Jump to content

9800GTX+ VS 8800GTS

TheoVeRCloCKeR

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Συγγνωμη που δεν απαντησα καθολου χθες αλλα δεν βρισκομουν σπιτι!Λοιπόν, ενδιαφέρομαι για g92,το budget δεν με ενδιαφερει και πολυ-δεν λεω οτι ειναι απεριόριστο- αλλα πχ απο multirama που βρηκα την 9800GTX+ της Gigabyte εχει 175Ε...Δεν θεωρω οτι ειναι και τόσο ακριβή! Η αλλη λύση μετα που δεν την πολυσκέφτομαι όμως ειναι μια 4870(χαραμίζοντας το SLI) η μια 260 που μοιαζει το πιο απιθανο...! Σας μπέρδεψα?:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Τι λέτε\?

Ναι σ'αυτο εχεις δίκιο αλλα να σου πω την αλήθεια θα με ενδιέφερε πολυ τo benchmark. Θα προτιμούσες μια 260 απο μια 4870?

Προσωπικά ναι, αλλά σηκώνει μεγάλη κουβέντα.

Οι διαφορά στην τιμή τους πλέον είναι μικρή, (τουλάχιστον στο μαγαζί που φροντίζουμε να ψωνίζουμε hardware), oι διαφορές στις επιδόσεις είναι επίσης μικρές (εώς και μηδαμηνές) .

Από εκεί και πέρα η 260 έχει πολύ μικρότερη κατανάλωση (ειδικά idle), καλύτερη θερμική συμπεριφορά, καλύτερες υλοποιήσεις imho.

Το γεγονός πως έχεις nforce chipset είναι ίσως ένας λόγος παραπάνω να την προτιμήσεις, για υποθετικό σενάριο SLi κάποια στιγμή.

Τέλος να επιλέξεις τώρα SLi με τις κάρτες που κοιτάς δεν θα το πρότεινα, εκτός και αν βρεις 2 φθηνές μεταχειρισμένες και θες να παίξεις.

Με μία 260 είσαι καλυμμένος σε όλα τα σημερινά games, (-του γνωστού που θέλει παραχωρήσεις), και δεν μπλέκεις με SLi.

SLi: Μεγαλύτερη κατανάλωση, micro shuttering, κακό εώς ανύπαρκτο scale σε πολλά παιχνιδια, ασυμβατότητες συχνά μέχρι να βγουν νέoι drivers κλπ. χαριτωμένα.

Kανε sli me 9800 gtx σκοτωνουν πραγματικα!.....Παρε καμια 9800x2 σε τιμη κατω απο 300! Η καλυτερη καρτα για το crysis!

θα σου πω το εξης στο συστημα μου εχουν περασει απο το καλοκαιρι 2 4850 cf-> 9800 gx2-> 280 gtx pou εχω τωρα!

Στο CRYSIS kai CRYSIS WARHEAD η 9800 gx2 ειναι η καλυτερη, στα ματια μου ειδα πολυ καλυτερη συμπεριφορα σε frames per second!

Ωραια αλλα που θα βρω 2 9800GTX+???? Το πλαισιο εχει μονο twintech και δεν μου γεμίζει το μάτι...Μετα πάμε στο ξε-chop που δεν μ' αρεσει...Δηλαδη εχει XFX 512 η Gigabyte(που θέλω) αλλα μόνο στο 1 gb.Tι να κάνω????

αλλα ρε φιλε πας στα 340 ευρω αμα παρεις δυο....προσωπικα δεν αξιζει καλυτερα μια 280 gtx sta 400 eyrw! Nα εχεις το κεφαλι σου ησυχο και μην περιμενεις το πως θα εχει γραφτει σε sli!

Για used καρτες θα σου ελεγα να πρεις 9800 gtx , να δωσεις καπου 240 (2χ120) ευρω και να εισαι κομπλε

Δεν νομιζω...Μαλλον θα παρω 2 9800GTX+ το θεμα είναι απο που...Την μια θα την αγοράσω εγω και την άλλη δώρο Χριστουγέννων...!(ο μπαμπας!)Ειδα οτι η XFX εχει το μεγαλύτερο engine clock...Να την προτιμήσω?

Εγω θα ελεγα μακρια απο sli.Αν θες να παρεις καρτα ντε και καλα ΤΩΡΑ παρε μια 4870/260core αλλιως περιμενε να βγουν τα 55νμ της Νν η κατι τετοιο.

Ελπιζω να παιζεις σε μεγαλη αναλυση :)

xfx απλά από τις καλύτερες μάρκες.

edit : συμφωνώ με τον sebastian να πας σε 280gtx με μιας και να αφήσεις τα sli στην άκρη. σε αναλύσεις 1920*1200 σε υπερκαλύπτει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.