Jump to content

Defragment Program 2008/2009 edition

Nephiλiμ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ολοι πανω κατω ξερουμε οτι τα xp εχουν το σουπερ κακο συνηθειο να frag-αρουν τους δισκους.

το θεμα ειναι απλο.

ποιο προγραμμα πιστευετε οτι ειναι καλυτερο για αυτη τη δουλεια? (με τα σημερινα δεδομενα!)

μεχρι να παρουμε SSD και να μην εχουμε τετοιου ειδους προβληματα:yes4:

Προσωπικα σχεδον ποτε δεν κανω defrag....δυστυχως. Οταν κανω ομως χρησιμοποιω το defraggler. To O&O ειναι πολυ καλο αλλα δεν ειναι free.

Τελευταια εχω ακουσει οτι κανει θαυματα το παρακατω αλλα δεν το εχω δοκιμασει ακομα:

http://kessels.nl/JkDefrag/index.html

Εχουμε ηδη φτασει στις 6 διαφορετικες αποψεις...

Diskeeper από μένα m8!

:D

Δεν το χεις δοκιμάσει?

Εμένα η περσινή έκδοση μου είχε καταστρέψει πάρα πολλά αρχεία με το online degframentation... Πρόσεξε το...

Εγώ δεν το ξαναχρησιμοποιώ..

δοκιμασα το βιαστη.

πολυ παραξενο προγραμμα.

απο ταχυτητα πασχει καπως,αλλα γενικα καλη δουλεια εκανε ,αν κρινω απο την αποκριση των δισκων.

Το δοκιμαζω τωρα και εγω στο λαπτοπ... αντε να δουμε!

Προς ολους οσους το δουλευουν χρονια:

Ειναι αξιοπιστο ωστε να χρησιμοποιηθει σε επαγγελματικο χωρο οπου τα data ειναι critical?

ή καλυτερα να κατσω στ αυγα μου και να συνεχισω με τον windows defragmeter?

μιλαμε για το jkdefrag ολοι ? και γω το δοκιμαζω τωρα στο λαπτοπ μπας και νιωσει τη ζωη παλι το ερμο....απο ταχυτητα στο λαπτοπ ειναι αααανετα 2 φορες πιο γρηγορο απ το xp defrag

Το πρωτο restart μετα το jkdefrag ηταν σημαντικα πιο αργο απο πριν (ultimate defrag).

Εκανε καλη δουλεια στο defraging μιας και δεν εχει μεινει τπτ φραγμενο (<1%) αλλα ταξινομισε τα data πολυ λαθος... το πρωτο 20-30% του δισκου το αφησε κενο!

Τι κανει σε εσας? vista 32bit εχω...

τα δοκίμασα όλα...ακόμα και με ultrex λούστηκα.

καλύτερη δουλειά και ορθολογικότερη ταξινόμηση απο το Raxco PerfectDisk 2008 δεν κάνει κανένα.Είναι και αρκετά ελαφρύ.

Ειναι πολυ πολυ σχετικο αυτο που ρωτας... εξαρταται απο το τι θελεις να κανεις και καθε ποτε κανεις defrag με την ιδια μεθοδολογια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.