inlovem Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2008 Παιδιες εχω σοβαρο προβλημα με καινουριο pc, με Rampage formula. ο cpu ειναι ο q6600 τα ram που εχω ειναι 2χ2gb crorssair dominators 1066 psu 1000w APX supernova και 4870 ati. case ειναι armor + watercooling. οι θερμοκρασιες core temp 25-27 μετα το overclocking και winprime test 51 και shut down. ολες voltimider led ειναι αναμενες και τα 3 χρωματα εχτος απο του cpu που δεν αναβει καμία. το cpu ειναι overclock 3.4ghz και τα ραμ def. μετα το winprime εμεινε οπως γραφω πιο πανω. δοκιμασαμε clr cmos ομως τιποτα . αφισαμε μονο μητρικη και cpu και δοκιμασαμε αλλα τα ιδια χρωματα στα voltmiders. οταν το πηρα στο eshop για rma το εβαλεν πανω σε 1300w tagan και δουλεψε και μου ειπε οτι εχει 3ανατιχει σε ιδια μητρικη με 1100 και μονο 1300w 3εκινουσε.. υπαρχει περιπτοση να συμβενει αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Νοέμβριος 28, 2008 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 Λες να μην του φτάνει το 1000άρι? Με την καμία λέμε να είναι τα watt του psu. Mάλλον είναι πρόβλημα του supernova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inlovem Νοέμβριος 28, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 δοκιμασα 650w be quite και τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Νοέμβριος 28, 2008 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 Δλδ με 100αρι supernova και 650άρι bequiet δεν παίζει το μηχάνημα αλλά παίζει με tagan 1300 ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Νοέμβριος 28, 2008 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 tagan:inlove:asusδεν μπορει να συμβαινει αυτο κατι αλλο πρεπει να ειναι ακομα και τα 600 watt ειναι πολλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 28, 2008 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 Έχω το σύστημα της υπογραφής μου με πολλά παρελκόμενα(DVDx2,ledfansx8,κάρτα ήχου) και είμαι με ένα thermaltake550w!Δεν ξέρω αν αυτό σου λέει κάτι αλλά τουλάχιστον δεν είναι θέμα watt.Μπορεί να είναι θέμα supernova(ασυμβατότητα ή κάτι τέτοιο αν και λίγο κουλό μου φαίνεται):nada: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GMX Νοέμβριος 28, 2008 #7 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 Στο e-shop που πήγες μόνο την μητρική πήγες ή όλο το σύστημα; Γιατί αν πήγες μόνο την μητρική πάει να πει ότι δεν φταίει το τροφοδοτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Νοέμβριος 28, 2008 #8 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2008 Στο e-shop που πήγες μόνο την μητρική πήγες ή όλο το σύστημα; Γιατί αν πήγες μόνο την μητρική πάει να πει ότι δεν φταίει το τροφοδοτικό. ...Εκτός αν και καλά την δοκημάσανε με το ίδιο(ίδιας εταιρείας και watt)τροφοδοτικό(που δεν πιστεύω να παίζει κάτι τέτοιο!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
inlovem Νοέμβριος 29, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2008 τους εχω παρει μητρικη ραμ και επε3εργαστη.. εχει κολλισει ι οθονη την μητρικης στο Cpu init και τα voltimders οπωσ εχω πει πιο πανω. θα παρω ολο το pc την δευτερα στο eshop... ειναι δυνατο να του φταιει το psu ελεος Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpapad Νοέμβριος 29, 2008 #10 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2008 Μάλλον οι μνήμες είναι.Έχεις άλλες να δοκιμάσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inlovem Νοέμβριος 29, 2008 Author #11 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2008 δεν ειναι οι μνημες διαβασες καλα το προβλημα τωρα εχω στην μητρικη μονο cpu motherboard και psu και λεει μονο cpu init στην led οθονη της μητρικη. δεν ειναι ο cpu γτ δοκιμασα αλλον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Νοέμβριος 29, 2008 #12 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2008 δεν ειναι οι μνημες διαβασες καλα το προβλημα τωρα εχω στην μητρικη μονο cpu motherboard και psu και λεει μονο cpu init στην led οθονη της μητρικη. δεν ειναι ο cpu γτ δοκιμασα αλλον. δεν με ακους που σου λεω πετα τα ολα να ησυχασεις ολο problems εισαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
