tragikos Μάρτιος 23, 2011 #21 Μάρτιος 23, 2011 Μου ήρθε τις προάλλες newsletter από το you.gr για την Energa, οπότε είπα "λες να γλιτώσω τις πληρωμές στην ΕΡΤ; Μέχρι που διάβασα τον από πάνω και προσγειώθηκα...
marpapa Απρίλιος 5, 2011 #22 Απρίλιος 5, 2011 Βασικα απο τι ξερω "απο μεσα"Ουσιαστικα παραμενεις στο δικτυο της ΔΕΗ, αν παθεις βλαβη παιρνεις τηλ. την ΔΕΗ η ΔΕΗ εξακολουθει και ερχεται να διαβασει το ρολοι. Παραμενει το ιδιο ρολοι της ΔΕΗ Η μονη διαφορα ειναι οτι η Verbund γινεται φορεας... Εκπτωσεις οντως υπαρχουν και μαλιστα dealers βγαζουν λεφτα απο καθε αιτηση και υστερα απο το παγιο που πληρωνει ο πελατης. H Verbund φαινεται να ειναι η ΔΕΗ της Αυστριας ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΩΣΤΑ Αλλα για καποιο λογο δεν μου γεμιζει το ματι για αυτο και ηθελα της γνωμες σας... Καλησπέρα σε όλους, Έχω ακούσει και διαβάσει κι εγώ για την συγκεκριμένη ιδιωτική εταιρία ηλεκτρισμού της Αυστρίας Verbund Εnerga Ηellas. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γνωρίζεται πως μπορεί να γίνει κάποιος dealer και αν πληρώνεται με ποσοστό airtime ή αν παίρνει κάποιο ποσό εφάπαξ. Σκοπός μου είναι να αποκτήσω μια ολοκληρωμένη άποψη, ώστε να καταλάβω αν αξίζει να ασχοληθώ με αυτό το είδος πώλησης. Ευχαριστώ πολύ.
ARMAGEDDON Απρίλιος 5, 2011 #23 Απρίλιος 5, 2011 ρε σεις παιδιά η δεη αγοράζει με 10 ευρώ ρεύμα και πουλάει με 4 ..... (ποίοι θέλουν να την κλείσουν ξέρετε όλοι)
Snips Απρίλιος 5, 2011 #24 Απρίλιος 5, 2011 Λίγο άσχετο αλλά έχει δει κανείς διαφορά (μείωση) του λογαριασμού του από την online δήλωση της καταμέτρησης στο site της ΔΕΗ?
z3et Απρίλιος 6, 2011 #25 Απρίλιος 6, 2011 Υποτιθεται πως ελαχιστοποιειται το "κλεψιμο" στους ΕΝΑΝΤΙ λογαριασμους, τωρα θα δουμε... εγω πρωτη φορα εχθες δηλωσα τη μετρηση, αρα τη διαφορα θα την δω σε κανα διμηνο/τετραμηνο...
jpavly Απρίλιος 8, 2011 Author #26 Απρίλιος 8, 2011 Λίγο άσχετο αλλά έχει δει κανείς διαφορά (μείωση) του λογαριασμού του από την online δήλωση της καταμέτρησης στο site της ΔΕΗ?Δεν υπάρχει περίπτωση να δεις διαφορά, απλά δεν βλέπεις Έναντι.Υποτιθεται πως ελαχιστοποιειται το "κλεψιμο" στους ΕΝΑΝΤΙ λογαριασμους, τωρα θα δουμε... εγω πρωτη φορα εχθες δηλωσα τη μετρηση, αρα τη διαφορα θα την δω σε κανα διμηνο/τετραμηνο...Δεν κλέβουν στους Έναντι, η εκκαθάριση ορίζει το τελικό ποσό της 4μηνίας. Είτε έρθει περισσότερο απ'ότι πρέπει είτε λιγότερο, στο 4μηνο το ίδιο ποσό θα έχεις πληρώσει. Άλλωστε ο έναντι λογαριασμός καθορίζεται από την καταναλωτική συμπεριφορά σου.
uNick Απρίλιος 12, 2011 #27 Απρίλιος 12, 2011 Aegean Power - Αρχική υπαρχει και αυτο... ριξτε μια ματια
sotiris Απρίλιος 13, 2011 #28 Απρίλιος 13, 2011 Είδα μια άλλη φουστιά που υπάρχει, ώστε να γίνει ακόμη πιο ασύμφορη η μετάβαση σε εναλλακτικούς.Σπίτι μου (μένω κυρίως μόνος μου) μου ήρθε 410 ευρώ. Από αυτά, τα 230 περίπου ήταν η κατανάλωση σε κιλοβατώρες (2500 kwh το 4μηνο) και περίπου 100 ευρώ ήταν το κόστος δικτύου της ΔΕΗ.Δηλαδή η ΔΕΗ έχει διαχωρίσει κιλοβατώρες / κόστος δικτύου (που το μετράει όμως με την κιλοβατώρα, αφού σε άλλους λογαριασμούς σε π.χ. κλειστό σπίτι είναι 5 ευρώ αντί για 100 που ήρθε σε μένα).Επομένως, για να συμφέρει κάποιον να πάει σε εναλλακτικό θέλει >600-700 το τετράμηνο, και πάλι θα γλιτώσει σε μικρό ποσοστό του ολικού ποσού.Ψιλοαπάτη μου φάνηκε, αν και μπροστά στα 50 ευρώ που δίνω για δήμο και για ερτ = έβαζα nova, δεν συγκρίνεται.
FANISTELROOY Ιούνιος 16, 2011 #29 Ιούνιος 16, 2011 Διαφημιζεται πολυ η Energa τελευταια... αξιζει τελικα; λεει πχ για 80€/3μηνο... μηπως παιζουν τπτ ψηλα γραμματα και τα 80 γινουν 150?
jpavly Ιούνιος 16, 2011 Author #30 Ιούνιος 16, 2011 Είναι με πακέτα προπληρωμένου ορίου KWH, όπως στην κινητή λένε π.χ. 200 λεπτά δωρεάν, έχει για παράδειγμα 800KWH δωρεάν. Λεπτομέρειες στο site της Energa, ψιλά γράμματα σίγουρα υπάρχουν αλλά ως συνήθως, σίγουρα τα γράφουν
z3et Ιούνιος 16, 2011 #31 Ιούνιος 16, 2011 Δεν έχουν φου που α αυτές οι τιμές. Ούτε και τα τέλη του δήμου κλπ.
jax7480 Ιούνιος 16, 2011 #33 Ιούνιος 16, 2011 Εχω την αδερφη μου η οποια δουλευει στην energa. Η συγκεκριμενη αξιζει μονο σε περιπτωση εταιριας/επαγγελματικης στεγης που ειναι τελειως strait-forward οι μειωσεις τιμων (20% μειωση σε οτι πληρωνες). Για σπιτι δεν νομιζω οτι αξιζει.
FANISTELROOY Ιούνιος 16, 2011 #34 Ιούνιος 16, 2011 Ρωτησα σημερα και μου ειπαν οτι μονο η πρωτη σελιδα απο το λογαριασμο της ΔΕΗ αλλαζει στην ουσια με τις μετρησεις ρευματος. Πληρωνουμε κανονικα τα υπολλοιπα δημους, ερτ κλπ.
trendy Ιούνιος 17, 2011 #35 Ιούνιος 17, 2011 Εγώ που ρώτησα στην energa μου είπαν ότι ο λογαριασμός μου είναι πολύ μικρός και δε θα έχω κέρδος αν εγγραφώ σε αυτούς.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.