Chris Valis Δεκέμβριος 5, 2008 #21 Δεκέμβριος 5, 2008 Στο παρελθόν είχα αλλάξει (και αυτό γιατί ήταν μέσα στην εγγύηση) 3 φορές το HEC550. Ενα qtek 500 W που έπεσε από σπόντα στα χέρια μου το έβαλα σε έναν pentium d με oc από 2,4 στα 2,8. Επιπλέον το ίδιο pc έχει μια 5950 ultra, 2 δισκους με ultra scsi controler, 2 dvd και ένα panel της thermaltake με 3 ανεμηστίρες. Το pcaki είαι βράχος και δεν μου έχει κάνει κανένα πρόβλημα τα τελευταία 3 χρόνια. Γιατί λοιπόν να μπω σε μια λογική απαξίωσης? Επειδή είμαι σχετικά λίγο τρελός με το hardware δεν θα έκανα πότε οικονομία για να πάρω ένα qtek αντί ενός enermax. Πάραυτα δεν θα πρέπει να εθελοτυφλούμε και να βγάζουμε σκάρτο κάτι που μπορεί και κάνει την δουλεία μας χωρίς επιπλέον κόστος. Για αυτό και δοκιμάζουμε και αν μας καλύπτει το κρατάμε. Ξεχάσατε την ιστορία με τα thermaltake psu που εδώ πολλοί από εμάς τα είχαμε καταθάψει? Best sellers έχουν γίνει ειδικά αυτά των 850 w.Δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς. Εφόσον είσαι τόσο σίγουρος για το τροφοδοτικό εύκολο είναι να το ανοίξεις και να φτιάξεις μερικές φωτογραφίες. Αν βάλεις εδώ αυτές τις φωτογραφίες θα σε πείσουμε γιατί θέλει αλλαγή.Φιλικά,Χρήστος
noone85 Δεκέμβριος 5, 2008 #22 Δεκέμβριος 5, 2008 Ρε παιδιά σιγά μην δίνουμε τα χιλιάρικα για τροφοδοτικά! Τι μανία είναι αυτή με τα τροφοδοτικά.Κι εγώ είχα σε ένα παλιό μηχάνημα το οποίο δούλευε 24/7 ένα qtec 500άρι και μέσα στα 2 χρόνια το μόνο που έπαθε ήταν να μειωθεί η απόδοσή του(δεν κάηκε). Και ήταν και εκτός UPS και πολύπριζου ασφαλείας.Επίσης έχω ακόμα σε 2 μηχανήματα noname 400άρια τροφοδοτικά τα οποία ούτε καν θυμάμαι από πότε τα έχω.Από την άλλη πριν 2 χρόνια είχα αγοράσει για τον δικό μου προσωπικό υπολογιστή ένα enermax 450w και σε 1 μήνα πέθανε. Δεν λέω ότι enermax sucks και τέτοιες μ@λ@κίες, ίσα ίσα την θεωρώ πολύ καλή εταιρία. Απλά, έτυχε. (με rma μου πίστωσαν τα χρήματα και πήρα thermaltake 500άρι το οποίο ζει ακόμα)Τέλος σε ένα pc που έχω σαν testbench έχω ένα τροφοδοτικό 500άρι της AXP το οποίο σηκώνει τρελά και σταθερά ρεύματα(το χρησιμοποιώ για overclocking)! Και το συγκεκριμένο το είχα αγοράσει 35 ευρώ αν θυμάμαι καλά.Για να καταλήξω, πιστεύω ότι όλο αυτό το θέμα με τα τροφοδοτικά είναι μύθοι και δυσειδαιμονίες εάν πρόκειται για απλό χρήστη που δεν ψάχνεται να ξεζουμίσει και το τελευταίο hz.Βρίστε με.
sofix Δεκέμβριος 5, 2008 #23 Δεκέμβριος 5, 2008 νομιζω χανεις το point των οσων λεμε παραπανω...δεν ειπε κανεις να δωσεις "χιλιαρικα"...το θεμα ειναι να παρεις ποιοτικα watt- οσα πραγματικα χρειαζεσαι- και οχι watt με το κιλο που υποσχονται κατι εταιριες τυπου qtek,klain-main..μποτομ λαιν,χιλιες φορες ενα ενερμαξ στα 300 βατ,παρα ενα qtek στα 600βατ..η τιμη ειναι ιδια και για τα 2...(η επιλογη της μαρκας enermax,ειναι τυχαια..)
Chris Valis Δεκέμβριος 5, 2008 #24 Δεκέμβριος 5, 2008 Βρίστε με. Αφού τα ζητάει ο οργανισμός σου...! Παλιόπαιδο, αλήτη, τσόγλανε :whip: Σε προκαλώ άνοιξε το τροφοδοτικό και στείλε μια φωτογραφία! Το ίδιο μάλλον ισχύει και με τα noname 400άρια... Μην με βρίσεις Φιλικά πάντα, Χρήστος
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 5, 2008 #25 Δεκέμβριος 5, 2008 αχμ.Όχι να συγκρινουμε τα HEC με τα Qtec τώρα.Θα μας πετάξουν ντομάτες λέμε.
Athens2004 Δεκέμβριος 5, 2008 #26 Δεκέμβριος 5, 2008 qtec = καταστροφη αργα η γρηγορα ( μαλλον γρηγορα. )
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.