Jump to content

Φταίει η.. ΔΕΗ (!) ή αλλιώς εναλλακτικοί πάροχοι ηλεκτρικού ρεύματος

jpavly

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πότε έγινε αυτό, χαμπάρι δεν πήρα.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=963174&lngDtrID=251

Στη λιανική αγορά ηλεκτρισμού εισέρχεται από το 2009 η αυστριακή Verbund και σπάει το μονοπώλιο της ΔΕΗ

"Με μειωμένα τιμολόγια έως και 10% έναντι της ΔΕΗ θα ξεκινήσει τους πρώτους μήνες του 2009 να δραστηριοποιείται στη χώρα μας η αυστριακή εταιρεία Verbund."

Και ερωτώ, φυσικά και θα πατάνε πάνω στο δίκτυο της ΔΕΗ, τι θα τραβήξουμε πάλι;

Το μόνο καλό βέβαια, είναι ότι θα πέσουν λίγο οι τιμές.

εγω δε κουνιεμαι παντως. Νταξει να μην εχεις τηλεφωνο-ιντερνετ για μερικες μερες, ΑΝΤΕ και μερικους μηνες.Χωρις ρευμα πώς; :hehe:

εγω δε κουνιεμαι παντως. Νταξει να μην εχεις τηλεφωνο-ιντερνετ για μερικες μερες, ΑΝΤΕ και μερικους μηνες.Χωρις ρευμα πώς; :hehe:

+1000^123456789

Γιατι το αλλο που το πας?Φανταζεσαι ποστς του στυλ "Η πριζα μου συγχρονιζει στα 140V αντι στα 220V",???

Γιατι το αλλο που το πας?Φανταζεσαι ποστς του στυλ "Η πριζα μου συγχρονιζει στα 140V αντι στα 220V",???

"Αγαπητε κυριε στο συμβολαιο που υπογραψατε αναφερεται ξεκαθαρα

πως παρεχουμε ονομαστικη ταση εως 220v

η ακριβης τιμη ποικιλει αναλογως φορτου δικτυου κτλ.

Παρτε τηλεφωνο στη ΔΕΗ και δηλωστε το ως βλαβη"

Εποχές δεκαετίας 50. Κατα το βραδάκι θα αρχίσουμε να ξεβιδώνουμε λάμπες να τις αλλάζουμε με 140άρες... :p

Χχαχαχα :hehe::hehe:

Το μόνο καλό βέβαια, είναι ότι θα πέσουν λίγο οι τιμές.

Ευτυχώς(!) που η ΔΕΗ αύξησε τρομακτικά τα τιμολόγια τον τελευταίο καιρό και «κατασκεύασε» περιθώρια για ανταγωνισμό.

Βάλε βολτόμετρο το καλοκαίρι σε όποια μαρίνα θέλεις, αν μετρήσεις πάνω από 190-200, χάνω φρεζοδράπανο.

Όταν περνάγανε τις γραμμές δεν υπολογίζανε τέτοια αύξηση φορτίου.

Βάλε βολτόμετρο το καλοκαίρι σε όποια μαρίνα θέλεις, αν μετρήσεις πάνω από 190-200, χάνω φρεζοδράπανο.

και στο κεντρο Αθηνας τοχω δει αυτο απο τα κλιματιστικα υποθετω.3μιση η ωρα το μεσημερι 198v ,ενω στις 2 η ωρα το βραδυ 225v

και μιας και μιλαμε για ΔΕΗ

για ποιο ξεσκισμενο λαμογιο αραγε χτυπαει η καμπανα?

γιατι δεν ζητανε ευθυνες?

το ξερετε οτι και να απολυθει-παραιτηθει ο συγκεκριμενος "Κος"

εχει θεσει μονος του τους ορους του συμβολαιου του

το οποιο προβλεπει αποζημιωση ιση με μισθους και bonus ενος ετους

αδιανοητα πραγματα

ρε στα γουρουνια ζωντανους πρεπει να τους πετανε κατι τετοιους ...

