morph Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 28, 2008 Πρόκειται να αγοράσω είτε το antivirus είτε to internet security. Δοκίμασα το internet security αλλά βρίκα το firewall κάπως ενοχλητικό. Σκεύτομαι να χρησιμοποιήσω το outpost. Εσείς τι προτείνετε?1 - kaspersky antivirus και κάτι άλλο για firewall 2 - Kaspersky Internet security Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Νοέμβριος 28, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 kaspersky antivirus και firewall των windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Νοέμβριος 28, 2008 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 kaspersky antivirus και firewall των windows.Η καλύτερη λύση!!! Γιατί όντως είναι εκνευριστικότατο το firewall του security Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Νοέμβριος 28, 2008 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 kaspersky αν και το θεωρώ λίγοοο βαρύ, αλλά είναι κορυφαίο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Νοέμβριος 28, 2008 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 Εχω αγορασει (το τονιζω ) το Internet Security. Μολις "μαθει" τα προγραμματα που χρησιμοποιουν το νετ, μετα δεν το καταλαβαινεις. Και το θεωρω αρκετα ελαφρυ σε σχεση με αλλες ολοκληρωμενες πλατφορμες antivirus/firewall/μπλα-μπλα ! παντα imho Link to comment Share on other sites More sharing options...
morph Νοέμβριος 29, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2008 Εχω αγορασει (το τονιζω ) το Internet Security. Μολις "μαθει" τα προγραμματα που χρησιμοποιουν το νετ, μετα δεν το καταλαβαινεις. Και το θεωρω αρκετα ελαφρυ σε σχεση με αλλες ολοκληρωμενες πλατφορμες antivirus/firewall/μπλα-μπλα !παντα imho Από παραμετροποίηση τι λέει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Δεκέμβριος 1, 2008 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2008 kaspersky antivirus και firewall των windows.έτσι είμαι κι εγώ σε 3 PCs (XP και Vista) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.