mariosalice Νοέμβριος 28, 2008 #21 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 Πανέμορφη δουλειά. Μπράβο.Χθες χάζευα τα Lian Li.Έχει πάρα πολλά καταπληκτικά κουτιά, αλλά ούτε ένα δεν βρήκα όπως το θέλω, έτοιμο για υδρόψυξη.Θέλουν μετατροπή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiO Νοέμβριος 28, 2008 #22 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 Ρε συ Κοπρίτη, αδικήσε στην Ελλάδα....Θα έπρεπε να σε έχουν προσλάβει σε καμιά CoolerMaster και να είσαι υπεύθυνος παραγωγής των κουτιών ή κάτι τέτοιο.....Τι έκανε πάλι ο άνθρωπος!!!!!....Φοβερός....Ναί αλλά δεν αδικούμαστε εμείς σαν Έλληνες... Έχουμε αυτόν που μας αξίζει...:clap: Σε ευχαριστούμε Γιώργο που ανάγεις το case modding σε δημιουργική έκφραση τέχνης!p.s.: Tο case απο κοντά είναι πολύ πιο εντυπωσιακό! Η κομψότητα μερικές φορές είναι πολύ πιό extreme από μερικά κραυγαλέα modding... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Νοέμβριος 28, 2008 #23 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 Μπράβο... :clap:Άλλη μια άψογη δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theovaz Νοέμβριος 28, 2008 #24 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 Άψογος:clap: Ο τρόπος που έχουν μερικοί moders να αναδεικνύουν ένα κουτί μέσω της κομψότητας και της σωστής επιλογής (λίγων) χρωμάτων δεν συνγκρείνεται καν με τα υπόλοιπα:yes2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Νοέμβριος 28, 2008 #25 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 το πορτοκαλι το "σκοτωνει" καπως (γουστα ειναι αυτα αλλωστε) πολυ καλη δουλεια -οσο εχουμε δει τουλαχιστον- ωραιο και το εσωτερικο βαψιματακι (μη γουοντς του) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowReaper Νοέμβριος 30, 2008 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2008 Ερώτηση: Τα σχεδιάκια στο πρώτο ποστ με ποιο πρόγραμμα τα έκανες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
theovaz Νοέμβριος 30, 2008 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2008 Google Sketch Up:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Νοέμβριος 30, 2008 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2008 Καλημερα,διακοπτες start kai reset ''μουρατους'' που μπορω να βρω?Ξερετε στυλ f16 cockpit κι ετσι... Για πειτε μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Νοέμβριος 30, 2008 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2008 Καλημερα,διακοπτες start kai reset ''μουρατους'' που μπορω να βρω?Ξερετε στυλ f16 cockpit κι ετσι...Για πειτε μου... Αναφερεσαι στους διακοπτες αεροπορικου τυπου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Νοέμβριος 30, 2008 Author #30 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2008 Άψογος:clap: Ο τρόπος που έχουν μερικοί moders να αναδεικνύουν ένα κουτί μέσω της κομψότητας και της σωστής επιλογής (λίγων) χρωμάτων δεν συνγκρείνεται καν με τα υπόλοιπα:yes2: σε τετοιες περιπτωσεις παιζει μεγαλο ρολο και τι ζηταει ο χρηστης του κουτιου καποιοι εχουν γουστο και ξερουν πανω κατω τι θελουν και αλλοι παλι θελουν τρια τεσσερα χρωματα λαμπιτσες ενα καρο αυτοκολλητα και τσιγκουνευονται να βαλουν ενα μαυρο καλυμα στο λευκο dvd-rom τους σε κουτια τυπου LianLi, Silverstone Κτλ... εγω θα προσπαθησω να τους μεταπεισω αλλα μεχρι ενος σημειου μετα μπορει να γινω πιεστικος και δεν μ'αρεσει αμα το θελει ετσι , ας το παρει απλα θα ντραπω να βαλω το ονομα μου πανω:tw: Google Sketch Up Καλημερα,διακοπτες start kai reset ''μουρατους'' που μπορω να βρω?