Jump to content

9500gt και καταναλωση.

mathewgx

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια , μια βοηθεια γρηγορα.

Ειχα μια nvidia 8600gt αλλα καηκε και πρεπει να την αλλαξω. Ενας φιλος μου δινει μια gigabyte 9500gt 1gb σε πολυ καλη τιμη , αλλα προβληματιζομαι με το τροφοδοτικο μου. Εχω ενα chieftec 500watt και εχω την αισθηση οτι σηκωνε οριακα την 8600gt (εχω πανω εναν q6600 στα 3,6ghz , 2x2gb μνημη).

Μπορειτε να μου πειτε αν η 9500gt καταναλωνει λιγοτερο η' περισσοτερο ρευμα απο την 9500gt ; Πηγα εδω : http://extreme.outervision.com/PSUEngine , αλλα δεν εχει την 9500gt. Δειχνει βεβαια οτι η 9600gt καιει περιπου οσο η 8600gt οποτε φανταζομαι οτι η 9500gt καει λιγοτερο , αλλα μηπως τα 1gb μνημης αυξανουν την καταναλωση ;

Χρειαζομαι μια απαντηση παιδια , πρεπει να την παρω σημερα αν ειναι .

edit : μην μου πειτε να αλλαξω τροφοδοτικο η' να μου προτεινετε μια αλλη καρτα , η ερωτηση ειναι συγκεκριμμενη.

Ευχαριστω.

η 9500gt ειναι ΚΑΤΩΤΕΡΗ της 8600gt. σε αυτές τις κάρτες ακόμα και 4gb μνήμη να έχουν πάνω δεν μετράει καθόλου.είναι τόσο αδύναμες που δεν εκμεταλλεύονται ούτε τα 512mb.

φαντάσου ένα fiat panda με κόφτη στα 350....είναι ποτέ δυνατόν να ξεπεράσει τα 120 σε κατηφόρα και με ευνοικό άνεμο?

εάν η 8600 κάηκε από αστοχία υλικού και την καλύπτει η εγγύση να πας να πάρεις την ίδια.

Κατανάλωση...

8600 GT _____________###¦)##} 26W-52W ^

9500 GT______________##¦)#|' 19W-35W §

Αλλά εκτός αυτού, δεν είναι δυνατόν να έχεις σύστημα με full load κάτω από 200watt και να ρωτάς αν σε καλύπτει τροφοδοτικό των 500...no worries...:victory:

η 9500gt ειναι ΚΑΤΩΤΕΡΗ της 8600gt. σε αυτές τις κάρτες ακόμα και 4gb μνήμη να έχουν πάνω δεν μετράει καθόλου.είναι τόσο αδύναμες που δεν εκμεταλλεύονται ούτε τα 512mb.

φαντάσου ένα fiat panda με κόφτη στα 350....είναι ποτέ δυνατόν να ξεπεράσει τα 120 σε κατηφόρα και με ευνοικό άνεμο?

εάν η 8600 κάηκε από αστοχία υλικού και την καλύπτει η εγγύση να πας να πάρεις την ίδια.

η 9500 gt ειναι στα επιπεδα της 8600gts (και λιγο καλυτερη)οποτε δεν θα την ελεγα κατοτερη...στα υπολοιπα με το 1 giga θα συμφωνισω αν ειναι σε καλη τιμη κ δεν εχεις ακομη εγγυηση τσιμπα την imo

http://hothardware.com/Articles/NVIDIA-GeForce-9500-GT-Mainstream-GPU/?page=7

καλύτερη όχι.....ισάξια σε κάποια games....αλλά σε γενικές γραμμές ούτε το 1 giga mem θα του δώσει κάτι ούτε η γενιά 9 από την 8 που είχε με την 8600gt.

πάρε και μια ενδεικτική τιμή της κάρτας

http://www.skroutz.gr/s/54003/Gainward-9500GT-1GB.html

γνώμη μου είναι εάν είσαι εκτός εγγύησης και ο φίλος την δίνει ως 40ευρώ πάρε την.

η 9500 gt ειναι στα επιπεδα της 8600gts (και λιγο καλυτερη)οποτε δεν θα την ελεγα κατοτερη...στα υπολοιπα με το 1 giga θα συμφωνισω αν ειναι σε καλη τιμη κ δεν εχεις ακομη εγγυηση τσιμπα την imo

να μην τρελλαθουμε τελείως,η 9500gt σε στοκ πλησιάζει την 8600gt και σε καμμία περίπτωση την 8600gts

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.