def Ιανουάριος 6, 2009 #221 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 εγω βλεπω θερμοκρασιες απο το oc/palm πιο real δεν γινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Ιανουάριος 6, 2009 #222 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 Για βάλτου prime με 8 instances και άνοιξε Real Temp...:hehe: Θα ηθελα και εγω να το δω αυτο:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιανουάριος 6, 2009 #223 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 εγω βλεπω θερμοκρασιες απο το oc/palm πιο real δεν γινεται Όσο real είναι και του bios? :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 6, 2009 #224 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 δεν το καταλαβα αυτο?υπαρχει ποιο εμπιστο απο το μονιτορ του bios?τοτε ας μην εμπιστευομαστε τιποτε.Καλυτερα να τα βαζουμε θερμομετρα τοτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιανουάριος 6, 2009 #225 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2009 δεν το καταλαβα αυτο?υπαρχει ποιο εμπιστο απο το μονιτορ του bios?τοτε ας μην εμπιστευομαστε τιποτε.Καλυτερα να τα βαζουμε θερμομετρα τοτε Το bios είναι το πλέον πιο αναξιόπιστο. Εννοείται πως θερμοκρασίες βλέπουμε μέσω Core Temp ή Real Temp.Aπό αυτά μπορείς να έχεις σωστές μετρήσεις για το τι θερμοκρασία έχουν οι πυρήνες. Στους bloomfield απ' ότι είδα διαβάζουν ίδιο Tj οπότε δεν είχαν και απόκλιση στις μετρήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 7, 2009 #226 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 ελπιζω το σχολιο μου να μην το πηρες ειρωνικα,σου ζητω συγνωμη.Τελικα ειχες δικιο το oc/palm δειχνει μλκ,κατεβασα το real temp ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΑΝΩ,παντος το καλο ειναι ειναι οτι δεν κολανε στα τεστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιανουάριος 7, 2009 #227 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 ελπιζω το σχολιο μου να μην το πηρες ειρωνικα,σου ζητω συγνωμη.Τελικα ειχες δικιο το oc/palm δειχνει μλκ,κατεβασα το real temp ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΑΝΩ,παντος το καλο ειναι ειναι οτι δεν κολανε στα τεστ. Όχι προς Θεού!! Εφόσον δεν κολλάει καλά είναι,απλά μελλοντικά καλύτερα να πας σε κάποια ανώτερη ψύκτρα ή ακόμα ιδανικότερα νεράκι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 7, 2009 #228 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 παραπανω δεν θελω για το μικρο συστηματακι μου με τον 920.:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alphaX Ιανουάριος 7, 2009 #229 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Παντως τα GHz τα χετε για στραγαλια. 4 ο def (1.23v :-O ), 4.2 ο reaper...Εμενα ο δικος μου εχει καταγωγη απο μπανανία μερια φαινεται... 1.25@3.6 1.33@3.8 κ μετα το χαος. Prime stable gia 4G ουτε με 1.45+v. :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιανουάριος 7, 2009 #230 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Παντως τα GHz τα χετε για στραγαλια. 4 ο def (1.23v :-O ), 4.2 ο reaper...Εμενα ο δικος μου εχει καταγωγη απο μπανανία μερια φαινεται... 1.25@3.6 1.33@3.8 κ μετα το χαος. Prime stable gia 4G ουτε με 1.45+v. :hang3:Prime stable είμαι γύρω στα 4 με 1,32 αν θυμάμαι καλά.Ωστόσο ποτέ δεν έδινα μεγάλη σημασία σε prime/orthos γιατί καμία εφαρμογή δεν πρόκειται να στρεσάρει έτσι το μηχανημα.Οπότε το έχω στα 4,2 (με turbo) εφόσον εδώ και μιάμιση βδομάδα δεν μου έχει δώσει κάποιο σημάδι ότι είναι unstable σε αυτά που κάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Ιανουάριος 7, 2009 #231 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Τις έκανα τις δοκιμές μου.. Έπαιξε (σε safe mode πάντα..ψάχνω "τοίχο" με αέρα μιας και για 24/7 τον έχω στα default) 216*20 με 1.45V (4300φεύγα) και οι μνήμες στα 1700κάτι με 7-8-8-18 και 1.72V..Αποτελέσματα θα ανεβάσω αργότερα μια και τώρα φεύγω για δουλειά Πάντως το super pi κατέβηκε στα 9.58sec (έκανε και 9.501 αλλα ξέχασα να το κρατήσω) και στο mem bench του έβερεστ έσπασε τα 20GB/sec bw σε read και copy.. (το write μας την έκανε ήταν στα 19GB αλλα εντάξει ήταν ψυχολογικό το όριο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregorisvas Ιανουάριος 7, 2009 #232 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Ορίστε και τα screenshots..Δεν είναι τίποτα τραγικό..Αλλα το πολεμάω ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
