NikMark Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2008 Παιδες το πληκτολΟγιο τελος, αγοράστηκε. Απο που και πόσο όμως; Καλοδεχουμενα και τα Microsodt Gaming. Logitech μακρια παρακαλω! Και πόσο βασικά για ρέιζερ; Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stolis Νοέμβριος 29, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2008 Προχθές πήρα το reclusa και μπορώ να πώ από πρώτο χέρι πως είναι φανταστικό!! λιιγο τσιμπημένη η τιμή του , αλλά πολύ ωραία υλικά και αίσθηση! Προτείνεται από μένα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis2000 Νοέμβριος 29, 2008 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2008 Γιατί δεν θέλεις Logitech? Έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από το καινούριο G15 να σου πω την αλήθεια. Δεν έχει βέβαια την στιβαρότητα του Razer αλλά δεν παύει να είναι ένα πολύ καλό προιόν, τουλάχιστον εμένα δεν μου έχει δώσει προβλήματα. Από Razer, έχω το Lycosa μιας και είναι πιο "σέξυ" σε σύγκριση με το Tarantula και έχω να σου πω πως είναι φανταστικό. Από τιμές να τις περιμένεις λίγο τσιμπημένες, για το Lycosa (αυτό στην φώτο σου) πας για καμμιά 90άρα και καμμιά 95άρα για το Tarantula. To Reclusa είναι Microsoft powered by Razer® και έρχεται λίγο χαμηλότερα στα 60-65. Αυτές είναι οι τιμές που βρίσκονται βέβαια εδώ που μένω (Ιταλία) οπότε μπορεί να έχει κάμποση απόκλιση από αυτές στην Ελλάδα Ελλάδα, προς τα πάνω ή κάτω, δεν γνωρίζω. Ορίστε και μερικές φώτο: Lycosa Reclusa Τarantula Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.