TheoVeRCloCKeR Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2008 Αυτη την περίοδο θα ήταν καλύτερα να αφήσω τον υπολογιστή μου χωρις πλαϊνό για καλύτερη ψύξη ή ίσως έχω χαμηλότερες θερμοκρασίες αν εχω κλειστό τον υπολογιστή απο όλες τις πλευρές????????:yawn::yawn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Νοέμβριος 28, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 Εκτεθειμένο κουτί = σκόνη!Τι θερμοκρασίες έχεις τώρα; Τι CPU έχεις; Σύστημα ψύξης; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante80 Νοέμβριος 28, 2008 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 Αυτη την περίοδο θα ήταν καλύτερα να αφήσω τον υπολογιστή μου χωρις πλαϊνό για καλύτερη ψύξη ή ίσως έχω χαμηλότερες θερμοκρασίες αν εχω κλειστό τον υπολογιστή απο όλες τις πλευρές????????:yawn::yawn: Μα...γιατί δεν το δοκιμάζεις απλά? Μισή ώρα δουλειά είναι...και πες μας και εμάς τι βρήκες...^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoVeRCloCKeR Νοέμβριος 28, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 Δεν εχω καθολου ψηλες θερμοκρασιες...Απλα ήθελα το κατι παραπάνω...!CPU Q6600 και ψυχτρα Z600!Μαλλον θα το κλεισω να μην μου σκονιζεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Νοέμβριος 28, 2008 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 Αν αφήσεις το κουτί χωρίς πλαϊνό, πάει βόλτα το όποιο airflow έχει το κουτί σου. Αν έχεις κακό airflow βέβαια δεν χάνεις και τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoVeRCloCKeR Νοέμβριος 28, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 Δεν πιστευω οτι εχω κακο airflow!Αρα καλύτερα να το κλείσω...Σε θερμοκρασία θα κάνει διαφορά? Τωρα για 1-2 βαθμους δεν με πολυενδιαφερει αλλα αν μιλαμε για 5 θα τ σκεφτω!:happy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Νοέμβριος 28, 2008 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 Kάνε μια δοκιμή, το πιο απλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoVeRCloCKeR Νοέμβριος 28, 2008 Author #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 Οκ εγινε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.