alexkhr Ιανουάριος 8, 2009 #241 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Εγώ χρησιμοποιώ το real temp και το core temp. Θέλει κάποια ρύθμιση για να διαβάζει σωστά?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιανουάριος 8, 2009 #242 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Εγώ χρησιμοποιώ το real temp και το core temp. Θέλει κάποια ρύθμιση για να διαβάζει σωστά??Τελευταία beta Ream Temp βάλε και είσαι jet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kbilly13 Ιανουάριος 8, 2009 #243 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Prime stable είμαι γύρω στα 4 με 1,32 αν θυμάμαι καλά.Ωστόσο ποτέ δεν έδινα μεγάλη σημασία σε prime/orthos γιατί καμία εφαρμογή δεν πρόκειται να στρεσάρει έτσι το μηχανημα.Οπότε το έχω στα 4,2 (με turbo) εφόσον εδώ και μιάμιση βδομάδα δεν μου έχει δώσει κάποιο σημάδι ότι είναι unstable σε αυτά που κάνω. Μία απο τα ίδια και εδώ... 4.1 με 1.31v prime (8*) stable Στα 4.2 το prime "παγώνει" μετά το 20λεπτο περίπου, αλλά κατά τα άλλα δεν μου έχει δείξει κανένα σημάδι αστάθειας ούτε σε "cpu intensive" (το είπα καλά? ) εφαρμογές και παιχνίδια, οπότε το έχω αφήσει στα 4.2 πλέον.. με 1.33v Link to comment Share on other sites More sharing options...
pusher Ιανουάριος 8, 2009 #244 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Θυμάμαι όταν έκανα OC στον P4 ότι υπήρχαν κάποιες ρυθμίσεις για να μην επηρεαστούν ο σκληρός και οι PCI θύρες. Ποιες είναι οι αντίστοιχες ρυθμίσεις στην P6T Deluxe; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιανουάριος 8, 2009 #245 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Θυμάμαι όταν έκανα OC στον P4 ότι υπήρχαν κάποιες ρυθμίσεις για να μην επηρεαστούν ο σκληρός και οι PCI θύρες. Ποιες είναι οι αντίστοιχες ρυθμίσεις στην P6T Deluxe;Eίναι αυτόματο το PCI lock.Μην σε ανησυχεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pusher Ιανουάριος 8, 2009 #246 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Eίναι αυτόματο το PCI lock.Μην σε ανησυχεί.Δεν υπάρχει πλέον δηλαδή τέτοια επιλογή;Ή μήπως πάει πακέτο με το PCIE Frequency; Το PCI-E το 'χω στο 100. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιανουάριος 8, 2009 #247 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Δεν υπάρχει πλέον δηλαδή τέτοια επιλογή;Ή μήπως πάει πακέτο με το PCIE Frequency; Το PCI-E το 'χω στο 100.Όχι καμία σχέση.Δεν υπάρχει εδώ και κάμποσα χρόνια επιλογή.PCI-E μπορείς να το ανεβάζεις μέχρι 110 άφοβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pusher Ιανουάριος 8, 2009 #248 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Όχι καμία σχέση.Δεν υπάρχει εδώ και κάμποσα χρόνια επιλογή.PCI-E μπορείς να το ανεβάζεις μέχρι 110 άφοβα.Με OC δεν ασχολούμαι τακτικά. Αλλά πριν κανά 2 χρόνια που 'χα κάνει στο προηγούμενο PC μου με P4 η ASUS P5AD2-E Premium το είχε. 3-4 χρονών μητρική. x48 δικιά μου μητρική δεν είχα ποτέ και δε ξέρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alphaX Ιανουάριος 8, 2009 #249 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Reaper , oι μνημες που εχεις ποσα XMS profiles εχουν κ τι τασεις δινει ακριβως το καθενα για Vqpi κ Vddr? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιανουάριος 8, 2009 #250 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Reaper , oι μνημες που εχεις ποσα XMS profiles εχουν κ τι τασεις δινει ακριβως το καθενα για Vqpi κ Vddr?Οι μνήμες που έχω κανονικά θέλουν 1,8V για τα 1600.Λίαν συντόμως θα αντικατασταθούν με τις 3x2 1600ρες dominator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alphaX Ιανουάριος 8, 2009 #251 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 2 dimms εχεις τωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιανουάριος 8, 2009 #252 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 2 dimms εχεις τωρα? Ακριβώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 9, 2009 #253 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Παντως τα GHz τα χετε για στραγαλια. 4 ο def (1.23v :-O ), 4.2 ο reaper...Εμενα ο δικος μου εχει καταγωγη απο μπανανία μερια φαινεται... 1.25@3.6 1.33@3.8 κ μετα το χαος. Prime stable gia 4G ουτε με 1.45+v. :hang3:παληκαρι αμα θελεις το πιστευεις κανενας δεν σε υποχρεωνει.