Jump to content

Καλύτερα με ή χωρίς πλαϊνό?

TheoVeRCloCKeR

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αυτη την περίοδο θα ήταν καλύτερα να αφήσω τον υπολογιστή μου χωρις πλαϊνό για καλύτερη ψύξη ή ίσως έχω χαμηλότερες θερμοκρασίες αν εχω κλειστό τον υπολογιστή απο όλες τις πλευρές????????:yawn::yawn::yawn::yawn::yawn:

Αυτη την περίοδο θα ήταν καλύτερα να αφήσω τον υπολογιστή μου χωρις πλαϊνό για καλύτερη ψύξη ή ίσως έχω χαμηλότερες θερμοκρασίες αν εχω κλειστό τον υπολογιστή απο όλες τις πλευρές????????:yawn::yawn::yawn::yawn::yawn:

Μα...γιατί δεν το δοκιμάζεις απλά? Μισή ώρα δουλειά είναι...και πες μας και εμάς τι βρήκες...^^

Δεν εχω καθολου ψηλες θερμοκρασιες...Απλα ήθελα το κατι παραπάνω...!CPU Q6600 και ψυχτρα Z600!Μαλλον θα το κλεισω να μην μου σκονιζεται!

Αν αφήσεις το κουτί χωρίς πλαϊνό, πάει βόλτα το όποιο airflow έχει το κουτί σου. Αν έχεις κακό airflow βέβαια δεν χάνεις και τίποτα. :)

Δεν πιστευω οτι εχω κακο airflow!Αρα καλύτερα να το κλείσω...Σε θερμοκρασία θα κάνει διαφορά? Τωρα για 1-2 βαθμους δεν με πολυενδιαφερει αλλα αν μιλαμε για 5 θα τ σκεφτω!:happy::happy::happy:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.