α ρε Χανιμπαλ

(το κειμενακι ειναι απο τα χθεσινα Νεα)

post-166-1416073751,3298_thumb.jpg

Ρε σεις αφου ο Καραμανλης ειχε πει στη ΔΕΘ ολα πανε καλα.. και ολα τα μικροπροβληματα ειναι λογω της παγκοσμιας οικονομικης κρισης...

αυτή πάντως η δικαιολογία(της κυβέρνησης) "δε φταίμε εμείς, αλλά η παγκόσμια κρίση" είναι γελοία! την Ευρωπαική πολιτική δεν υποστηρήζουμε?Δε συμετέχουμε στις αποφάσεις τους(της Ε.Ε)?Καπιταλιστική χώρα δεν είμαστε και εμεις?

Βγηκε σημερα ο Αντωναρος [σαν βρισια ακουγεται πια,,] και ειπε οτι η χωρα εχει επηρεαστει ελαχιστα απο τη κριση.

• 1 year later...

Βασικα απο τι ξερω "απο μεσα"

Ουσιαστικα παραμενεις στο δικτυο της ΔΕΗ, αν παθεις βλαβη παιρνεις τηλ. την ΔΕΗ η ΔΕΗ εξακολουθει και ερχεται να διαβασει το ρολοι.

Παραμενει το ιδιο ρολοι της ΔΕΗ

Η μονη διαφορα ειναι οτι η Verbund γινεται φορεας...

Εκπτωσεις οντως υπαρχουν και μαλιστα dealers βγαζουν λεφτα απο καθε αιτηση και υστερα απο το παγιο που πληρωνει ο πελατης.

H Verbund φαινεται να ειναι η ΔΕΗ της Αυστριας ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΩΣΤΑ

Αλλα για καποιο λογο δεν μου γεμιζει το ματι :hm: για αυτο και ηθελα της γνωμες σας...

Βασικα απο τι ξερω "απο μεσα"

Ουσιαστικα παραμενεις στο δικτυο της ΔΕΗ, αν παθεις βλαβη παιρνεις τηλ. την ΔΕΗ η ΔΕΗ εξακολουθει και ερχεται να διαβασει το ρολοι.

Παραμενει το ιδιο ρολοι της ΔΕΗ

Η μονη διαφορα ειναι οτι η Verbund γινεται φορεας...

Εκπτωσεις οντως υπαρχουν και μαλιστα dealers βγαζουν λεφτα απο καθε αιτηση και υστερα απο το παγιο που πληρωνει ο πελατης.

H Verbund φαινεται να ειναι η ΔΕΗ της Αυστριας ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΩΣΤΑ

Αλλα για καποιο λογο δεν μου γεμιζει το ματι :hm: για αυτο και ηθελα της γνωμες σας...

Η ελληνική Verbund ανήκει κατά 55% στην αυστριακή APT (Austrian Power Trading) και κατά 45% στην ελληνική Energa.

Φαίνεται καλή εταιρεία συν ότι μόνο χαμένοι δε βγαίνουμε από το να διευρύνονται οι επιλογές μας και σε αυτόν τον τομέα ;)

Επίσης συνοδεύεται και από αυτήν την πιστοποίηση TÜV που εμένα προσωπικά με κάνει να νιώθω καλύτερα :p

Ρε σεις αφου ο Καραμανλης ειχε πει στη ΔΕΘ ολα πανε καλα.. και ολα τα μικροπροβληματα ειναι λογω της παγκοσμιας οικονομικης κρισης...
αυτή πάντως η δικαιολογία(της κυβέρνησης) "δε φταίμε εμείς, αλλά η παγκόσμια κρίση" είναι γελοία! την Ευρωπαική πολιτική δεν υποστηρήζουμε?Δε συμετέχουμε στις αποφάσεις τους(της Ε.Ε)?Καπιταλιστική χώρα δεν είμαστε και εμεις?
Βγηκε σημερα ο Αντωναρος [σαν βρισια ακουγεται πια,,] και ειπε οτι η χωρα εχει επηρεαστει ελαχιστα απο τη κριση.

