκέμβριος 13, 2008 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2008 Έχω fax server στη δουλεία και τα fax φεύγουν μέσω mail. Το feature αυτό θα έλεγα ότι κρίνεται χρήσιμο περισσότερο για μικρές εταιρίες (π.χ. μέχρι 50-60 άτομα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios007 Δεκέμβριος 13, 2008 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2008 Μεταξύ PX800FW και PX700FW (http://www.plaisio.gr/productcompare.aspx?Products=1182773%2c1182765&catalog=23&comparelist=1182773+1182765&category=69978136) οι διαφορές είναι το φαξ και η οθόνη αφής που έχει το πρώτο. Όμως η οθόνη αφής δινει άλλο αέρα στο σχέδιο του μηχανήματος και δείχνει εντυπωσιακή Και μάλλον θα πάω για το PX800FW. Άραγε να χωράει κάτω απο το δέντρο... :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 16, 2008 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 ξέρει κανείς να μου πει τι παραπάνω προσφέρει ο mp630 από τον mp620? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Δεκέμβριος 16, 2008 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 16, 2008 Δες εδώ ή καλύτερα στην Canon εδώ.Βασικά διαφέρουν στην ανάλυση του scanner (big deal κατ'εμέ) στη γρηγορότερη εκτύπωση του 30άρη σε χρώμα (ξανα big deal), o 30άρης τυπώνει μπρος-πίσω και σε CD ενώ ο 20άρης έχει επιπλεόν τρόπους σύνδεση (ethernet ?). Άρα το κριτήριο είναι κυρίως τα "μπρος-πίσω" και "εκτύπωση σε CD". Εγώ πάντως θα ξαναέπερνα τον 610 :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Δεκέμβριος 19, 2008 Author #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2008 Μπήκε ρεύμα μέσα στην ντουλάπα και πλέον με τη βοήθεια του WiFi έφυγε από το γραφείο ώστε να αδειάσει χώρο αλλά και να γλιτώσει από τη σκόνη που θα γέμιζε Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 19, 2008 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2008 κι αν θες να εκτυπώσεις, ανοίγεις τη ντουλάπα, και ανοίγεις το tray του χαρτιού; :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Δεκέμβριος 20, 2008 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2008 Αν θέλει να εκτυπώσει, βγάζει πρώτα τον Vellocciraptor που του έχει ήδη σπάσει τα νεύρα με το iiiiiiiiηηηηηηηιιιιιιηηηηηηη και εκτυπώνει, ή αλλιώς μπαίνει όλος στη ντουλάπα και με τηλεπαθητικό wifi εκτυπώνει τη σελίδα που θέλει....Πέρα από την πλάκα...Λύση ντουλάπα δρομολογείται και από εμένα αλλά εφ'όλης της ύλης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Δεκέμβριος 20, 2008 Author #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 20, 2008 Μπήκε ρεύμα μέσα στην ντουλάπα και πλέον με τη βοήθεια του WiFi έφυγε από το γραφείο ώστε να αδειάσει χώρο αλλά και να γλιτώσει από τη σκόνη που θα γέμιζε To tray ανοίγει μόνο του Αν θέλει να εκτυπώσει, βγάζει πρώτα τον Vellocciraptor που του έχει ήδη σπάσει τα νεύρα με το iiiiiiiiηηηηηηηιιιιιιηηηηηηη και εκτυπώνει, ή αλλιώς μπαίνει όλος στη ντουλάπα και με τηλεπαθητικό wifi εκτυπώνει τη σελίδα που θέλει....Πέρα από την πλάκα... Λύση ντουλάπα δρομολογείται και από εμένα αλλά εφ'όλης της ύλης... ιηηιιηιηηηηηηιιιιιιιννιιιηηηηηηηηηηηηννν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
αρης_τζ Ιανουάριος 6, 2009 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Συγχαρητήρια για την αγορά... Εδώ και 1έτος έχω αγοράσει τον CX7000F αλλά δεν τον χρησιμοποιώ καθόλου αφού άλλο σκοπό είχα και άλλο τελικά έκανα.. Πάντως σε άλλο forum διάβασα ότι τα μηχανήματα EPSON καταναλώνουν μεγάλη ποσότητα μελάνι όπως αποδεικνύει το παρακάτω link http://uk.youtube.com/watch?v=L5Z3yhaxJ2k :tongue: Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιανουάριος 6, 2009 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Δε νομίζω ότι το link λέει αυτό που ισχυρίζεσαι περί κατανάλωσης. Το video λεει ότι τα μελάνια που χρησιμοποίησε ο τύπος στον epshon ήταν πιό αδιάβροχα από αυτά που είχε ο HP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
