takiskl Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2008 Καλησπεραμετα απο 5 και βαλε χρονια λεω να αλλαξω την 15αρα EIZO (κανενα προβλημα!) με καποια 19αρα μιας και οι τιμες εχουν κατρακυλησει πραγματικα!Δεν εχω ιδιαιτερες τεχνικες γνωσεις οποτε απευθυνομαι στους ειδικους και ρωτω: ποια να προτιμησω;;;Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια!Τακης Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Δεκέμβριος 1, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2008 εγώ θα σου πρότεινα αυτήνhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168000 μιας και έχω δει πάρα πολλές και είναι πάρα πολύ καλή οθόνη και πολύ ξεκούραστη. 19" πλέον δεν θα σου πρότεινα για οποιονδήποτε λόγο. ούτε για δουλειά γραφείου.φυσικά πάρε την από όποιο μαγαζί θέλεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Δεκέμβριος 2, 2008 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2008 Mε 200ευρώ πας άνετα για καλή 22άρα πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takiskl Δεκέμβριος 5, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 εγώ θα σου πρότεινα αυτήνhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168000 μιας και έχω δει πάρα πολλές και είναι πάρα πολύ καλή οθόνη και πολύ ξεκούραστη. 19" πλέον δεν θα σου πρότεινα για οποιονδήποτε λόγο. ούτε για δουλειά γραφείου.φυσικά πάρε την από όποιο μαγαζί θέλειςΚαλημερα κι ευχαριστω καταρχην για την βοηθεια σας.19" φιλε μου δεν θα μου προτεινες πλεον καθαρα λογω τιμης η και για αλλους λογους;H χρηση της θα ειναι στο σπιτι και μονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Δεκέμβριος 5, 2008 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 takiskl σ' αυτα τα χρηματα απλα πας σε 22", οχι για καποιο αλλο λογο.Mε 200ευρώ πας άνετα για καλή 22άρα πάντως.Οι κακες ποσο πανε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofos1990 Δεκέμβριος 5, 2008 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, πήγαινε σε 22'' και θα είσαι μια χαρά..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
takiskl Δεκέμβριος 5, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 Ok. Με πεισατε!Τι προτεινετε απο μοντελα;H samsung που μου προτεινε ο φιλος φαινεται μια χαρα.Αλλη προταση;Βασικα θελω να ειναι ξεκουραστη για τα ματια, γιατι θα χρησιμοποιειται κι απο τα πιτσιρικια μου.Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Δεκέμβριος 5, 2008 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 Οι κακες ποσο πανε; Έχω βρεί και με 150ευρώ, (belinea αν θυμάμαι καλά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante80 Δεκέμβριος 5, 2008 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 εγώ θα σου πρότεινα αυτήνhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168000 μιας και έχω δει πάρα πολλές και είναι πάρα πολύ καλή οθόνη και πολύ ξεκούραστη. 19" πλέον δεν θα σου πρότεινα για οποιονδήποτε λόγο. ούτε για δουλειά γραφείου.φυσικά πάρε την από όποιο μαγαζί θέλειςΜακριά από οθόνη που εν έτει 2008 δεν έχει καμία ψηφιακή είσοδο σήματος. Εκτός από το προφανές του κουτσουρέματος της ποιότητας θέασης, αυτές οι οθόνες συνήθως παίρνουν και τον απόπατο από τα panel μιας σειράς, δλδ τα χειρότερα panel που περνάνε το inspection και υπόκεινται σε harvesting στην γραμμή παραγωγής. Ρίξε μια ματιά σε αυτή... LG W2242P-SF TFT Monitor 22''Και μετά για καλές ΤΝ 22αρες οι τιμές ανεβαίνουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
