Jump to content

Overclocking Q9550Asus Maximus Extreme ΒΟΗΘΕΙΑ

NTINOSSS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους σας εδωμέσα.Πριν από ένα μήνα περίπου αγόρασα έναν υπολογιστή και ενώ υποτίθεται οτί θα τον έπερνα υπερχρονισμένο από το μαγαζί όπου τον παράγγειλα όταν τελικά τον άνοιξα και τον έβαλα να δουλέψει είδα πως δεν τον είχαν υπερχρονίσει τελικά.Και αφού τους πήρα τηλέφωνο και τους το είπα μου είπαν οτί μάλλον ξέχασαν να σώσουν τις ρυθμίσεις και επειδή δεν μένω Αθήνα κάτσαμε και υπερχρονίσαμε το μηχάνημα από το τηλέφωνο.

Το αποτέλεσμα ήταν να μου κολάει συνεχώς το μηχάνημα μέχρι που ανέβασα αρκετά τα ρέυματα (σύμφωνα με τις οδηγίες πάντα του τεχνικού από το τηλέφωνο).

Εχθές που μπήκα και γράφτηκα στο φόρουμ του TheLab.gr ύστερα από αρκετή ώρα ψαξίματος κατέληξα στο συμπέρασμα οτί τα ρέυματα που έχω βάλει είναι αρκετά υψιλά για αυτό και θα ήθελα την ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ!!!

Το μηχάνημα έχει:CPU:Q9550 @ 3.68Ghz M/B:Asus Maximus Extreme Ram:Corsair 2 x 2GB, PC3 12800, 9-9-9-24, TW3X4G1600C9DHX και ψύχεται με υδρόψυξη!!!1.jpg

Επίσης να αναφέρω οτί μόνο με τις ρυθμίσεις αυτές που έχω αυτή την στιγμή στα ρέυματα ολοκληρώνει το INTELBURN TEST.Όποτε δοκίμασα να κατεβάσω το ρέυμα της CPU ο υπολογιστής ναι μεν άνοιγε αλλά δεν ξεκινούσε καν το INTELBURN TEST.

2ον:Έαν γνωρίζει κάποιος οι συγκεκριμένες RAM σε τι timings μπορώ να τις κατεβάσω και πως μπορώ να τις ανεβάσω τα Mhz γιατί ενώ είναι 1600άρες με τις ρυθμίσεις που έχω πάνε στα 1226Mhz.

Ελπίζω να ήμουν κατατοπιστηκότατος και να μπορέσετε να μου δώσετε κάποια συμβουλή.Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

θα το καπσεις με αυτες τις ρυθμυσεις

vcore max 1.42

cpupll 1.36 max

north bridge 1.69

dram 1.96

fsb term voltage auto mem 7-7-7-21

loadline enable

gtlref0.63x all 2 for 45nm

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.