Χωρις παρεξηγηση κιολας:flower:Εδω μεσα δεν ειμαστε για να λεμε ψεμματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pusher Ιανουάριος 9, 2009 #254 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Το είχα ρωτήσει και παλιότερα χωρίς να πάρω απάντηση. Ελπίζω τώρα να βρεθεί κάποιος να ξέρει...Η Thermalright Ultra120 eXtreme και η Thermalright Ultra120 eXtreme 1366 RT έχουν βάση ίδιων διαστάσεων ή η δεύτερη έχει μεγαλύτερη λόγω των i7; Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 9, 2009 #255 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Παντως τα GHz τα χετε για στραγαλια. 4 ο def (1.23v :-O ), 4.2 ο reaper...Εμενα ο δικος μου εχει καταγωγη απο μπανανία μερια φαινεται... 1.25@3.6 1.33@3.8 κ μετα το χαος. Prime stable gia 4G ουτε με 1.45+v. :hang3:Το θεμα ειναι τι θεωρει stable ο καθενας, οι περισσοτεροι με τις "τρελες συχνοτητες" δεν τρεχουν 10ωρα prime. Σε ολα τα forums το ιδιο συμβαινει και αναρωτιεσαι μετα μα τοσο γκαντεμης ειμαι. Επιλογη του καθενος ειναι ποσο stable θελει να ειναι το μηχανημα του ειδικα οταν μιλαμε για 24/7 συχνοτητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιανουάριος 9, 2009 #256 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 Το θεμα ειναι τι θεωρει stable ο καθενας, οι περισσοτεροι με τις "τρελες συχνοτητες" δεν τρεχουν 10ωρα prime. Σε ολα τα forums το ιδιο συμβαινει και αναρωτιεσαι μετα μα τοσο γκαντεμης ειμαι. Επιλογη του καθενος ειναι ποσο stable θελει να ειναι το μηχανημα του ειδικα οταν μιλαμε για 24/7 συχνοτητες.Συμφωνω κι επαυξανωprime & othos στους i7 μεχρι στιγμηςδεν με εχουν πεισει ως αξιοπιστα τεστ απολυτης σταθεροτητας οπως παλαιοτερα εχω δει μπλε οθονες κατα τη διαρκεια απλης εργασιας αλλα και gaming σε ρυθμισεις που περναγαν τα παραπανω επι 2+ωρεςειναι σιγουρα μια καλη ενδειξη αλλα οχι απολυτο τυφλοσουρτιαλλα οπως προειπε κι ο ασταματητοςη σταθεροτητα ειναι κατι σχετικο με τα δεδομενα που θετει ο καθε χρηστης για το συστημα του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Ιανουάριος 9, 2009 #257 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2009 [ΟΤ]πλεον για θεμα σταθεροτητας το prime μου φαινεται λιγο (χωρις και παλι να ειναι απολυτο αυτο.) , εκει που δοκιμαστικα το linx (gui για linpack) στα 64bit-α χτυπαγε στο 2λεπτο , το prime συνεχιζε ακαθεκτο.... για 2 ωρες++ [/ΟΤ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
gns Φεβρουάριος 28, 2009 #258 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2009 Παιδια επειδη σε αλλο thread μου ειπανε οτι υπαρχουν καποια προβληματα με την asus p6t deluxe και θα ηταν καλυτερα να επιλεξω αλλη μητρικη, θα ηθελα να μαθω και απο εσας αν σας εχει τυχη καποιο προβλημα(bug) με τη συγκεκριμενη μητρικη.Ακομη κατι στη συγκεκριμενη μητρικη μπορειτε να ρυθμισετε τις rpm των fans μεσο καποιου προγραμματος οπως το speedfan?επισης κατι ακομη επειδη θα παρω τον ι7 920 μαζι με την μητρικη μου ειπανε να τον παρω box γιατι εχω περισσοτερες πιθανοτητες να πεσω σε καλο κομματι ισχυει κατι τετοιο αναφερομε στα παιδια που τον πηραν 4+Ghz με αερα.Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Μάρτιος 1, 2009 Author #259 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2009 για τι προβληματα αναφερεσε?μπορεις να γινεις ποιο συγκεκριμενος? οσον αφορα την ρυθμιση των ανεμιστηρων ναι μπορεις. Για το ποσο καλα θα κλοκαρει ενας επεξεργαστης ειναι περισσοτερο θεμα τυχης αλλα τις περισσοτερες φορες επεξεργαστες με ιδιο batch κλοκαρουν παραπλησια. Θελει ψαξιμο ομως και φυσικα τυχη. Αυτο που λες για διαφορες στο overclock μεταξυ tray και box δεν ξερω αν ισχυει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gns Μάρτιος 1, 2009 #260 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2009 Συγκεκριμενα μου ειπανε γι'αυτο το thread εδω, μερικοι αντιμετωπιζουν προβληματα με τα voltages που δινει η μητρικη απο μονη της. Γι'αυτο θα ηθελα και την γνωμη σας πριν προβω στην αγορα της.Κατι ακομη οσων αφορα το oc θελω να παρω τον 920 κοντα στα 4Ghz με αερα κατα την γνωμη σας υπαρχει περιπτωση να με κοψει η συγκεκριμενη μητρικη παρα ο επεξεργαστης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.