takiskl Δεκέμβριος 5, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 Μακριά από οθόνη που εν έτει 2008 δεν έχει καμία ψηφιακή είσοδο σήματος. Εκτός από το προφανές του κουτσουρέματος της ποιότητας θέασης, αυτές οι οθόνες συνήθως παίρνουν και τον απόπατο από τα panel μιας σειράς, δλδ τα χειρότερα panel που περνάνε το inspection και υπόκεινται σε harvesting στην γραμμή παραγωγής. Ρίξε μια ματιά σε αυτή... LG W2242P-SF TFT Monitor 22''Και μετά για καλές ΤΝ 22αρες οι τιμές ανεβαίνουν...Για τις LG πραγματι ακουω ολο και περισσοτερα καλα λογια.Αν πεσω λιγο στις ιντσες πιστευεις οτι μπορω να ανεβω αρκετα ποιοτικα;Τα 200 ευρω ειναι ενα οριο για μενα.Θα προτιμουσα παντως κατι πολυ καλο ποιοτικα και ας ειναι και μικροτερου μεγεθους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante80 Δεκέμβριος 5, 2008 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 Θεωρώ την συγκεκριμένη αρκετά καλή ΤΝ, στα νούμερα όμως. Δεν την έχω δει από κοντά man.Γενικά, με 200euro μπορείς να αγοράσεις μέχρι μια φθηνή 22αρα με DVI. Ρίχνοντας τις ίντσες δεν ανεβάζεις ποιότητα στο συγκεκριμένο πεδίο τιμών, τα σοβαρά panel είναι πολύ πιο ακριβά...Ενδιαφέρουσα περίπτωση για το budget σου πάντως είναι οι εξής οθόνες:SAMSUNG SYNCMASTER 2032BW LG W2042T-SF 20'' TFT Samsung LCD-TV 20'' SM-T200HD *λόγω του multimedia χαρακτήρα της.LG W2242P-SF TFT Monitor 22'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Δεκέμβριος 5, 2008 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 προτείνω την 22" άρα λόγω ότι είναι πιο ξεκούραστη από την 20άρα και την 19". το ότι δεν έχει ψηφιακό σήμα δεν πάει να πει ότι θα δει καλύτερο σήμα ιδίως στα μικρά μοντέλα. η samsung που σε προτείνω είναι πάρα πολύ καλή και επίσης αυτή που σε προτείνει ο Dante80(2242P) με το ψηφιακό σήμα αλλά η samsung έχει καλύτερα χρώματα από την συγκεκριμένη lg. ακόμα και ένας ανίδεος όταν τις δει από κοντά θα το καταλάβει με την μία. το ποιοτικά είναι σχετικό. η samsung ποιοτικά είναι καλύτερη από την lg. εμφανισιακά η samsung δεν παίζεται. στα χρώματα είναι καλύτερη γενικώς από τις lg. εσύ προσωπικά δεν θα δεις διαφορά στο ψηφιακό σήμα. από αυτές που προτείνει ο Dante80 η SAMSUNG SYNCMASTER 2032BW είναι η καλύτερη στα πάντα αλλά ιδίως για τα παιδιά σου αλλά και για σένα αλλά και εγώ προσωπικά θα έπαιρνα οποιαδήποτε 22 μόνο και μόνο γιατί η ανάλυσή τους (η native) είναι πιο ξεκούραστη σε αυτές τις ίντσες αλλά και το μέγεθος είναι το πιο ιδανικό από οποιαδήποτε άλλη ίντσα. είχα και 17" και 19" και 20" και 22" και 24". αν θες ναι και καλά να έχεις ψηφιακό σήμα πάρε αυτήν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169522 έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για την συγκεκριμένη.να πω όμως ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από τις lg μιας και όσα ακριβά μοντέλα είχα δουλέψει δεν μου άρεσαν όσο της samsung και άλλων πιο ακριβών εταιρειών hp , nec, dell(ορισμένα μοντάλλα)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
