Dagalidis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2008 To oτι τα Windows Vista τρώνε την μνήμη χωρίς λόγο το ξέραμε. Το ότι είναι ΓΤΠ από πλευράς προγραμματισμού το γνωρίζαμε. Το ότι η Microsoft μας υποσχέθηκε να λύσει αρκετά προβλήμματα με τα SP1 & SP2 το περιμμέναμε... Αλλά επειδή τα λόγια είναι λόγια, ας δούμε τι κατάφερε η Microsoft να βελτιώσει με το SP2 στα VISTA ULTIMATE 64 Bit.... LA VOILA>....... ΜΠΡΑΒΟ βρε MICROSOFT.......:clap: KAI MAMΩ την διαχείρηση μνήμης...... :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Νοέμβριος 28, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 Γιατί δεν το απ απενεργοποιείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dagalidis Νοέμβριος 28, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 Γιατί δεν το απ απενεργοποιείς? To έχω κάνει ήδη. Εκείνο που μου κάνει εντύπωση είναι το μέγεθος της μνήμης που δέσμευσε... Εαν είναι δυνατόν. Χρειάστηκαν 10 λεπτά να πέσει στα 80ΜΒ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Νοέμβριος 28, 2008 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 BTW, η οθόνη σου είνα LG2600HP-BF Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim Νοέμβριος 28, 2008 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 φιλε μιλας για beta εκδοση ετσι?αν και για beta δεν βρισκω κατι στο net παρα μονο οτι θα την δουμε πριν την ανοιξη του 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Νοέμβριος 29, 2008 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2008 Εμένα 28ΜΒ χρησιμοποιεί πάντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Νοέμβριος 29, 2008 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2008 Εμενα γιατι δεν το εμφανιζει καν? Απο που το απενεργοποιεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Νοέμβριος 29, 2008 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2008 φιλε μου αν εχεις 2Gb μνημη και τρεχεις 64αρια Vista μην περιμενεις τιποτα καλυτερο,ακομα και 4gb να εχεις που και που θα συμβενει αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Νοέμβριος 29, 2008 #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2008 Νομίζω ότι το indexing αυτό τρέχει μόνο στην αρχή, μετά από format και από ένα σημείο και μετά τελειώνει και δεν ξαναενοχλεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Νοέμβριος 29, 2008 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2008 Τρεχει συνεχεια . Εμενα γιατι δεν το εμφανιζει καν? Απο που το απενεργοποιεις? "Here is the first important tip. Disable File Search Indexing (which includes processes - SearchProtocolHost, SearchFilterHost and SearchIndexer) in Windows Vista to substantially boost performance. This is a windows service which runs in background always accessing harddisk and network resources. If you disable this, windows search may not be accurate, but that is something I don’t care. Disbling Windows Search Service is simple. Open up Control Panel -> Administrative Tools -> Service. Find a service named Windows Search. Stop this service and change its startup type to manual. If you want, you can manually run the service when you are not using your system." Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Νοέμβριος 29, 2008 #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2008 Νομίζω ότι το indexing αυτό τρέχει μόνο στην αρχή, μετά από format και από ένα σημείο και μετά τελειώνει και δεν ξαναενοχλεί.Έτσι είναι! Μόλις φτιαχτεί το index (ευρετήριο) θα πέσει. Το ίδιο γίνεται και με τα antivirus όταν τα βάζεις να κάνουν full scan. Προσωπικά το έχω απενεργοποιήσει (MS Search v.4 σε XP SP3) γιατί δε μου χρησιμεύει σε απολύτως τίποτα. Αν είστε από τους τύπους που σώζουν όπου να'ναι, παρατάνε αρχεία όπου να'ναι, ή έχετε κατεβάσει το μισό web χύμα στο δίσκο τότε κρατήστε το, το χρειάζεστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Νοέμβριος 29, 2008 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2008 Εμένα πάλι πάνω από 30 mb δεν πάει...στα 4 gb δεν έχει να πεί κάτι!:crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.