Jump to content

Καλό Flashdrive για ReadyBoost

EvilRyu

Recommended Posts

Δεδομενου οτι καποιος κατοχος αναφερει οτι χρειαστηκε πολλες φορες να το τεσταρει για να περασει, μαλλον περναει οριακα τα minimum.

Εγω μαλλον θα παω για το Corsair που βγαινει πιο φθηνο στα 4gb και εχει πολλαπλασιες επιδοσεις απο τα minimum!

O τυπας μπορει να λεει οτι θελει

εγω το'χω πανω στο main rig και βλεπω με τα ιδια μου τα ματια αν κανει ή οχι για readyboost :p

Capture2.jpg

Capture3.jpg

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Με τι filesystem εισαι και με τι allocation size?

Κανω κατι δοκιμες και βλεπω οτι το write speed επηρεαζεται απο αυτα τα χαρακτηριστηκα

Το TURBO-X 2GB δίνει random read speed ~6500 kb/sec και sequential write speed ~2000 kb. Μέτρια πράγματα αλλά είναι συμβατό με Readyboost.

Σε FAT32 με Default allocation size.

Επίσης ενεργοποίησα από το Device Manager το write caching στο flashακι καθώς δεν είναι ενεργοποιημένο by default. Οπότε ρίξτε και σε αυτό μια ματιά για περαιτέρω βελτίωση επιδόσεων.

Πάντως άσχετα με τα results που δίνει μια χαρά αποδίδει γενικότερα.

• 2 weeks later...

Μόλις τσίμπησα ένα τέτοιο http://uk.sandisk.com/Products/Item(2504)-SDCZ26-008G-E11-SanDisk_CruzerTag_USB_Flash_Drive_8_GB.aspx

για γενική χρήση, δεν τα πάει άσχημα :)

cruzerow8.png

Και πολύ καλό access time :)

Όταν περάσω πάλι σε Vista θα ρίξω μία δοκιμή και για το ReadyBoost.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.