takiskl Δεκέμβριος 5, 2008 Author #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 Σας ευχαριστω ειλικρινα πολυ για την βοηθεια σας.Τεινω να καταληξω αναμεσα στην SAMSUNG SYNCMASTER 2032BW και στην Samsung LCD-TV 20'' SM-T200HD.Αν και δεν σας κρυβω οτι η αναλυση του φιλου Agrimi με εχει προβληματισει οσον αφορα τις ιντσες. Ισως ανεβω στις 22 τελικα.Τα δυο αυτα μοντελα βγαινουν και σε 22 φανταζομαι ετσι; Απλα ανεβαινουμε στην τιμη.Υ.Γ. Το refresh rate εχει καμια σχεση με τις ιντσες; Συγχωρειστε μου την ασχετοσυνη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Δεκέμβριος 5, 2008 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 υπάρχουν πολλά μαγαζιά ιδίως στην Αθήνα που μπορείς να πας από κοντά να δεις τις οθόνες που αναφέραμε. θα γράψεις τα μοντέλα που προαναφέραμε και θα πας στα καταστήματα(π.χ. πλαίσιο) να τις δεις από κοντά. θα πεις τον υπάλληλο να στις βάλει στην ανάλυση 1680*1050.το μόνο που κάτα πάσα πιθανότητα δεν θα πετύχεις είναι η σύνδεση μέσω dvi καλωδίου. μην νομίζεις ότι θα καταλάβεις διαφορές του τύπου συμφέρει να πάρω dvi κι ας είναι πιο παλιό μοντέλο. δεν ισχύει. για να δεις διαφορές μέσω dvi πρέπει να έχεις και κάποιο Α μοντέλο. και μην σου πουλήσουν φούμαρα για άλλες οθόνες κ.τ.λ. πάνε δες αυτές που αναφέραμε διάλεξε μία και πάρε την μέσω ιντερνετ γιατί συνήθως έχουν καλύτερες τιμές. και να αναφέρω ένα μεγάλο συν της lg και samsung. έχουν 3 χρόνια εγγύηση και αντικατάσταση στο σπίτι σου. αυτό σημαίνει ότι μπορείς να την πάρεις από οποιοδήποτε κατάστημα (στην καλύτερη τιμή) μιας και το πρόβλημα θα στο λύση η αντιπροσωπεία ερχόμενη στο σπίτι σου. καλές αγορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Δεκέμβριος 5, 2008 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 eizo flexscan s2201Μεχρι 200e λεει ο ανθρωπος.To Pixmania έχει την 22" SAMSUNG Τ220. 209eAξιζει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Δεκέμβριος 6, 2008 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2008 Στα Πλαίσιο πάντως και ειδικά στις οθόνες παίζουν μερικές τρελές προσφορές σε ένα ή δύο το πολύ μοντέλλα ανά κατάστημα.Προφανώς πρόκειτε για ξεστοκάρισμα και η ίδια προσφορά μπορεί να μην υπάρχει σε άλλο μαγαζί της αλυσίδας.Αξίζει τον κόπο μια βόλτα σε 1-2 για να δείς τί υπάρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takiskl Δεκέμβριος 6, 2008 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2008 Ειλικρινα σας ευχαριστω πολυ ολους σας για την βοηθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios27 Δεκέμβριος 7, 2008 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 Εγώ ετα απο καποιες δοκιμες σου προτείνω ανεπιφύλακτα αυτήν...http://www.smartcomputer.com.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=706&category_id=22&option=com_virtuemart&Itemid=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Δεκέμβριος 17, 2008 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2008 Εγώ πάλι μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα εδώ: LG W2042T-PF TFT 20'' Από τη στιγμή που η ανάλυση είναι ίδια προτειμώ ένα ποιοτικό 20άρι από ένα μέσο 22άρι. Το Τ μοντέλο στην 2042 είναι το κορυφαίο της σειράς και φαίνεται και στην τιμή. Επίσης εκτιμώ και τη δυνατότητα interpolation (1:1 απεικόνισης σε όλες της κάτω από τη native αναλύσεις ώστε να μπορώ να παίξω βαρύ game σε λίγο χαμηλότερη ανάλυση χωρίς το blur της full screen απεικόνισης σε χαμηλότερη ανάλυση ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
takiskl Δεκέμβριος 29, 2008 Author #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2008 Καλημερα και Χρονια Πολλα σε ολους!Τελικα καταληγω εδω: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&product=1142119Τι λετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.