pusher Ιανουάριος 7, 2009 #233 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 Παιδιά κοίταζα αυτό το συγκριτικό http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=2943&p=5 που είναι για τον x6800.Βλέπω ότι με τη stock ο επεξεργαστής φτάνει στα 3730 και με την 120 extreme στα 3940. 210 MHz διαφορά. Οι διαφορές θα κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα και για τον 920; Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο συγκριτικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Ιανουάριος 7, 2009 Author #234 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2009 κοιτα εδω μιλας για 2 επεξεργαστες με τελειως διαφορετικο TDP οποτε μονο με δοκιμη μπορει καποιος να πει ποσο διαφορα μπορει να εχει ο Ι7 με μια πολυ καλη aftermarket ψυκτρα σε σχεση με την stock. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pusher Ιανουάριος 8, 2009 #235 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Παιδιά κοίταζα αυτό το συγκριτικό http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=2943&p=5 που είναι για τον x6800.Βλέπω ότι με τη stock ο επεξεργαστής φτάνει στα 3730 και με την 120 extreme στα 3940. 210 MHz διαφορά. Οι διαφορές θα κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα και για τον 920; Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο συγκριτικό;Παιδιά καμιά ιδέα σχετικά; Μη πληρώνω ψύκτρα για 200 MHz. Ούτε έχω όρεξη να ξαναστήσω το PC για μια ψύκτρα που δε θα με βοηθήσει στο να κερδίσω επιδόσεις... Δε με ενδιαφέρει το ρεκόρ.Και κανένα καλό guide αν υπάρχει. Έχω βρει αυτό --> http://www.bit-tech.net/hardware/2008/11/06/overclocking-intel-core-i7-920/3 αλλά είναι πρώιμο. Όπως παραδέχεται ο συγγραφέας σε μερικά σημεία χωράνε πολλές δοκιμές ακόμη.Τέλος για το ζήτημα της θερμοκρασίας που αναφέρθηκε παραπάνω αυτή τη στιγμή έχω ανοιχτά τα Core Temp, Real Temp, Asus PC Probe II.Σε idle:Core Temp: 39 βαθμοίReal Temp: 34 βαθμοίASUS PC Probe II: 36 βαθμοίΣε 100% load με WPrime (8 threads):Core Temp: 69 βαθμοίReal Temp: 67 βαθμοίASUS PC Probe II: 69 βαθμοίΚαι τα τρία προγράμματα είναι αρκετά κοντά. Οπότε προσωπικά καλύπτομαι με το PC Probe II που είναι της ASUS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιανουάριος 8, 2009 #236 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 @pusher Μάλλον δεν έχεις τελευταίες εκδόσεις για τα Real,Core Temp,καθώς θα έπρεπε να διαβάζουν το ίδιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pusher Ιανουάριος 8, 2009 #237 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 @pusher Μάλλον δεν έχεις τελευταίες εκδόσεις για τα Real,Core Temp,καθώς θα έπρεπε να διαβάζουν το ίδιο.Τα κατέβασα 10 λεπτά πριν τα τρέξω. Πιο τελευταίες δε γίνονται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pusher Ιανουάριος 8, 2009 #238 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Prime stable είμαι γύρω στα 4 με 1,32 αν θυμάμαι καλά.Ωστόσο ποτέ δεν έδινα μεγάλη σημασία σε prime/orthos γιατί καμία εφαρμογή δεν πρόκειται να στρεσάρει έτσι το μηχανημα.Οπότε το έχω στα 4,2 (με turbo) εφόσον εδώ και μιάμιση βδομάδα δεν μου έχει δώσει κάποιο σημάδι ότι είναι unstable σε αυτά που κάνω.Με το Orthos θυμάμαι στον P4 δε μπορούσα να κουνήσω ούτε το ποντίκι.... Κινούνταν σπασμωδικά... Στον 920 δοκίμασα το OCCT αλλά δεν έπιανε 100% load γύρω στο 95% ήταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaperX Ιανουάριος 8, 2009 #239 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Τα κατέβασα 10 λεπτά πριν τα τρέξω. Πιο τελευταίες δε γίνονται...Για δες με αυτό...http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=179044 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pusher Ιανουάριος 8, 2009 #240 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2009 Δοκιμή με την 2.90 RC5 του Real Temp. Το screenshot πάρθηκε ταυτόχρονα με το FastStone Capture. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.