Jump to content

νέα σύνθεση και γνώμες.

shadowmann

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καταρχήν το pc θα έχει πάνω ένα 22ari monitor τις samsung.

τώρα πάμε στην σύνθεση..

το budget είναι στα 2300-2400.

πληκτρολόγια και τα λοιπά έχω ήδη κατάληξη οποτε μιλάμε μονο για την κεντρική μονάδα...

δεν έχω κάτι ολοκληρωμένο στο μυαλό μου (για αυτό άλλωστε γράφω και εδώ :p )

σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάω σε i7

τι λέτε εσύ για αυτό?

αξίζει?

θα δω διαφορα?

οποια σύνθεση/συμβουλή κτλ καλοδεχούμενη!

ευχάριστο εκ τον προτερων

Τα λεφτά πολλά, δηλαδή με τόσα λεφτά παίρνεις και desktop και laptop.....Εκτός αν έχεις στο μυαλό σου κανέναν 965......Για τι χρήση θα πάει το pc;

καλα λεει ο sofos. με τοσα λεφτα παιρνεις νεα πλατφορμα Ι7 και με τον 965 επεξεργαστη!! αλλα τα κομματια οπως εχει ειπωθει πολλακις εδω μεσα, εχουν αμεση σχεση με την χρηση που θα του κανεις. πες μας, να σου πουμε..!

pro gaming :p extreme ο/c

τα κυρια αλλα επίσης προγράμματα σχεδίασης και επεξεργασία video και ήχου.

όχι να μου λείπουν τα laptop...έχω ένα για την φορητότητα του και μονο...τίποτα άλλο..

τα υπόλοιπα στο desktop..

ναι και εγώ στο πρώτο post για i7 έλεγα..

πείτε γνώμες.

και καμια σύνθεση φυσικά! :p

ευχάριστο εκ τον προτερων!!

edit:και συγγνώμη για την παραβλέψει στο για πια χρήση θα είναι το pc.

να το στήσω στο χαλι το pc? :p

αυτά βγαίνουν 2500 και..

χωρίς κουτί..

επίσης είναι αναγκαίο να πάω στον 965?έχω ένα ικανοποιητικό ποσο αλλα μου φαίνεται υπερβολή να χαραμίσω το μισό εκεί...

a και επίσης δεν χρειάζομαι πάνω από 1tb για back up..

έχω και εξωτερικούς...οποτε είμαι ok,αργότερα βάζουμε άλλον ένα..

με τους δυο 150aride τους veloci θα κερδίσω τίποτα με raid?η τσάμπα λεφτά..να πάω σε έναν 300ari να τελειώνω?

ευχάριστο πάντως! και περιμένω και άλλες πρότασης!

Και γιατι να παρει 2 veloci για raid..με 1 δεν θα εχει προβλημα πιστευω σε επιδοσεις...

ο 965 ειναι όντως overkill

Πας σε εναν 940 στα 545 ευρα...

Σε ολα τα αλλα συμφωνω με τον theo_mich :happy:

Και νομιζω πως αυτη ειναι η καλυτερη επιλογη

Παντος ο theo_mich Δεν εβαλε Τροφοδοτικο και Κουτι...

Ας προτεινω κατι και εγω...

Psu..Enermax 625 modular στα 111 ευρα

Coolermaster M850 modular επισης στα 165 ευρω

Εαν δεν σε ενδιαφερει εαν ειναι modular η οχι...εγω θα προτεινα

το PcPower&Cooling 750w σε black

Η σε red

( ειναι αθορυβο..Για τυχον ερωτηση )

Παμε στο Σπιτι του Pc..Εδω η γνωμη ειναι υποκειμενική διοτι παιζει ρολο το γουστο..

Θα κανω ομως μερικες δοκιμες...

CoolerMaster Cosmos S Μεγαλο,ευρύχωρο με πολυ καλο airflow και θεση για 3πλο ψυγειο για τυχον υδροψυξη

LianLi -V2010 Κλασικό, διακριτικό ομορφο design , εξισου μεγαλο και ευρύχωρο με το cosmos

CoolerMaster Stacker 831 Μεγαλο , ευρυχωρο με μοντερνο look...

βρε παιδια ηρεμια... τη συνθεση την εκανα απλα βαζοντας τα πιο ακριβα με μια δοση ειρωνιας... μαλλον κανεις δεν με επιασε:tomato:

γενικα 2,4κ ειναι OVERKILL, ειδικα οταν προοριζεται για gaming σε 22''. ελεος δλδ.

