Jump to content

δεν boot-άρει καινούριους kernels (>2.6.19)

thanassis

Recommended Posts

παιδιά έχω ένα πρόβλημα, δεν boot-άρει ο υπολογιστής (laptop) μου cd με καινούριους kernels, εμφανίζει "initializing gfx code"

δοκίμασα και με αναβάθμιση των kubuntu 7.10-->8.04 και πάλι δεν τους ξεκινάει.... παρατήρησα όμως κάτι τελευταία και έπαθα πλάκα, εγκατέστησα τα 8.10 σε flash-άκι και τα ξεκίνησε κανονικά!!! ενώ το cd δεν το ξεκινάει!!!!!

το laptop είναι:

philips X50 (twinhead stylebook 12D με φίρμα philips)

Intel Pentium M 1,73GHz

1,5GB RAM ->333Mhz

wifi b/g

12,1'' xga tft lcd

Intel GMA η κάρτα γραφικών.... ότι άλλη πληροφορία παρέλειψα πείτε μου...

ξέρετε κάτι που θα με βοηθούσε????

Υ.Γ. δοκίμασα διάφορα, να μην εμφανίζει splash screen μήπως και βγάλει σφάλμα, τα noacpi , noapic , nolapic χωρίς καμία επιτυχία, το πρόβλημα το έχουν και άλλοι, μπορείτε να δείτε και εδώ: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=805746

Φαίνεται να έιναι καθαρά θέμα conflict κάποιου default driver module του kernel με το hardware σου... δυστυχώς δεν υπάρχει F6 στο linux, οπότε θα πρέπει να περιμένεις για κάποια μελλοντική αναβάθμιση ή μέχρι κάποιος να patch-άρει τον driver και να τον δώσει έξω... :X:

Απο το ubuntuforums που έστειλες λένε οτι σε αυτό το

link o τύπος το έλυσε το πρόβλημα. Το δοκίμασες ?

αυτό να φανταστείς το λινκ δν μου άνοιγε το καλοκαίρι!!!! δοκιμάζω και σας ενημερώνω μόλις έχω νεώτερα :)

Απο το ubuntuforums που έστειλες λένε οτι σε αυτό το

link o τύπος το έλυσε το πρόβλημα. Το δοκίμασες ?

έκαψα το image σε ένα δισκάκι, αλλά συνεχίζει να μην boot-άρει.... μήπως πρέπει να το τροποποιήσω πριν τ γράψω??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.