Ξερετε στυλ f16 cockpit κι ετσι... Για πειτε μου... αεροπορικου τυπου διακοπτακια μπορεις να βρεις σε μαγαζια με ειδη βελτιωσης αυτοκινητων σε διαφορα χρωματα (τα καπακια τους δλδ) με led ή οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Νοέμβριος 30, 2008 #31 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2008 Τα υπογράφεις τα κουτιά που φτάχνεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Νοέμβριος 30, 2008 #32 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2008 Παρεμβαση . Απο οτι εχω δει Μαριε βαζει μεταλικη ετικετα με το ''ονομα'' του . Ωραιο και το lian li . Θα πηγαινει στα raids ο Trooper με αλλον αερα : D Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Νοέμβριος 30, 2008 #33 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2008 Mηπως υπαρχουν ετοιμα ? Δεν με ενδιαφερει και τοσο το στυλ που προανεφερα,για παραγειγμα το 'πα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Νοέμβριος 30, 2008 Author #34 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2008 Τα υπογράφεις τα κουτιά που φτάχνεις?οσα εχουν μεγαλο βαθμο παραμετροποιησηςολοκληρωμενο modding δηλαδη(πχ σχεδιο, κοψιμο-ραψιμο, βαψιμο ακομα και cable management, εγκατασταση watercooling, ηχομονωση)δεχονται ενα διακριτικο ταμπελακι οπως ειπε κι ο Athens2004...αν ο χρηστης δεν το θελει, απλα το ξεβιδωνειMηπως υπαρχουν ετοιμα ? Δεν με ενδιαφερει και τοσο το στυλ που προανεφερα,για παραγειγμα το 'πα...ετοιμα ειναι κι αυτα που σου λεωκομπλε & ready to useαν ψαχνεις για απλα μεταλλικα buttons, switches * knobsμια βολτα σε Κατουμα-Φανο-Ακτινιο θα σε καλυψει σιγουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Νοέμβριος 30, 2008 #35 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2008 Στο extreme δεν φερνετε ετσι?Ευχαριστω πολυ παντως για την βοηθεια.:yes4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spank Μάρτιος 9, 2009 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2009 Άψογη δουλειά φίλε μου μπράβο και παλι μπράβο Άντε να πιάσεις και το δικό μου το Cosmos :jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Δεκέμβριος 11, 2009 #37 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2009 Χρώσταγα κάποιες φωτό απο το κουτί με το σύστημα επάνω και πέρασε λίγος καιρός. Τώρα που άλλαξα την VGΑ και έβαλα το μπλοκ της, καθάρισα και το κουτί απο τη σκόνη, ήταν ευκαιρία για μερικές φωτός. Πάμε λοιπόν: Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Δεκέμβριος 12, 2009 #38 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2009 Καμια φωτο μερας χωρις φωτισμο παιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Δεκέμβριος 12, 2009 #39 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2009 Ολες οι φωτο ειναι μερας εκτος απο μια. Απλα το δωματιο ειναι γενικα σκοτεινο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Δεκέμβριος 12, 2009 Author #40 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 12, 2009 Kαλοριζικο το θηριακι Κωστα...μια χαρα εχει διατητηθει το κουτακι απ'οτι βλεπω...καθαρο και τακτοποιημενοαν και τωρα που το βλεπω συναρμολογημενοθα ελεγα οτι θελει ακομα...-sleevαρισμα τουλαχιστον στα 6-8pin pci-e-μαυρα sata του μετρου για κατω και 30αρια για τα drives-μαυρη βαφή ντυσιμο στα drivesλεπτομερειες θα μου πεις...αλλα μια που το κανεις, καντο ολο λεω εγω...και με την ευκαιρια για πες απο θερμοκρασιες πως παει?η 5970 σε φορτιο τι λεει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.