Λοιπόν, μιας και τα έχω, τα έχω δοκιμάσει, και έκατσαν καλά, ας τα προτείνω

Asus P6T-Deluxe (σταθερότατη και εύκολο overclock)

i7 920 box (δεν χρειάζεται μεγαλύτερος!, όσο πάει με τη μαμίσια ψύκτρα και όταν έρθουν τα "γομάρια" βάζεις κάτι καλό)

3*2gb ram (μην το συζητάτε για 3*1gb!) προτείνω τα Trancend του πλαισίου με elpida chips, τα έχω στα 1700 με 1.66vmem. και βγαίνουν και φθηνά

Kάρτα γραφικών Μία GTX260 core216 είναι υπεραρκετή για τα πάντα σε 22" monitor (αργότερα βάζεις άλλη μία αν γουστάρεις μαζί με 24" monitor)

Kάρτα ήχου ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! μην το σκέφτεσαι (και όχι πάντως τη φθηνή X-FI audio)

Δισκους: έναν Velociraptor 300gb για λειτουργικό-προγράμματα-games και 2*500gb WD RE3 για τα αρχεία - editing κτλ..

Τροφοδοτικό Coolermaster 1000w να είσαι καλυμένος και να σου φύγει το "φτάνει-δεν φτάνει"

Κουτί, ένα full tower της αρεσκείας σου (εμένα μου αρέσει πολύ το Lian-Li A-77 πάντως - δες το και αυτό αν σου κάνει)

Αυτά από μένα...

ευχάριστο για τις απάντησης σας!

και γενικά η σύνθεση δεν χρειάζεται να είναι αποκλειστικά i7..

και επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι στην τιμή θα μπούν και πληκτρολόγιο ποντίκι και ηχεία.

οποτε κάπου 2000 με 2100 να βγει το tower

πολύ ωραία η σύνθεση kbilly13

πια κάρτα ήχου μου προτείνεις?

ηχεία θα πάρο τα z4 αλλα μπορεί και να βάλω κάτι 7,1 creative που έχω ήδη.

ο 920 μέχρι ποσο πάει?(υποκειμενικό βεβαια γιατί δεν έχεις κάποιο γομάρι ψήκτρα αλλα έστω και με την μαμά...

διότι αν πήγαινε άνετα πάνω από τον 940 με την μαμά τότε είμαστε άρχοντες!

όσο για την gpu σκέφτομαι να πάω κατευθείαν σε κάποια high end γιατί στις αρχές του 2009 θα πάω σε κάποιο 24ari μαζί με το 22ari

όσο για κουτί ακόμα σκέφτομαι...το μηχάνημα που έσπρωξα είχε το cosmos S βεβαια σκέφτομαι πολύ σοβορά το Stacker 831 αλλα και το haf..τι γνώμη έχετε σε σύγκριση αυτόν τον τριών?

Αφού θα δώσεις τόσα λεφτά, σε i7 πήγαινε

Κάρτα ήχου πάρε την X-Fi extreme gamer

ΤΙ 940? 3200 τα έχει άνετα - εγώ έχω prime stable τα 3500 με την nexus η οποία αμφιβάλω αν (και κατά πόσο) είναι καλύτερη από την μαμίσια

Προτείνω πάντως να "βολευτείς" με μία GTX260 προς το παρόν και όσο είσαι με το 22άρι, και όταν πάρεις 24" βάζεις άλλη μία..

από μητρική μου πρότεινες αυτήν επειδή την έχεις δοκιμάσει?η έχει ακουστεί και τίποτα κακό για την άλλη?μιλάω για την rampage 2 extreme.

συμφωνω με τα περισσοτερα απο τα παραπανω, για Ι7 920- Ρ6Τ-3*2gb ram, και για VGA θα προτεινα να πας απευθειας σε 4870 Χ2 και να εχεις το κεφαλι σου ησυχο για αρκετο καιρο!!

λες να εμπιστευτώ την ATI αυτή τι φορα?ακούω πολλές ασυμβατότητες με αρκετά παιχνίδια..επίσης δεν είμαι πολύ fun τις dual gpu σε μια..

θα κοιτάξω και μερικά reviews και θα σας πω.

ευχάριστο για τις απάντησης σας! :D

Θα έλεγα ότι σίγουρα μέσα στα σίγουρα που θα πρέπει να πάρεις είναι μια 4870Χ2 για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, μια καλή μητρικά για i7 και για επεξεργαστή όποιον i7 θες, γιατί έτσι και αλλιώς μετά μπορείς να τον αλλάξεις......

να πάρεις μια 4870 και όταν δεν σου θα κάνει πια με 200 ευρώ θα παίρνεις καλύτερη κάρτα κι από την 4870χ2. το πολύ σε 3-4 μήνες θα έρθουν οι αντικαταστάτες τους και σε 1 χρόνο θα υπάρχει και η μεθεπόμενη γενιά. για ποιον λόγο να δώσεις τώρα τόσα λεφτά ασχέτος που τα έχεις!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.