felix Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2008 Ότι λέει ο τίτλος...Το ακούω χρόνια και με ψήνει, αλλά δεν έχω clue....Είναι με σαξοφωνάκι ατμοσφαιρικό & ρυθμό ψευτό-d'n'b...Το γνωρίζει κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Δεκέμβριος 1, 2008 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Δεκέμβριος 1, 2008 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2008 @FelixΑν καταλαβα καλα,εννοεις τη διαφημιση απο το περιοδικο Vogue?Γιατι κι εγω το ψαχνω(και 1000000% δεν ειναι το Plastic Dreams) Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Δεκέμβριος 1, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2008 Αυτό είναι το Plastic Dreams...ε, όχι και να μην ξέρω κι αυτό ρε φράγμα... Η διαφήμιση (Περιοδικό Vogue) έχει στη ραδιοφωνική σίγουρα, αν όχι και στην τηλεοπτική της μορφή, το ίδιο κομματάκι...είναι ατμοσφαιρικό και παίζει σίγουρα πάνω από 2 χρόνια το ίδιο κομμάτι... @καρπουζέμπορας (!!!) : ναι ρε συ...σε σημείο που σκεφτόμουνα να πάρω τηλ στο περιοδικό και να μιλήσω με το τμήμα διαφήμισης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 1, 2008 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2008 ντεστινεησον ανοοουν.δεν την εχω ακουσει σορυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Δεκέμβριος 9, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2008 Από διαφήμιση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Δεκέμβριος 12, 2008 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 Μήπως αυτόhttp://www.youtube.com/watch?v=oWLlFVmiMrg&feature=related Γιατί όταν είπες σαξόφονο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Δεκέμβριος 12, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 όχι dance κομμάτι...αυτό που λέω είναι ατμοσφαιρικό με ελαφρύ d'n'b ρυθμό να ακούγεται...Η διαφήμιση παίζει αρκετά συχνά μπορώ να πώ...αν την ακούσετε τυχαία θα καταλάβετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Δεκέμβριος 12, 2008 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 όχι dance κομμάτι...αυτό που λέω είναι ατμοσφαιρικό με ελαφρύ d'n'b ρυθμό να ακούγεται...Η διαφήμιση παίζει αρκετά συχνά μπορώ να πώ...αν την ακούσετε τυχαία θα καταλάβετε... record it.και ποσταρε το. η παρε ενα iphone με music detection. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Δεκέμβριος 12, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2008 η παρε ενα iphone με music detection. !!!!!!!!!!!!!!! :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.