Δειτε τι συζηταγαμε (ή μαλλον τι μας λεγανε) πριν ~1.5 χρονο... :hang2:

(Το λεω πιο πολυ για να το εμπεδωσω...)

(Καρτα iz comin...)

Κάτι συμπληρωματικό:

Υπάρχει λέει νόμος όπου προβλέπει πως αν το ποσοστό της ΔΕΗ στην αγορά πέσει κάτω απο 70% δεν θα απαιτείται υπουργική απόφαση για την αλλαγή των τιμολογίων αλλά θα μπορεί η ίδια η επιχείρηση να τα αλλάζει όπως επιθυμεί.

Τώρα πόσοι πιστεύουν ότι άπαξ και γίνει κάτι τέτοιο θα γίνει για καλό ?

μας παιρνουν τηλ διαφοροι για κινητα,για σταθερα,για καρτες,για κληρωσεις,τωρα θα μας παιρνουν και για ρευμα?

"να σας κανω μια ερωτηση?ειστε ευχαριστημενος μετον παροχο σας?η verbund προσφερει μπλαμλπαμπλα.."

:help:

μας παιρνουν τηλ διαφοροι για κινητα,για σταθερα,για καρτες,για κληρωσεις,τωρα θα μας παιρνουν και για ρευμα?

"να σας κανω μια ερωτηση?ειστε ευχαριστημενος μετον παροχο σας?η verbund προσφερει μπλαμλπαμπλα.."

:help:

Μπα αν ξερουν απο marketing η ατακα θα ειναι

"αν θελετε να μειωσετε τα παγια εξοδα σας......μπλα μπλα μπλα"

τυγχανει η κοπελα μου στο μαγαζι της να ειναι αντιπροσωπος της verbund και εχω ακουσει 5 πραγματα...

αρχικα να πω πως τα αστεια περι 220-240 ή 180v τα βραδια και τα μεσημερια,ειναι τραγικα...

ο διανομεας για παντα στην Ελλαδα θα ειναι η ΔΕΗ.αυτο δεν αλλαζει.επομενως ειτε εχεις ΔΕΗ ειτε aegean ειτε verbund απο το ιδιο δικτυο θα παιρνεις ρευμα.δεν αλλαζει τπτ ουτε ως προς τη σταθεροτητα ειτε ως προς την ποιοτητα ρευματος γενικοτερα..

να το πω απλοικα,ολοι οσοι παραγουν ενεργεια στην ελλαδα το δινουν σε μια κεντρικη διαχειρηση,και απο εκει ερχεται στα σπιτια μας...ο διανομεας ειναι το δικτυο ΔΕΗ και δεν αλλαζει,για πρακτικους λογους..

η μειωση στην verbund ειναι αναλογη των κιλοβατωρων που καταναλωνεις..εγω στο σπιτι που ειμαι στα 1800 ανα 4μηνο,δεν με συμφερει διοτι δεν γλιτωνω σχεδον τπτ...

αν εχεις ομως πανω απο 2000 κιλοβατωρες τοτε φτανεις μεχρι 20% μειωση επι του ποσου για ρευμα.αναλογα αν εισαι επαγγελματιας,εργοστασιο κτλ εχεις αλλη κλιμακα μειωσης..

προσοχη ο λογαριασμος ερχετε καθε μηνα και επιπελον δεν γλιτωνεις καθε 4μηνο το λογαριασμο ΔΕΗ,μονο που πληρωνεις ΜΟΝΟ για ΕΡΤ,ΔΗΜΟ και τεχνικη καλυψη,αφου ο διανομεας παντα ειναι η ΔΕΗ ..

εχεις βλαβη τηλεφωνεις ΔΕΗ..

κοβεται στο γειτονα το ρευμα που εχει ΔΕΗ,κοβεται και σε σενα που εχεις verbund,αφου απο το ιδιο δικτυο παιρνεται ρευμα..

αυτα γενικα..

edit

ενδεικτικα μερικοι πελατες της εν λογω εταιρειας..

Βασιλόπουλος, Atlantic, Plus, Metro, Lidl ,Τράπεζα Αττικής κα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.