Jump to content



HD3650 ποια απ τισ δύο??????


lalala

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Οι απαιτήσεις μου σε games δεν είναι μεγάλες αρα κατέληξα σε αυτή την gpu.To θέμα είναι οτι δεν θέλω πολυ θόρυβο και ψήνομαι πολύ για την http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513334 και της βάζω ένα cooler να δουλεύει σε χαμηλές στροφες αλλιώς καταλήγω στην http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.510646 που έχω μάθει οτι κάνει αρκετή φασαρία.Τι λέτε????

Την συγκεκριμένη Sapphire την έχω εδώ και κάποιους μήνες και πραγματικά ακόμα και στο 60% του ανεμιστήρα της δεν την ακούω! Λογικό είναι μετά το 60% να ακούγεται λίγο, αλλά πραγματικά είναι πολύ αθόρυβη!

Η Sapphire είναι πραγματικά αθόρυβη και δεν την έχω δει ποτέ πάνω από 55 βαθμούς!

βεβαια εγώ εχω την έκδοση στα 1600mhz gddr3 μνήμη αλλά δεν πιστεύω να κάνει διαφορά!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.