Jump to content

Intel Pentium E6550

kataraman

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω αν αυτος ο cpu κανει για games.Σκοπευω να παρω αυτο το mobo Foxconn P43 A http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1175912&HYMOTHERBOARDSOCKET=s775&Manufacturer=Foxconn&category=69977721&catalog=20 και τον E6550 πεζει να τον παρω τζαμπα απο την δουλεια μου.Λετε να αξιζει η να μαζεψω λευτα να παρω στον Ε7300???

μήπως εννοείς Intel core 2 E6550 ?

σαν αυτό που έχω εγώ στην υπογραφή μου

Ναι συγνωμη αυτον ενοο απλα με τοσα CPU στην δουλεια μου βλεπεις τροω κοληματα :p

Κανουμε τιποτα με αυτον???

Εβαλα επανω τον C2D 6550 στην Asus P5GC-MX/1333 και ενω βλεπει τον CPU οτι ειναι 2.3Ghz τον δουλευει μεγιστο μεχρι 1.86Ghz.Τι να παιζει αραγε???

Ειναι πολυ περιεργο ολα τα εχω γυρισμενα στο Default και Auto στις ρυθμησεις του BIOS και ενω το BIOS αναγνωριζει τον CPU σαν 2.33 τον δουλευει ομως σαν 1.86ghz.Θα με χαζεψει αυτο το pc!!!

Core Speed 1863mhz

Multiplier x7

Bus Speed 266.1mhz

Rated FSB 1064.4mgz

Κατι δεν παει καλα και εχω κανει και update το bios!!!

Τελικα με χειροκινητο εκανα δουλεια παιδια.Εβαλα το Bus Speed στο 333 οπου επρεπε να βρισκεται κανονικα και τωρα ειναι ολα οκ!!!Σε full load 50 βαθμοι!!!Καλη φαση???Και τον πηρα και κουτρα τον CPU :p

Νομίζω ότι έτσι προβλέπεται με τη μητρική που έχεις, με "προβλεπόμενο" υπερχρονισμό.

Λίγο πολλοί είναι οι 50 βαθμοί αλλά σε καμία περίπτωση επικίνδυνοι. Άντε με γειες.

Τοσο εχω και ειμαι με μια εργοστασιακη ψηκτρα απο intel celeron E1200 δηλαδη που να βαλω και καμια καλη ποσο εχει να κατεβει....

• 3 weeks later...

Ξερουμε μηπως τι αποτελεσματα μπορουμε να δουμε απο αυτο το CPU σε Ο/C καταστασεις???

Δεν είναι όλα αερόψυκτα...ούτε τα αποτελέσματα εκεί είναι εγγύηση πως ανεβαίνει και το δικό σου τόσο...

Απλά ενδεικτικά τα κοιτάς...

Δοκίμασε πάντως να δείς πόσο μπορείς να φτάσεις...

Βασικα για εμενα ετσι και ανεβει μεχρι 3ghz θα ειμαι απολυτος ικανοποιημενος αλλα για να το κανω αυτο το μονο σιγουρο ειναι οτι θα χρειαστω ιδροψυξη οποτε μαλον μεχρι τα 2.5ghz θα το σηκωσω προς το παρον για να εχω το κεφαλι μου ησυχο με την μαμα ψυκτρα της Intel.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.