Jump to content

Tα μνημοφάγα VISTA SP2

Dagalidis

Recommended Posts

To oτι τα Windows Vista τρώνε την μνήμη χωρίς λόγο το ξέραμε.

Το ότι είναι ΓΤΠ από πλευράς προγραμματισμού το γνωρίζαμε.

Το ότι η Microsoft μας υποσχέθηκε να λύσει αρκετά προβλήμματα με τα SP1 & SP2 το περιμμέναμε...

Αλλά επειδή τα λόγια είναι λόγια, ας δούμε τι κατάφερε η Microsoft να βελτιώσει με το SP2 στα VISTA ULTIMATE 64 Bit.... :hmm:

LA VOILA>.......

i345013_vista.jpg

ΜΠΡΑΒΟ βρε MICROSOFT.......:clap:

KAI MAMΩ την διαχείρηση μνήμης...... :tomato::tomato:

Γιατί δεν το απ απενεργοποιείς?

To έχω κάνει ήδη.

Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι το μέγεθος της μνήμης που δέσμευσε...

Εαν είναι δυνατόν.

Χρειάστηκαν 10 λεπτά να πέσει στα 80ΜΒ.:slap:

Τρεχει συνεχεια . ;)

Εμενα γιατι δεν το εμφανιζει καν? Απο που το απενεργοποιεις?

"Here is the first important tip. Disable File Search Indexing (which includes processes - SearchProtocolHost, SearchFilterHost and SearchIndexer) in Windows Vista to substantially boost performance. This is a windows service which runs in background always accessing harddisk and network resources. If you disable this, windows search may not be accurate, but that is something I don’t care.

Disbling Windows Search Service is simple. Open up Control Panel -> Administrative Tools -> Service. Find a service named Windows Search. Stop this service and change its startup type to manual. If you want, you can manually run the service when you are not using your system."

Νομίζω ότι το indexing αυτό τρέχει μόνο στην αρχή, μετά από format και από ένα σημείο και μετά τελειώνει και δεν ξαναενοχλεί.

Έτσι είναι! Μόλις φτιαχτεί το index (ευρετήριο) θα πέσει. Το ίδιο γίνεται και με τα antivirus όταν τα βάζεις να κάνουν full scan.

Προσωπικά το έχω απενεργοποιήσει (MS Search v.4 σε XP SP3) γιατί δε μου χρησιμεύει σε απολύτως τίποτα. Αν είστε από τους τύπους που σώζουν όπου να'ναι, παρατάνε αρχεία όπου να'ναι, ή έχετε κατεβάσει το μισό web χύμα στο δίσκο τότε κρατήστε το, το χρειάζεστε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.