αρης_τζ Ιανουάριος 7, 2009 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Ναι ψάχνω να βρω link για τα μελάνια EPSON και την σπατάλη μελανιού..υπάρχει κάτι στο youtube αλλά δεν είχα χρόνο να το ξαναδώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios007 Ιανουάριος 8, 2009 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Τελικά αγόρασα τον Epson Stylus Photo PX800FW. Η οθόνη αφής είναι πολύ εντυπωσιακή. Η εκτύπωση σε DVD μου έδωσε εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η δικτύωση με ασύρματο δίκτυο είναι πολύ καλή. Για κατανάλωση στα μελάνια δεν ξέρω ακόμα. Ελπίζω να περάσει καιρός μέχρι να μάθω. Γενικά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με το μηχάνημα. Τα άξιζε τα λεφτά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιανουάριος 8, 2009 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Τελικά αγόρασα τον Epson Stylus Photo PX800FW.Η οθόνη αφής είναι πολύ εντυπωσιακή. Η εκτύπωση σε DVD μου έδωσε εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η δικτύωση με ασύρματο δίκτυο είναι πολύ καλή. Για κατανάλωση στα μελάνια δεν ξέρω ακόμα. Ελπίζω να περάσει καιρός μέχρι να μάθω. Γενικά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος με το μηχάνημα. Τα άξιζε τα λεφτά του. Χαίρομαι που τα ακούω γιατί και εγώ το τσίμπησα προχτές και αν όλα πάνε καλά αύριο ελπίζω να ειναι εδώ... Πάντως απο το net και σε ότι φώτος έχω δει, μου αρέσει υπερβολικά σε design... Σε λειτουργίες θα δούμε, αν και το τελευταίο μέτρο συγκρισης μου ήταν ενας ασπρόμαυρος HP 870Cxi 13ετίας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Ιανουάριος 9, 2009 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι ρε παιδιά. Ψάχνω για ένα πολυμηχάνημα/fax με wifi+ethernet μέχρι τα 200€. Χρήση λίγο απ' όλα + φωτογραφίες. Εκτός του Epson κάτι άλλο αντίστοιχα καλό σε Canon και ΗΡ υπάρχει?Ο Epson τι λέει από μελάνια? Λένε κάποιοι πως τρώνε πολύ αυτοί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιανουάριος 9, 2009 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Διάβασε το thread από την αρχή και θα είσαι σε θέση να αποφασίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-treme Ιανουάριος 9, 2009 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Επειδή το διάβασα έκανα ερώτηση. Το μόνο πολυμηχάνημα με fax+wifi που αναφέρθηκε είναι το Epson SX600. Εγώ ρωτάω μήπως υπάρχει μια εναλλακτική σε αυτό πχ σε Canon ή ΗΡ.Σε ΗΡ πχ βρήκα αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.450138 (προσωπικά δε συμπαθώ ιδιαίτερα την ΗΡ σε τέτοιου επιπέδου εκτυπωτές) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 9, 2009 Author #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Eshop και HP, συνδιασμός που σκοτώνει κυριολεκτικά. Προτείνω να πας σε Epson ή Canon, Lexmark στην χειρότερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιανουάριος 9, 2009 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Εγώ τη Lexmark την έχω για Β' Εθνική από παλιές εμπειρίες. Μπορεί να έχει βελτιωθεί βέβαια. Τα ασύρματα της Canon νομίζω είναι τα MP620 και MP980 αλλά δεν έχουν fax !!!! Πάρτα με τη σειρά εδώ και δες τι παίζει:http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Multifunctionals/Inkjet/index.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιανουάριος 10, 2009 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2009 Και εγώ πλέον μένω μακρία απο τα HP... χοντροκομμένα και με πλαστικά που δεν είναι του γούστου μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.