Jump to content

9800GTX+ VS 8800GTS

TheoVeRCloCKeR

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

ε δεν ειναι χαμηλη.Ιμο ειναι το νορμαλ πλεον, 1280χ1024 μικρη 1920+ μεγαλη. Οπως και να εχει, εγω θα σου ελεγα να αποφυγεις το σλι για τους γνωστους λογους : drivers-games-ρευμα-θερμοκρασια-θορυβος.

Τωρα για καρτα, αμα αντεχει το μπατζετ, εγω θα ελεγα 260core ή υπομονη μεχρι τα 55νμ.Αν ερθουν ποτε βεβαια :hehe:

Απορίπτεις την gigabyte επειδή δεν έχει dual slot cooler.

Διαλέγεις απλά την φθηνότερη από τις άλλες δύο (δλδ την twintech) γιατί η μόνο διαφορά που έχουν είναι το αυτοκόλλητο, ένα factory o/c που μπορείς να κάνεις και μόνος σου, και πιθανόν κανα συνοδευτικό ...

....εγω θα ελεγα 260core ή υπομονη μεχρι τα 55νμ.Αν ερθουν ποτε βεβαια...

Έχουμε κανένα νεότερο πότε θα έρθουν τα 55nm ? Είμαι στο παρατσάκ για 260.

Έχουμε κανένα νεότερο πότε θα έρθουν τα 55nm ? Είμαι στο παρατσάκ για 260.

δε γνωριζω...μια βολτα απο xs μπορει να διαφωτισει βεβαια :p

Δυστυχως δεν μπορω να βρω την 9800GTX+ της Gigabyte...Είμαι ανάμεσα σε Gigabyte 9800GTX+ 1GB στην τιμή των 194 και την XFX 9800GTX+ αλλα στα 512 και την ιδια τιμη!

Gigabyte

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0365074&catid=020300

XFX

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.519638

Μετα παίζει TwinTech που δεν μου πολυαρέσει λόγω engine clock και καποιες αλλες διαφορες με XFX και Gigabyte.

Σκεφτομουν και κατι τετοιο αλλα πρώτον δεν θελω μεταχειρισμένη και δευτερον θελω να αξιοποιησω το SLI που δινει περισσοτερο bench...!

Από αυτές που έχω δει στο μαγαζί, καλές και άγιες όλες, αλλά η Point of View ήταν η καλύτερη - είχε εκείνο το Accelero με τους 2-3 fans πάνω της, πολύ τούμπανο ψύκτρα.

Γενικά πολλοί προτιμάνε πάντως τη GIGA με το 1GB :p

Μαλλον τωρα επικοινώνησαν μαζί μου και μου είπαν 9800GTX+ Gigabyte αλλα μονο 1GB. Να σταματήσω να ασχολούμαι και να πάρω μια 4870 και να τελειώσει εδώ τ θεμα???:help1:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.