Jump to content

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ

panzaxa

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλημερα απο εναν θερμοπληκτο θα ηθελα να ρωτησω στο spedfan temp 1 38C temp 2 55C HD034C

που γραφει και μαληστα στο temp 2 εχει και την φλογα ??????!!!!!!!!!τι ενοει ο .............ποιητης ??????:rant::rant:

λοιπον εχω μια asrock p4vm 890 me intel p4 3.2 ghz εαν καταλαβες κατι καρτα γραφικων on board που λενε τωρα τι ενοεις load ή σε idle ???? ειμαι σκραπας γιατι τωρα ψυλοπσαχνωμαι αν και εχω pc απο (386 χρονια !!!!!)

Load=όταν ο επεξεργαστής έχει μεγάλο φόρτο εργασίας(π.χ τρέχει ένα "βαρύ" πρόγραμμα ή ένα παιχνίδι) Idle=Όταν ο επεξεργαστής δεν κάνει (σχεδόν) τίποτα(π.χ δεν τρέχει κάποιο πρόγραμμα).Η θερμοκρασία του σκληρού πάντως είναι μια χαρά.

χωρις να κανω τοιποτα μονο σερφαρω η μεγαλη θερμοκρασια μηπως ειναι απο τον επεξεργαστη ??? δενμπορω να καταλαβω ευχαρηστω παντως

μην εμπιστεύεσαι το spedfan δεν διαβάζει σωστά τις θερμοκρασίες,δοκίμασε με κάτι άλλο!!

καποιο αλλο προγραμμα ???? και να σκευτεις οτι ειναι χωρεις καπακια το pc χυμα στο κυμα και η θερμοκρασια δωματιου 23 περειπου

Μια χαρά είναι.

Τώρα για το δίσκο... Don't worry, σε ενα φίλο το speedfan με αέρα του δείχνει θερμοκρασία -1. :p

(Θεσσαλονίκη ε... όχι Ρωσία)

Δοκίμασε και με κάποιο άλλο προγραμματάκι όπως σου είπαν και τα παιδιά. :)

Παιδιά, τρέχω για θερμοκρασίες τα cpuid και ΝoteBook Hardware Control (NHC). Αυτά δείχνουν σωστές θερμοκρασίες?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.