inlovem Νοέμβριος 29, 2008 Author #13 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2008 o lord εδωσε την καλυτερη λυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpapad Νοέμβριος 29, 2008 #14 Κοινοποίηση Νοέμβριος 29, 2008 δεν ειναι οι μνημες διαβασες καλα το προβλημα τωρα εχω στην μητρικη μονο cpu motherboard και psu και λεει μονο cpu init στην led οθονη της μητρικη. δεν ειναι ο cpu γτ δοκιμασα αλλον. Το CPU init το είχα σε 2 περιπτώσεις... σε μία ASUS blitz formula επειδή φταίγανε οι μνήμες, και στη 2η σε μία ASUS rampage formula επειδή τη βραχυκύκλωσα ( προσπάθησα να της βάλω υδρόψυξη και την έκανα μούσκεμα ενώ ήταν στο ρεύμα ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
inlovem Νοέμβριος 30, 2008 Author #15 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2008 ευχαριστω φιλε mpapd θα μαθουμε δευτερα τι παιζετε...οταν θα παο για αλλαγη τροφοδοτικου... εγω πιστευω οτι ειναι η μητρικη,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Νοέμβριος 30, 2008 #16 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2008 Και παραθέτω για 1000000000000 φορά την άποψη μουhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526749έστω αυτόhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526758το πολύ πολύhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526759http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526769 Link to comment Share on other sites More sharing options...
inlovem Δεκέμβριος 1, 2008 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2008 Για crossfire ? Ο πελατης αυτην την μητρικη ηθελε , ο πελατη εχει παντα δικαιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
amdnikos Δεκέμβριος 2, 2008 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2008 Παιδιες εχω σοβαρο προβλημα με καινουριο pc, με Rampage formula. ο cpu ειναι ο q6600 τα ram που εχω ειναι 2χ2gb crorssair dominators 1066 psu 1000w APX supernova και 4870 ati. case ειναι armor + watercooling. οι θερμοκρασιες core temp 25-27 μετα το overclocking και winprime test 51 και shut down. ολες voltimider led ειναι αναμενες και τα 3 χρωματα εχτος απο του cpu που δεν αναβει καμία. το cpu ειναι overclock 3.4ghz και τα ραμ def. μετα το winprime εμεινε οπως γραφω πιο πανω. δοκιμασαμε clr cmos ομως τιποτα . αφισαμε μονο μητρικη και cpu και δοκιμασαμε αλλα τα ιδια χρωματα στα voltmiders. οταν το πηρα στο eshop για rma το εβαλεν πανω σε 1300w tagan και δουλεψε και μου ειπε οτι εχει 3ανατιχει σε ιδια μητρικη με 1100 και μονο 1300w 3εκινουσε.. υπαρχει περιπτοση να συμβενει αυτο?Πριν αλλαξω με το silverstone της υπογραφης δουλευα τη rampage με ενα tagan 500w τον q6600 στα 3,8 και μια 9800gx2.Το τροφοδοτικο το αλλαξα γιατι σε φορτιο το ανεμηστηρακι του εκανε σαν ελικοπτερο κατα τα αλλα η λειτουργια ηταν απροβληματιστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inlovem Δεκέμβριος 2, 2008 Author #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2008 @amdnikos Ευχαριστω φιλε, πηγα σημερα στο eshop, δοκιμασε το παιδι το 1300w , τπτ. απλα ηταν μια συπτωση, ειναι μητρικη το προβλημα τα εχει πε3ει. οπως ειχα πει πιο πανω το ειχα υποθεσει,, ομως απο το eshop μου ειπαν οτι ισως δεν μπορουν να την αλλα3ουν γτ εχουμε τοποθετισει watercooling.... μλκιες αφου ειναι fix watercooling...μονο το block στο cpu εχουμε βαλει... θα μου δωσουν απαντησει αυριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
xsakis23 Δεκέμβριος 3, 2008 #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2008 λοιπον παιδες...ελπιζω να δωσω λυση στο προβλημα γιατι κι εγε με την RF που εχω και τροφοδοτικο corsair 750w και ram corsair dominator και τον Ε8600 και ati 4870x2 ειχα το ιδιο προβλιμα.cpu init.....και τα led αναμενα εκτος του cpu led.το προβλημα ηταν στο κουτι που ηταν της πλακας.το αλλαξα και ολα καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.