soctap1416003307 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30, 2008 Παιδια καλησπερα.Σκεφτομαι να αλλαξω μητρικη απο gigabyte σε asus (ασ ειναι καλα κατι χρωστουμενα απο e-shop) και λεω για asus καπιο μοντελο ωσ 200 ευρω.το μονο που με αποσχολει ειναι κατα ποσο ειναι απλο το bios update τησ μητρικησ.Γινεται απο flopy η υπαρχει καπιο utility τησ asus που κανει πιο απλη την διαδικασια. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Νοέμβριος 30, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2008 η υπαρχει καπιο utility τησ asus που κανει πιο απλη την διαδικασια.και απο φλοπυ γινεται,η μπορεις να το κατεβασεις σε σιντι/usb stick και στο ριζετ ALt-f2 και το κανει μονο του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Νοέμβριος 30, 2008 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2008 γιατι θες να κανεις αλλαγη μητρικης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soctap1416003307 Νοέμβριος 30, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2008 Η αληθεια ειναι οτι εχω κατι μπλε οθονεσ που και που ειναι απο μνημεσ , αλλα χωρισ να φταινε οι μνημεσ το εχω ψαξει, η gigabyte ειναι support 45nm ,εχω βαλει cpu CORE2DUO 8600 3.3GH45NM,και πολλεσ φορεσ παιζει στα 2 gh αυτο ειναι θεμα bios που ειναι beta πιστευω,οι μνημεσ ειναι corsair 8gb ,και γενικα κατι τετοια προβληματα ,τα οποια ωρεσ ωρεσ μου σπανε τα νευρα , ειναι και τα λεφτα απο e-shop και το σκεφτομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Νοέμβριος 30, 2008 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2008 τι τροφοδοτικο εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Νοέμβριος 30, 2008 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2008 παρε κατι αλλο απο τα "χρωστουμενα" του ε-σοπ και κρατα την μητρικη που εχεις...ποιο μοντελο gigabyte ακριβως εχεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soctap1416003307 Νοέμβριος 30, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2008 το τροφοδοτικο ειναι thetrmaltake 850w, to μοντελο ειναι gigabyte GAP35DQ6.ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Νοέμβριος 30, 2008 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2008 soctap το ότι δουλεύει στα 2 σημαίνει ότι λειτουργεί το speedstep της ιντέλ. Πριν βιαστείς να αλλάξεις μητρική κοίταξέ το λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrik Δεκέμβριος 1, 2008 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2008 εχω κ γω το p35 το DQ6 k δουλευει μια χαρα κ απο σταθεροτητα κ απο overclocking. Συγκεκριμενα στο p35 o 8400 moy θελει 1.375 για να ναι full stable ενω στο χ48 dq6 ηθελε 1.425 ( ενδικτικα το λεω αυτο... στο p45 παιζει να ναι κ καλυτερα). Γνωμη μου ειναι οτι το mobo ειναι μια χαρα , fsb ανεβαζει χωρις πολλα πολλα κ τα λεφτα του e-shop na πανε σε κατι που δε φευγει ευκολα για εγγυηση π.χ. οθονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
soctap1416003307 Δεκέμβριος 1, 2008 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2008 παιδια ευχαριστω μαλλον με πεισατε ,θα κοιταξω να παρω κατι αλλο ,και ελπιζω να βγει και το final bios για την motheboard μηπωσ σταματησουν και τα προβληματα.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Δεκέμβριος 1, 2008 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2008 τα "προβληματα" αυτα χλωμο να ειναι σχετικα με το Βιος...δες τι ποσταρε ο Angel για speedstep..κανε μια αναζητηση και βρες ενα οδηγο/review για την μητρικη σου και δες 2 πραγματακια για τις ρυθμισεις στο bios.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Δεκέμβριος 2, 2008 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2008 Όταν γράφεις Ελληνικά αν πατήσεις το “w” θα βάλεις στο σίγμα το τελικό. Συγνώμη για το off topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Of Purple Δεκέμβριος 5, 2008 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2008 το μονο που με αποσχολει ειναι κατα ποσο ειναι απλο το bios update τησ μητρικησ.Γινεται απο flopy η υπαρχει καπιο utility τησ asus που κανει πιο απλη την διαδικασια. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΩΝΓίνεται και από floppy αλλά υπάρχει στα συνοδευτικά και σχετικό utility που κάνει την δουλειά παιχνίδι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l_satsok Δεκέμβριος 6, 2008 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2008 να συμπληρωσω και γω λιγο αργα βεβαια,κρατα τη μητρικη σου και μην πετας τα λεφτα για κατι που μπορει να σου βγαλει περισσσοτερα προβληματα.εχω την GA-P35-DQ6 και σου λεω οτι απο κατι asus των 150-200€ ειναι καλυτερη,και σε o/cκαι σε σταθεροτητα και σε bios,ζεσταινει και πολυ λιγωτερο τα nb και sb της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soctap1416003307 Δεκέμβριος 6, 2008 Author #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2008 ενταξει παιδια με πεισατε forca giga παμε για σκληρο δισκο με τα λεφτα ο 5ος τα αλλα τα εχουμε διπλα .Ενοειται βεβαια οτι θα φτιαξουν τα πραγματα με το final bios αλλιως............το ξαναβλεπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Δεκέμβριος 7, 2008 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 Αν πας απο Gigabyte σε Asus θα φρικάρεις... Εγώ την έπαθα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArisG88 Δεκέμβριος 7, 2008 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 Αν πας απο Gigabyte σε Asus θα φρικάρεις...Εγώ την έπαθα Σε τι σε χαλασε δλδ ? :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Δεκέμβριος 7, 2008 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2008 Βασικά αυτό που με χάλασε πιο πολύ ήταν η αλλαγή απο Intel σε Nvidia chip (GA 965P - DS4 σε Striker Extreme).Η Gigabyte ήταν μακράν πιο έυχρηστο προϊόν.Η Asus είναι όλο marketing και διαφήμηση, φρου φρου κι αρώματα. Σου προσφέρει πράγματα τα οποία δεν θα σου χρειαστούν και τσάμπα τα πληρώνεις...Πολύ απλά, κατα τη γνώμη μου, η asus είναι πολύ πιο υπερτιμημένη απ ότι θα πρεπε....Μπορείς να κάνεις καλύτερη δουλειά και με λιγότερα λεφτά απο αυτά που ζητάει η Asus αλλά μετά πως θα πουλήσεις μούρη με 8 Lan και 13 wireless.... Και τέλος η gigabyte που είχα δούλευε πολύ καλύτερα απο την Striker Extreme απλά δεν έπαιζε Sli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.